ASUS از لحاظ مدلهای لپ تاپی که تولید میکنه متنوع ترین برنده ولی متاسفانه در بازار ایران مدلهای جدیدش کمتر یافت میشه
در صورتیکه Sony همه مدلهاش با کانفیگهای مختلف موجوده.
ASUS از لحاظ مدلهای لپ تاپی که تولید میکنه متنوع ترین برنده ولی متاسفانه در بازار ایران مدلهای جدیدش کمتر یافت میشه
در صورتیکه Sony همه مدلهاش با کانفیگهای مختلف موجوده.
[QUOTE=cnn1;6400495]گرون هست؟ تو ایران گرونه خارج کشور از ارزون ترین هاستنقل قول:
واقعيت اينكه ايسوس جز برند هاي گروون!
اگر ميگيم با كيفيت، اگر از همون قطعات با كيفيت تر هم استفاده ميكرد واقعا فوقش 20 تمون گرونتر ميشد. حرف و حديث هم پشتش نبود!
اگر برند ارزونتري بودش شايد جايگزيني قطعات با قطعات بهتر به جاي 20 تمون 80 تومن ميشد! ولي ميدونستتي كه برندت ازرون و انتظار خاصي ازش نداشتي.
تو همین ایرانشم من تو همین فروم خوندم دوستان N53sv رو یک میلیون و پنجاه تومن خریدن اونم تازه با گارانتی سازگار (خوندم و مطمئن هم نیستم) که اگه هزینه گارانتیشم کم کنید خیلی کمتر میشه
کدوم مدل اچ پی رو به این قیمت با این کانفیگ به شما میدن؟
نخیر 20 تومن که تموم نمیشه این اولا
دوما شما هزینه نمایشگر و خود مادر برد لپتاپ و مدارات داخلی و بدنه و هزینه های طراحی و تست کیفیت رو هم با بقیه برندها یکی میکنید؟
دوست عزیز squaretrade یکی از معروف ترین شرکت های بررسی و تست و گارانتی محصولات الکترونیکی هستنقل قول:
يه دفترچه كاتالوگ تبليغاتي اسيوس هست روش vx7 رو تبليغ كرده به نظر مياد اين جمله شما از صفحه 4 اين دفترچه باشه.
square trade كه منبع اين خبر هست رو كي تاييد ميكنه
ميتوني وارد اين سايت بشي تو قسمت laptop يك فايل و فقط يك فايل وجود داره كه بصورت pdf هست و همين مطاللب رو نوشته!
ميخواييد من هم يه سايت طراحي كنم كه به استناد به اوون سايت خودم رو بهترين انسان تاريخ بشريت معرفي كنم!
اين سايت به نظر من در چند زمينه از حوزه it و ارتباطات مثل لپتاپ/ تبلت و ... اومده يه شركت رو معرفي كرده.
از كجا معلوم كه جيره خواره همون شركت ها نباشه و از طرفي خودتون خوب ميدونيد كه تو اطلاعات اماري كلك و حقه چقدر راحت ميشه زد.
من نمیدونم دیگه چجوری یه سایت باید تایید بشه؟
یه سرچ تو گوگل بکنید میفهمید که صفحه دستی شخصی نیست
اگه جیره خوار اسوس بود تا حالا بقیه شرکت هایی که اسمشون تو این امارگیری بود پدرشو در آورده بودن و یا حداقل یه حرکت متقابل برای تبلیغ برند خودشون کرده بودن که تا حالا نکردن
تنها تبلیغ خیلی گسترده تبلیغ آمار فروش بالای اچ پی بوده و دل
این تفاوت مثل تفاوت ماشین نیسان وانت با مزدا 3 هستنقل قول:
ايسوس كمتر خراب ميشه ولي لنوو خركار تره؟!!! متوجه نميشم يعني چي
منظورم اصلا با شما نيست، ولي اينكه از اين حرفا تو بازار زياد ميزنن
مثلا ميگن نوكيا خر كاره ولي سوني كمتر خراب ميشه
يعني كيفيت محصولات لنوو تو مدلهاي پايين بهتره!!! اينكه ناقض حرف خودتون كه ميگيد : " سری بالاتر قطعات بهتر استفاده میشه"
اگر هم منظورتون اينكه تو كانفيگ هاي پايين و برابر نسبت به ايسوس خنكتره كه بايد بگم مدل لپتاپ من x42jy هست و ميشه اونو از نظر قيمت و كانفيگ تو رنج و كلاس متوسط قرار داد. تو پست قبلم هم گفتم لنوو تقريبا مشابه با كانفيگ من خيلي خيلي خنكتر بود.
