کی همچین حرفی زده ؟ دانشگاه های دولتی و غیر انتفاعی هم جرات همچین کاری رو ندارن چه برسه به آزاد !نقل قول:
مشهد که اصلا اینطوری نیست و جدیدترین مدل های لباس رو میشه در دانشگاه آزاد مشهد دید :31:
Printable View
کی همچین حرفی زده ؟ دانشگاه های دولتی و غیر انتفاعی هم جرات همچین کاری رو ندارن چه برسه به آزاد !نقل قول:
مشهد که اصلا اینطوری نیست و جدیدترین مدل های لباس رو میشه در دانشگاه آزاد مشهد دید :31:
فرشید جان میشه بگی این حرفو از کجا آوردی !!!؟
نقل قول:
دانشگاه های آزاد اسلامی همه ی واحد ها باید خانم ها با چادر وارد بشن...
درسته. دانشگاه های دولتی و غیر انتفاعی چادر اجبار نیست ولی دانشگاه های آزاد هست. حداقل من خودم هر دانشگاهی رفتم از جلوی در خانم های بدون چادر رو اجازه ورود نمیدادن و بهشون چادر میدادن. و آقایون هم با لباس آستین کوتاه اجازه ورود ندارن
دانشگاه ما که اینطوره. و خیلی از دانشگاه هایی که خودم دیدم.
یکی از افراد حراست میگفت مصوبه هست و برای همه واحد ها بخشنامه فرستادن
چون دانشگاه آزاد اسلامی هست
یعنی این قانون جدیده ؟نقل قول:
چون همون طوری که بچه ها هم گفتن تو خیلی از دانشگاه ها ( آزاد ) چادر اجباری نیست
آستین کوتاه رو هم که حتی یزد که که چادر اجباری هست ولی آستین کوتاه پوشیدن پسرا مشکلی نداره
نمیدونم حالا شاید این قانون جدید باشه ، شاید از ترم دیگه همه دانشگاه آزادا باید این جوری بشن !
بابا بیخیال ما تمام اجدادمون تو دانشگاه ازاد بودن نوه ندیده ها... هم هستن همچین چیزی یعنی اجبار چادر وجود نداره اصلا خودتون میدونید اکثر تیپ هایی که دانشگاه ازاد میان چجوریان اونا که عمرا چادر سرشون کنن !!
منم دانشگاه آزادی هستم ولی همیشه موهام تن تنی یا خیلی بیریخت بوده همیشه هم آستین کوتاه ! از گل پایین تر بهم نگفتن :31:
بابا بزارید ما رشته ای که دوست داریم قبول بشیم
حاضرم من خودم چادر بپوشم
ولی خارج از شوخی برمیگرده به شهرستان و رئیس دانشگاه و اون وضعیت شهر
چادر پوشیدن
آره دقیقا مربوط به همون موضوعی هست که پررنگش کردمنقل قول:
بچه ها دیگه بیخیال این بحث ... :46:
مرسی از همه
برادر ! کلا شما میتونی تو دانشگاه آزاد تا هر زمان که عشقت کشید همینطور مهمون باشی :46:نقل قول:
بعد از ترم 6 شما رو به دانشگاه مرکزی میفرستند و یه سری کاغذبازی و امضا و اثر انگشت ... و دوباره برمیگردی رو صندلی کلاس ها میشینی واسه خودت :5:
این روند تا n ترم جواب میده
اصولا دانشگاه آزاد "اخراجی" نداره چون چرخ دانشگاه از جیب دانشجوهاش می چرخه :27:
واقعا توی دانشگاه شما اینجوریه! :18: این که خسلی خوفه!نقل قول:
لابد دختر و پسر با هم نمیتونن راه برن اینجور که شما میگی!