پچ هاي رسمي 1 . 2 رو نصب مي كني بعد پچ آپديت ترانسفر زمستاني كلي هم پچ دست ساز غير رسمي هست كه همگي تو تاپيك هست جستجو كني گير ميارينقل قول:
Printable View
پچ هاي رسمي 1 . 2 رو نصب مي كني بعد پچ آپديت ترانسفر زمستاني كلي هم پچ دست ساز غير رسمي هست كه همگي تو تاپيك هست جستجو كني گير ميارينقل قول:
Turf Patch Vol.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاهده در اندازه بزرگ:
دانلودکد:http://www.fifa4fans.de/downloads/screens10/turf_patch_vol1_1.jpg
کد:http://www.fifa4fans.de/downloads/onelink_e.php?showid=388
فاشيست جان اين پچ ها همگي توي تاپيك قرار داده شده از هيچ كدوم هم استقبال نشده متاسفانه
چمن رو من دانلود کردم!
فقط یکم روشن تر میکنه چمن بازی رو و خوب تر!
ولي اصلا حال نميده مقابل هم بازي كنيم من اصلا 09 رو مقابل يكي ديگه بازي نكرده بودم 08 رو زياد بازي ميكردم با برو بچه ها ولي 09 رو همين ديروز بازي كرديم با پسرخاله زمان روي 10 دقيقه بود بازي رو 14 به 12 بردم اصلا دفاع كردن معني نداره حتي يك توپ رو هم نميتونستن بگبرن دروازبانها مقع حمله از كنار دفاع ها يكي يكي ميرن كنار خود به خود ولي خداييش گيم پلي 09 خيلي افت كرده نسبت به 08 حتي شفافيت 08 بيشتر بود استيل بازيكنان هم بهتر از اولش هم با اين 09 حال نكردم
بزرگترین دلیلش اینکه نکست جن نیست!!!!!!نقل قول:
اصلا اتحاد خوبی ندارن البته خوب این اتحاد در pes هم به خوبیه فیفا نکست جن نیست!!!!!!!!!
اگه تو بیای توی 360 بازی میفهمی بعدشم چی همه گل میزنین ما بیشترین بازی ای که 5 تا گل داره چون هر دو حرفه ای و با احتیاط هستیم!!!!!!
با سلام
وقتي ميخواستم وارد قسمت تورنمنت يا چلنج بشم ارور ميداد. بعد از اينكه پچ مورد نظر رو نصب كردم ارورش برطرف شد اما الان وقتي ميخام تيم انتخاب كنم تا وارد قسمت تيمهاي ملي ميشم بدون هيچ دليلي از بازي خارج ميشه.
مشكل از كجاست ؟؟؟؟
ببخشید نمی دونستمنقل قول:
پس دیگه پچ مچ توی تاپیک نذاریم
دوستان من یه Manager Mode رو شروع کردم. شرایط تیمم هم بسیار خوبه ! بازیکنام رو به رشدن و همه ی بازیای لیگو هم میبرم و از Scout ها یا همون مربی های تمرین با نمره 10/10 هم استفاده میکنم یعنی گرون تریناشون!
ولی هیچ وقت بعد از هر بازی Salary م بالاتر از منفی 174000 نرفته ! یعنی همیشه با توجه به اینکه این همه نتایج خوب میگریم بودجم هر هفته کم میشه! کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟ چون اینجوری تا آخر فصل بودجه باشگاه 0 میشه !!
مهم ترینش اسپانسرت هست!!!!!!!!!!نقل قول:
ببینم اسپانسرت بعد هر بازی چقدر بهت پول میده؟؟
تازه اگه هرچیزی هم آپگرید کنی پول ازت میگیره!!!
همینطور میتونی میزبان باشی و بلیت ها رو روی High بزاری!!!!!!!!
در هر صورت همون اول خراب کردی اون Salary هم خرج بازی کن هات هست که موقع خرید بازیکن معلوم میشه که مثلا بعد هر بازی چقدر بهشون پول بدی!