يك مزيت بزرگ و ستودني به نفع لنوو
کدوم بهتره؟ مزدا 3
ولی با مزدا 3 میشه 3 تن بار رو حمل کرد؟
آمار خرابی اسوس کمتره
ولی وقتی میگن لنوو خرکارتره 1 منظور شرایط کاریش هست 2 مدت زمان کاری ( که خیلی جدیدا تو لپ تاپ ها تفاوتی نداره) 3 قدرت کارش در زمان گرمای بالا و غیره (البته نمیگم لنوو تو همه اینا بهتره نه)
من گفتم سری بالاتر اسوس قطعات بهتری دارن نه لنوو
جواب اون تیکه حرف اخرین تون رو هم جناب amir2im دادن
ممکنه مشکل فقط مختص دستگاه خودتون باشهنقل قول:
ميفرماييد: "کیفیت و تست در وضعیت بیکار خیلی صحیح نیست"
موافقم ولي بحث من فقط حرارت بود
ميدونيد كه لپتاپ و تا از جعبه تو خونه در اوردم و رفتم تو بايوس exit كردم كه win نصب كنم كلا black screen شد! حالا ميگيم كه لپتاپ و دوال بايوس نيست!
من تا حالا ندیدم اینطور چیزی
ولی در مورد دما هم بگم مثلا همون اسوس رو با مدلهایی غیر لنوو مقایسه کنید میبینید میزان دما هیچ تفاوتی نداره
در سری های بالاتر این برند خیلی هم بهتر میشه
همین سونی از نظر سیستم خنک کنندگی که هیچی اصلانقل قول:
الان داشتم يا يه sony vaioكار ميكردم همه ميگن كه گرون و واقعا هم هست
علتش:
win ارجينال داره ( تا جايي كه ميدونم)
اسمش سوني يه
اكثر قطعاتش مال توشيباست كه قابل اعتماد.
خيلي خوش طرحتره
نرم افزار هاي اختصاصي داره
جا افتاده كه بهترين نمايشگر را داره (جا افتاده / شايد حقيقت نداشته باشه)
و ...
پس معلوم علت گرونيش چيه، حالا يا ميري ميخري يا نميخري ( فقط يك مثال بود)
حاج ايسوس ما هم كه چون فلان سايت گفته و الانم بازار دستشه و چون رند بازار شده و همه جا صداش شنيده ميشه پس خيلي خوبه!
