نقل قول:
شاید اخرین سوالات!!!!!!:
من با یه ای دی اس ال 64 یا 128 می تونم سورس رو انلاین بازی کنم؟!(هنوز ای دی اس ال ندارم ولی می خوام یه مناسب بازیش رو بخرم!)
مشخصات سیستمی که بتونه بازی رو خومب اجرا کنه چی باید باشه؟!
من هنوزم تم مورد علاقم رو پیدا نکردم یه کمکی می دین؟!سبک پر بازی مثل داس 2 که همه ازش استفاده کردن یا می کنن....
با خط 128 تقریباً میتونین راحت بازی کنین ولی بازم لگ میزنه بازی که یه کم اعصاب خورد کن میشه!:46:
اینم سیستم مورد نیاز بازی:
حداقل سیستم مورد نیاز
Minimum: 1.2 GHz Processor, 256MB RAM, DirectX 7 level graphics card, Windows 2000/XP/ME/98, Mouse, Keyboard, Internet Connection
--------------------------------------
سیستم مورد نیاز
Recommended: 2.4 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX 9 level graphics card, Windows 2000/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection
-------------------------------------
تم یا مپ؟اگه مپ رو گفته باشید ، بیشتر از همون مپ های داخل خود بازی (همون مپ های اورجینال بازی)استفاده میشه.(برای Online . چون همه دارند این مپ های اورجینال رو).
اینایی که میزارم بیشتر برای Lan بازی کردن به درد میخوره.فقط بعضی از مپ ها هستن که یه تغییراتی روی De_Dust 2 یا De_Dust 1 دادن که اونا رو فردا میزارم.
اگه تم رو میگید، من فردا چند سری قالب برای Menu کانتر سورس میزارم.(چون شب ها از Dial Up استفاده میکنم:2:).
:10: