ولله من مشکلم بیشتر کیفیته نه کمیت!
ولله من مشکلم بیشتر کیفیته نه کمیت!
یعنی سخت افزاری این قابلیت رو داره ولی سامسونگ استفاده نمیکنه!!! چون من رو HTC HD مشکل کم بودن صدای اسپیکر رو داشتم و یه برنامه -- نصب کردم که تقویت صدا هم داشت ولی فقط واسه هدفون خوب بود و کیفیت صدای اسپیکر رو آشغال میکرد! اصلا نمشد به آهنگ گوش داد!! حالا دوستان اینو امتحان کنن ببینن چی میشه!
والا من كه زياد مشكلي ندارم و به نظرم صدا عاديه عالي نيست ها ولي مشكله اساسي نداره
خصوصا موقع برقراري تماس و حرف زدن به خصوص از نظر بلندي
به قول آقا ابي شايد بيشتر ايراد توي كيفيتش باشه
من هنوز معتقدم اين مشكل از رامه
این برنامه قبلا تست شده .. جواب هم مثبته ...
-------------------
نکسوس اس هم معرفی شد !
من به Froyo 2.2 آپدیت کردم + Lag Fix + 341mb Ram Freeنقل قول:
خیلی بهتر شده
2.1 پر از باگ هست ....
پیشنهاد می کنم آپدیت کنید
مشکلاتتون حل میشه.....:10:
جناب pulp شما میگید معرفی شد لینک هم بدید بد نیستا!! نکنه بازم شایعست؟؟
مشخصاتش چیه؟؟
کد:http://gizmodo.com/5687693/unconfirmed-leaked-nexus-s-pics
البته این خبر تایید نشده هستش !!!!(همون نکسوس 2!)
---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:34 AM ----------
این عکس رو حدود یه ماه پیش عکاسی کردن و و خود انگیجد از کاربرانش که توی گوگل یا سامسونگ کار میکنن یا بهش نزدیکن! خواسته که سرگوشی اب بدن....بقیه ی عکس ها رو هم میذارم الان براتون..
فقط یه نکته که نحوه ی پخش کردن و خبرش،منو یاد خبر تکون دهنده ی گیزمودو درباره ی ایفون 4 بود!!!
---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------
این عکس رو حدود یه ماه پیش عکاسی کردن و و خود انگیجد از کاربرانش که توی گوگل یا سامسونگ کار میکنن یا بهش نزدیکن! خواسته که سرگوشی اب بدن....بقیه ی عکس ها رو هم میذارم الان براتون..
فقط یه نکته که نحوه ی پخش کردن و خبرش،منو یاد خبر تکون دهنده ی گیزمودو درباره ی ایفون 4 بود!!!
---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------
اینم یه سری عکس از خود انگیجد!!نمیدونم چجوری به دستشون رسیده...کد:http://www.engadget.com/photos/this-is-the-nexus-s-1/#3562943
دستت درد نكنه دوست مننقل قول:
من گفتم مشكل از رامه آخه نميشه كه كيفيت اسپيكر يا ميكروفون اين گوشي از مثلا استار كمتر باشه
مشکل از رام نیست...نقل قول:
الان من 2.2 فارسی دارم روش.قبلشم 2.1 بود.هیچ فرقی نکرده....
کلا کیفیت صدا ربطی به رام نداره.
من رام spike v3 رو ريختم اولا كه سرعت گوشي تو فضاستنقل قول:
قبل از رام يه ريست كلي كردم اين رام روريختم ضبط صدا تا 50 درصد بهبود يافته
اما در باره دوربين درسته من از ضبط صداش گلايه كردم ولي قعي اين اتفاق ميافته كه صدا واقعا زياده و مثلا نزديك باند باشي تو عروسي اين وضعيت چند بار در سال اتفاق ميافته?? اما طي مقايسه اي كه با n8 كردم فيلمبرداري گلكسي خيلي روون تره و جزئيات بيشتر تو رام spike v3 نميدونم بخاطر اوركلاك سي پي يو به 1.2 باشه يا نه اما در حالت اچ دي هر چقدر دستتون رو سريع تكون بديد افت فريمور نداره و تصوير جا نميمونه روي ال سي دي 46 اينچ تست كردم
n8 به خاطر سي پي يو ضعيفش نميتونه فيلم با بيت ريت بالا بگيره اما گلكسي تو روز تا بيت ريت 14 يا 15 هزار فيلم ميگيره كه در نتيجه جزئيات بيشتري داريد نسبت به n8 كه با بيت ريت 7 هزار فيلم ميگيره
شك نكن بهترين فلمبرداري گوشي ها تا الان مربوط به wave و گلكسي و ايفون 4 به لطف سي پي يو قوي كه فيلمبرداري با بيت ريت بالا داره
صدا هم اگه سامسونگ بهترش نكرد كوكر ها به راحتي ميتونن چون سي پي يو خفني داره كه همزمان ميتونه صدا و تصوير توپ رو پردازش كنه
اون مشكل صداشم مال جاهايي كه شما نزديك يه باند با صداي بلند باشيد كه با فاصله گرفتن از باند درست ميشه( ديروز 5 شنبه عروسي بودم تو اين رام spike v3 صدا رو خوب ضبط كرده نسبتا خرخر توش نيست اما تصوير.....فوق العادست)
شما كه در روز عكس زياد ميگيريد فرقي با اومنيا اچ دي نداره خيالت راحت
راستي من اينترنت سرعت بالا ندارم اما مايسه فيلمبرداري wave با n8 تو gsmarena هست ببين كدوم بهتره انصافا?? دوربين wave و گلكسي هم كه يكيه
با رام ميتونه خيلي بهتر بشه مگه i8910 نبود صداي ضبط فيلمبرداري در فريمور اوليه اشغال و در فريمور اخر هايپر خوب شده البته سامسونگ يه بار يه رام داد اومد بيت ريت فيلم برداري اچ دي روي اومنيا اچ دي رو اورد پايين ولي صداش رو عالي كرد چون سي پي نمي تونست صدا و تصوير عالي هم زمان رندر كنه اما بنظرت مرغ مگس خوار اين چيزا سرش ميشه ??نه اما سامسونگ بايد اين لطفو بهمون كنه پس مطم.ن باشيد با رام قابل حله اما پشتيبان ما متاسفانه سامسونگهنقل قول:
اين برنامه رو نصب كن ولوم رو بزار رو 61 بعد برو اكولايزر ها رو از سمت چپ به ترتيب اينا رو بزار 2 وبعد -1 وبعد -4 ,-4 ,نقل قول:
-4, -4. -5 اخري هم كه مربوط به صداي زير يا تيز رو بزار -6 و افكت هم رو نرمال بزاريد بعد يه اهنگ گوش كنيد ببينيد كه صداي تيز هندزفري تبديل به چي ميشه من كه مه با ايرفون ep830 كه گوش ميدم مثلا اهنك اي خدا دلگيرم ازت محسن يگانه از شدت باس البته نرمو با كيفيت فكر ميكني داري با cowon اهنگ گوش ميدي(اغراق) اما تو همون مايه ها ميشه