ویندوز اورجینال رو بقیه هم دارن
توشیبا به نظر شما بهترین قطعه سازه؟ اگه هم باشه فک کنم بیشتر 2 قطعش مال توشیبا نیست
البته چیزی که ما دیدیم داخل یکی از مدل های سری F11 بود
خوش طرح بودن هم سلیقه ای هست
مثلا به نظر من سونی طرحاش قشنگه آرم برند پشت لپ تاپش هم قشنگه چون بزرگه ولی سلیقه ای هست
بلوت ویر ها رو همه دارن
بهترین نمایشگر رو تو ایران بعد از اپل داره
ولی فقط یه نمایشگر بهتر دلیل قیمت بالاش نسبت به اسوس میشه؟ تازه اونم با کانفیگ پایینتر؟
[QUOTE=zilevens;6402971]بخون و مطمئن باش:31: هرکی قصد خرید داشت پ.خ بده ادرسشو بهش میدم البته انچنان تفاوتی هم نداشتا بقیه جاها هم 1100 میگفتن.نقل قول:
با سلام به اساتید
من میخوام لپ تاپ بخرم تو سرچی که انجام دادم با توجه به پولم (یک میلیون و دویست) هیچ مدلی بهتر از asus n43jq پیدا نکردم میخواستم نظر شما رو در مورد این لپ تاپ بدونم (اگه میشه خیلی موشکافانه)
[QUOTE=SAJAD0936;6403516]فرار کنید صاحابش اومد :42:نقل قول:
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
دوست عزیز برو تو بخش خرید لپتاپنقل قول:
یه تاپیک بزن توقعاتتو بگو
بودجتو بگو
وزن و سایز مورد نظرتو بگو
برندی که تمایل داری بیشتر
رنگ و ظاهر اگه واست مهمه
کار تخصصی خاصی اگه میکنی
و هر چیزی که خودت به فکرت میرسه رو بگو
مو که هیچی اتمش هم برات میشکافن
موفق باشی
(اینجا تاپیک تبادل نظر هست ممکنه پستت هر لحظه پاک بشه واسه همین گفتم اینکارو بکنی
حمل بر بی ادبی نباشه)
یکی هم مارو دریابه:46:نقل قول:
دوست عزيز انتظار زيادي از اين لپ تاپ نداشته باشيننقل قول:
cpu خيلي قديمي و ضعيف(نسبت به سندي حال حاضر)
2 گيگ رم كمه حداقل الان 4 گيگ - هارد هم 320 كمه البته بستگي به كار شما داره - گرافيك هم ضعيفه و يه سري بازي محدود با جزئيات پايين رو اجرا ميكنه
دوست عزيز كانفيگ مدل شما فكر كنم اينه:نقل قول:
ci7-740m
4gb iii
500 gb hdd
g435 1gb iii
14 led
dvd rw
usb3
2.4kg
...
(البته با اجازه دوستان چون اينجا جاي جواب نبود اما گفتم جواب بدم)
اين لپ تاپ قديمي شده با توجه به مدل هاي حال حاضر(سي پي يو قديمي - گرافيك متوسط -) با 1.200 ميتوني از اسوس انتخاب هاي بهتري داشته باشي از 15 اينچي ها بهترين انتخاب مسلما n53sv با كانفيگ هاي مختلف از 1050 تا 1300 هم قيمت ميخوره(سي پي يو سندي بريج 2630 - گرافيك قدرتمند و متوسط 540)
از 14 اينچي ها هم n43sl انتخاب خوبيه و كانفيگ مشابه 53 داره فقط 14 اينچيه البته كانفيگ corei5 سندي بريج هم داره كه شما i7 بگيري خيلي بهتره. موفق باشي
سلام دوستان.
امروز رفتم و لپ تاپ ASUS K52F رو خریدم کانفیگش اینه:
CPU:intel pentium dual-core p6200@2.13ghz
RAM:3gb ddr3
VGA:intel HD Graphics
DISPLAY:LED 15.6" 1366X768
ODD:DVD-RW 8X
سایر موارد:
Blue Tooth
WEB Cam
Touch Pad(Multi Touch(
Wi-Fi
HDMI
Card Reader
,...
این لپ تاپ های ایسوز طراحی فوق العاده ای دارن.و بیخود نیست که سری kبرنده جوایز مختلفی در طراحی نظیر Red Dot شده.
اولین چیزی که تو ذوقم زد.کنتراست و زاویه دید پایین نمایشگرش بود.که برخلاف اسم ledکه داره.کنتراست و زاویه دیدش از مانیتور lcdکامپیوتر من هم پایینتره!!!!ولی در مجموع کیفیت تصویرش خوب و رضایت بخشه.
