dear alfoam
are you sure about your sentence ? isn't it whole point ?check it again please and let me know?
Printable View
dear alfoam
are you sure about your sentence ? isn't it whole point ?check it again please and let me know?
i already told you but i don't know what's wrong with this website because i can't see my comments here, the best dictionary is merriam-webster ( it is only american pronunciation)and then narcis with both pronunciations
با اجازه اساتید:46:نقل قول:
فک کنم میشه : این نقطه ضعف منه .....( نمی دونم درسته یا ... دوستان اگه اشتباه گفتم کمک کنن )
سلام...
یه سایتی هست که به هر سوالی که جواب درست بدی ، 10 دانه برنج به کودکان گرسنه کمک می کنه! چند روزیه زدم تو خط نیکوکاری! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا حالا هم 2150 دونه کمک کردم!
تو بخش سوالات گرامرش ، چند مورد بود که با جواب من مطابقت نداشت ، نظرتون چیه درباره جواب؟:
سوال به صورت "کدام گزینه صحیح است" بود ، جواب درستی که سایت گفته رو با قرمز مشخص کردم ، من خودم نظرم رو اون یکی بوده...اگه قاعده اس رو می دونستید ، به من هم بگید:
It was he who did it.
It was him who did it
(مبنای جوابم هم بر اساس ذهنیتی بود که از جمله That was me یا It is me داشتم)
Did you hear about my breaking my toe?
Did you hear about me breaking my toe?
(اینم اصلاً my کاملاً غیر منطقی به نظر می رسه...me قشنگ تره)
"The water is cold," he said.
"The water is cold." he said.
(اینم فرقش تو کامای بعد از cold هست ، به نظرم جمله تموم شده به نظر میاد ، چرا کاما؟)
خب این معادل فارسی اش چی میشه؟نقل قول:
در اینجا تابلوه که my درستره ...................شما هیچ وقت نمی گین me book بلکه می گین my book این مثل my beaking هستنقل قول:
Did you hear about my breaking my toe?
Did you hear about me breaking my toe?
(اینم اصلاً my کاملاً غیر منطقی به نظر می رسه...me قشنگ تره
جمله که تموم نیست ... یه نفر داره صحبت می کنه ...کاما درستره .. من الان هم تو یه داستان چک کردم باید کاما باشهنقل قول:
"The water is cold," he said.
"The water is cold." he said.
(اینم فرقش تو کامای بعد از cold هست ، به نظرم جمله تموم شده به نظر میاد ، چرا کاما؟)
راجع به این نمی دونم ... ولی تا لونجا که خوندم می گم شاید درست باشه .....نقل قول:
It was he who did it.
It was him who did it
(مبنای جوابم هم بر اساس ذهنیتی بود که از جمله That was me یا It is me داشتم)
مثلا یکی در میزنه شما می گین ؟ who's it ?
اون میگه : it's me
ولی تو یه کتاب خوندم که درستش اینه ...it's i(am ولی در لفظ های عامیانه it's me بکار می برن ولی از نظر گرامی it's i(am درستره ...
فک کنم سوال شما هم همین قاعده رو داره
===================
kurosh جان از شما بعیده این اشتباهات کنی .. حالا ما رو بگی مبتدی هستم تو چرا......... راسی اسم سایتو بگو تا بچه ها امشب یه کانتینر برنج بفرست واسه بچه ها
سلام دوستان
من 18 سالمه و دانشجوی ترم یک کامپیوتر هستم
علاقه وافری به پیشرفت در مکالمه زبان انگلیسی دارم
دوست دارم فیلم های انگلیسی رو بفهمم
بتونم حرف بزنم به راحتی
باید چه کار کنم ؟
یاد گرفتن کلمات به نظر من زیاد فکر خوبی نیست
چون اگر کلمه ای به طور مثال بدون کاربرد باشه بعد از مدتی از ذهن خارج میشه
دلیل اینکه کلمه مثلا hello توی ذهن مونده 10 سال چیه ؟
ولی کلمه ای که چند روز پیش توی کتاب خوندیم حفظ کردیم توی امتحان هم اومد درست جواب صحیح دادیم الان معنیش یادم نیست ؟!
والا اسمشو رو نمی دونم چی می گن .....ولی یه جایی بالای ب ا س ن و قسمت گودی کمرتان نزدیک ستون فقراتنقل قول:
راستش می تونی سوالت رو ....تو قسمت سوال به زبان فارسی بپرسی ... ولی فک کنم راجع به این زیاد بحث شده .....
کلاس ... کلاس.. کلاس......
مطالعه زیاد ... فیلم ....
سلام.نقل قول:
سلام دوستان
من 18 سالمه و دانشجوی ترم یک کامپیوتر هستم
علاقه وافری به پیشرفت در مکالمه زبان انگلیسی دارم
......
والا کار خاصی نمیخواد بکنی ، فقط باید بشینی زبان بخونی !
خیلی خلاصه بگم:
هر کی راه خودشو داره ، تصمیم گیری با خودته (با توجه به شرایطتت) !
بهترین راه اگه مبتدی هستی: رفتن به کلاس عمومی
اگه متوسط به بالا هستی : بازم کلاس عمومی ولی در صورت تمایل متد خود خوان self-study (ینی خودت بشینی بخونی)
*خیلیا از این سوالا اینجا پرسیدن (از جمله خود من:31:) !
اگه بازم به جوابت نرسیدی :
بد نیست این پست ها رو هم یه نگاهی بندازی و کاملا بخونی:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4055416&postcount=5
*در ضمن نکات بالا ماله من نیست ، تجربیات دیگران و نظرات اساتید اینجاست!کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4455820&postcount=2508
کار ما نقل قول نظرات اساتید اینجاست :31: دوستان میدونن !
موفق باشی.