عزیزم اینقدر خودتو اذیت نکن! ببر بده با باکس واست فلش کنن. و بهشون بگو گوشیت ورژنش 30 هست و میخوای ورژنشو بکنی 20. همچنین به طرف بگو فریمویری رو بریزه که فارسی داشته باشه. خرجشم خیلی خیلی بشه 10 هزار تومن. من تو شهر خودمون 7 تومن دیدم!نقل قول:
Printable View
عزیزم اینقدر خودتو اذیت نکن! ببر بده با باکس واست فلش کنن. و بهشون بگو گوشیت ورژنش 30 هست و میخوای ورژنشو بکنی 20. همچنین به طرف بگو فریمویری رو بریزه که فارسی داشته باشه. خرجشم خیلی خیلی بشه 10 هزار تومن. من تو شهر خودمون 7 تومن دیدم!نقل قول:
نقل قوا از یکی از دوستان حرفهای در انجمن دیگر !!!نقل قول:
"آخرین ورزن فریمور گوشی که قابل هک هست برای n82 فریمور 20 هست. تنها راه دانگرید فلش با باکس هست و نه راه دیگر.
ضمنا دانگرد هم خطرناک است ممکن است به گوشی تون آسیب برسونه ویا شاید هم دیگه گوشی تون بالا نیاد پس بنابراین من بهتون پیشنهاد چنین کاری رو نمکینم چون به صرفه نیست.
البته اگر فردی كه اين كار رو برات ميكنه وارد باشه حتي بعد از مشكل هم ميتونه مشكلتون رو حل كنه.
بهترین راه حل مانند تمام n82 داران اين فريمور>صبر!!!
نظر شما هم همین است ؟
بچه ها اون مشکلی بود که گفتم ((گوشیم افتاد از دستم اا))
حالا چند روزه که بعضی وقتها که دارم با کسی حرف می زنم یه دفعه صدای طرف قطع میشه
یه دفعه دو تا تلنگر به بلندگو زدم درست شد ولی در ادامه ی مکالمه باز هم صدای طرف قطع شد و من دوباره با چندتا تلنگر به بلندگو ،درستش کردم..
سیم کارتم هم ایرانسل نیست 0913113
و ضمنأ بیشتر اون طرفهایی که باهام حرف می زنند از تلفن ثابت زنگ میزنند
کمک
* 6630 بی نظیر ترین گوشی ای بود که میتوان نام برد ! من خودم قبل N82 گوشی ام 6630 بودنقل قول:
البته نفروختمش (یعنی دلم نیومد) و دادمش به داداش کوچیکم که K750 داشت ! الان هم مثل ساعت داره کار میکنه و داداشم رویش بازی (سری 60 ای و NGAGE1 ای) نصب میکنه و حال میکنه (هر بازی هم بگی جواب میده , این قرتی بازی های فریمور - ساین - ... رو هم نداره) جالبه که هر بازی ای برای سری های جدید می آید برای سری 60 هم یه نسخه اش میاد !
* بعد اینکه من n82 رو گرفتم اومدم مثلا کلاس بیام ولی NGAGE اش که آرزو به دلمون کرد ! بازی های دیگه مثل ASPHALT و ... اش هم خداوکیلی از نظر گرافیک هیچ تفاوتی بین N82 و 6630 نبود ! (تست کردم که اینو میگم)
* از نظر سرعت تو منو ها و ... هم با اینکه اون بدبخت پردازنده ظعیفتری داشت ولی جدا N82 بیشتر گیر میکنه و حتی گاهی در حال دریافت و ارسال SMS هم یه لحظه میمیره و زنده میشه !
*فقط دوربین و فلش و کیفیت تصویره 6630 ضعیف بود که در زمان خودش سالاری بود !
* از نظر صدا هم بنظرم تفاوت چندانی ندارن و گوشی هایی مثل K750 صداشون به مراتب بیشتر از N82 ه ! اونم بطور محسوس!!! (چه اسپیکر - چه هدفونی)
دیروز تو سایت معتبر
دیروز تو سایت معتبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم ذیدم از نظر امتیاز بندی N82 از N95 , N95 8 gb و حتی N96 امتیاز بیشتری را کسب کرده ؛ همش تو فکرم اونا پس دیگه چه گوشی هایی میتونن باشن!؟!
رفتم ذیذم از نظر امتیاز بندی N82 از N95 , N95 8 gb و حتی N96 امتیاز بیشتری را کسب کرده ؛ همش تو فکرم اونا پس دیگه چه گوشی هایی میتونن باشن!؟!
-------------------------- امیدوارم به مرور زمان نقاط مثبتی تو N82 پیدا کنم تا این گوشی هم خودشو اثبات کنه و من یکی رو حداقل امیدوار کنه !
اگه اینطوره که نمی ارزه! کم چیزی نیست گوشیت!نقل قول:
تاریخ گوشیتو ببر به 02/2007 . روزش مهم نیست، فقط ماه و سال رو به این تاریخ تنظیم کن و بعد ببین این فایل رو میتونی نصب کنی؟
اگه نشد تاریخ رو بزار رو 15-05-2007
کد:http://www.4shared.com/file/69435358/9808c4fb/Drakkarious_301_FP1FP2__PreFP1__wwwnokiatmcom__.html
شاید فقط قعطی (اتصالی) یکی از قطعات مرتبط با اسپیکر باشه. به یه تعمیرکار خبره نشون بده. اگه خودت میتونی، باید پیچ گوشتی پلاستیکی مخصوص باز کردن گوشی رو داشته باشی!نقل قول:
میگم حاجی rm-1002 شمارو چه به سیمبین!همون با کا750 حال کنید رو اعصاب ملت دنیا هم راه نرید!!!شما تو هک گوشیتون هم گیر کردید دیگه چی برسه به بقیه ی موارد!
اقایون دیروز تو گالری عکسها رو نگاه میکردم دیدم زیر عکسها یه علامت دیش ماهواره هست!رفتم تو عکس دیدم گزینه ی show on map رو داره!اون گزینه رو زدم رفت تو مپ نوکیا وصل شد gps بعد زدم drive to !!!راهنمای نقشه من رو به جایی که عکس رو چند روز پیش انداخته بودم برد!!!
پیش گفتار) اولا شرط ارسال پست رعایت ادب است !!!!مطمئن باش اگه جای دیگه ای بود اینطور جواب نمیگرفتی از من !!! :31:نقل قول:
1) اگه مسئله سیمبیان نبود از 6630 هم تعریف نمیکردم !:19:
2) مثل اینکه چشماتون یا سوادتون مشکل داره ، گفتم k750 مال داداشم بود و حرفی از مزیت اون گوشی زده نشد !:18:
3) پروفسور ! این من نیستم که فقط تو هک گوشی با فریمور 30 گیر کردم و این مشکل همگانی است ! :5:(اینو کاربرای خبره و قدیمی سایت بارها و بارها تاکید و تاییدکردن (چند تا پست بالاتر هست میتونی ببینی))
نکنه شما این موضوع رو حل کردی ؟ فکر کنم اصلا تو باغ نیستی یا ... ! :21:
( در ضمن اینکه مشکل یاد شده با فریمور فوق است و من مشکلی با هک گوشی فریمور پایینتر نداشتم ؛
هر چند؛ هک گوشی و ریختن gps و ... اصلا در مقابل برنامه نویسی که عمریه کار منه ؛ فکر نمیکنم اصلا اسمشو بشه گذاشت کار که بهش ظاهرا" شما مینازی !!! البته در اون مورد هم ادعایی ندارم )
4) نکته ای که در آخر پست تون بهش اشاره کردی جزء پیشرفتهای gps است و نه نوکیا !!!:20:
آقا واقعأ من پشیمون شدم از خرید این ان 82
می خوام بفروشمش , یه ان 79 بخرم
کسی خریدار سراغ نداره؟؟؟
گوشی سالمه فقط نیاز به یه تعمیر جزئی داره (بلندگو)
حالم را بهم زد این ان 82
قبل از اینکه بخرمش خیلی تحقیق کردم ولی چه فایده ای هیچ کسی نگفت که نسبت به این پولش هیچ کاره خاصی نمی کنه
با سلام.نقل قول:
میشه بگی دقیقا از چی اش شاکی هستی؟ و بگویی چه چیزی نیاز داشتی که n82 راضی ات نکرد؟ کدام گوشی فکر میکنی بهتر از اینه؟
به نظر من یکی از بهترین و بی عیب ترین گوشی های نوکیاست :46:نقل قول:
================
دوستان یکم در پست ها رعایت کنید.
1- احترام به هم
2-حفظ انسجام تاپیک (اینجا جای مقایسه نیست)
ممنون