مورد دیگه اینه که.سی پی یو های جدید پنتیوم لپ تاپ.(مثل همین p6200) مثل پردازنده های corei3/5/7 دارای پردازنده گرافیکی Intel HD Graphics هستند که به صورت On CPU هست.نه On Board این پردازنده های گرافیکی خیلی قویتر از پردازنده های Intel 4500HD/MHD هستند. و ضمنا.به خاطر On CPUبودنشون.دیگه خود کارت گرافیک توان جداگانه ای از پاور رو مصرف نمیکنه.بنابر این مصرف انرژی این گونه لپ تاپ ها کمتر از لپ تاپ های دارای کارت گرافیک انبورد هست.و شارژ طولانی تری نگه میدارند البته توجه کنید که در هر صورت با یک پردازنده گرافیکی توکارBuit In طرفین.و نباید ازش توقع اجرای بازی های امروزی رو داشته باشید.
کلا این لپ تاپ برای کارهایی مثل: آفیس.اینترنت.فیلم(حتی Full HD وBlue-Ray).نرم افزار های گرافیک دوبعدی مثل فتوشاپ و فلش و کرل دراو تبدیل فرمت صوتی و تصویری و... کلا کارهای روزمره خیلی خوب هستند و کارهای حرفه ای مثل گیم.و cad,catia,3ds max و اینها رو جواب نمیده
ضمنا.سمت چپ دستگا زود داغ میکنه.(مثلا بعد از 1 ساعت کار کردن)
کیفیت اسپیکرش هم خوبه.و از نوع SRS هست.که ایسوز خیلی روش تبلیغ میکنه.اما من که چیز خاصی تو این اسپیکر ندیدم.و فقط کمی به نظرم بهتر از اسپیکر لپ تاپ های دیگه اومد.
یه مورد عجیب دیگه هم که در اکثر لپ تاپ های ایسوز وجود داره اینه که وب کمشون تصویر رو برعکس نشون میده؟؟؟!!!!
مثلا همین اقایی که من ازش لپ تاپو گرفتم میگفت.دفعه قبل که یکی از این مدل هارو فروخته.تصور رو برعکس نشون میداد.و مثلا وقتی میرفتی جلو وبکم کلت پایین بود و تنت بالا!!!!
مال من هم تصویر رو به صورت افقی برعکس نشون میده!!!!
(اگه هرکی فهمید فلسفه این کار ایسوز چیه به ما هم خبر بده.)
لپتاپی که من گرفتم با گارانتی دوساله ویستا هست.که همراه لپ تاپ یه کیف و یه ماوس USB هم ارائه میشه.که رو بدنه هردو آرم ASUSحک شده. ولی هیچکدوم کیفیت خوبی ندارند.و در مقابل مارکهای مثل تارگوس و الکسا و لنگ میندازن
فکر نمیکنم قیمت کیف و ماوس رو هم بیشتر از 20000 تومن باشه.و کلا اگه نمیزاشتنش و به جاش 20 تومن تخفیف میدادند.خیلی به صرفه تر بود ضمنا.این اولین لپ تاپیه که من خریدم و تا قبل از این لپ تاپ نداشتم.و فقط چند بار با لپ تاپ دوستام کار کرده بودم واسه همین اگه ایراد نامربوطی گرفتم.شرمنده
دوست عزیز منم یه نوت بوک عین این کانفیگ از برند lenovo خریدم با این تفاوت که گرافیکش geforce 310 (512)مگ هست الان حدود 5,6 روزه خریدم با این کانفیگ به خواسته های من خوب جواب میده وهمینطور که شما فرمودید این نوت بوک ها برای کارهای معمولی مثل اینترنت وفیلم وآفیس خوبه وبرای بازی وکارهای گرافیکی سنگین باید کانفیگ بالاتر ی رو انتخاب کردنقل قول: