پس براي فشرده شده ها zip هم اينطوري اسكن ميكند راحت ديگه مشكلي ندارهنقل قول:
Printable View
پس براي فشرده شده ها zip هم اينطوري اسكن ميكند راحت ديگه مشكلي ندارهنقل قول:
من پس چی شد؟ فایل درسته چه جوری کسپر در رجیستری از ریشه قطع میشه؟ که مطمئن باشم کلا پاک شده.نقل قول:
نقل قول:درسته که وقتی اون وسیله باز میشه ویروس اسکن اونو اسکن میکنه ولی حتما و به کرات و به تجربه دیدم که اگه قبل از باز کردن فلش اونو اسکن نکنم سیستمم ویروسی میشه حتی اگه ویروسها رو بشناسه.نقل قول:
الان اين عكس يعني نشان ميده يكي مخواست حمله كنه؟نتونسته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام.
من وقتی می خوام کسپر رو آپدیت کنم ارور میده.
بار اول 52-53 درصد میره ولی دفعات بعدی 23 درصد که میشه آپدیت قطع میشه.
تا حالا چند بار برنامه رو نصب کردم.همیشه همین طوریه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.:10:
معمولا (نه هميشه) در مواردي كه كليد در ليست سياه باشه تا يه درصدي آپديت پيش ميره و بعد آپديت نميشه.در همين حين پيغام Balck List قرار داشتن كليد هم به صورت يك هشدار قرمز رنگ نمايش داده ميشه.آيا اين پيغام براي شما نشان داده شده؟نقل قول:
آقای hamilton آره همین پیغام برای من میاد.
ولی قبل از اینکه 52 درصد آپدیت بشه با یک کلید رجیسترش کرده بودم که اون کلید تا سال 2010 وقت داشت.
بعد از 52 درصد کامپیوترم رو ریست کردم و بعدش هرچی اون کلید رو میزدم قبول نمی کرد.
یه کلید بهش دادم که تا 33 روز دیگه وقت داره ولی هر 10-15 دقیقه پیغام میده که کلیدتون مشکل داره.
ممنون میشم کمکم کنید.
با تشکر
دوست عزيز كليدهايي كه شما استفاده ميكنيد حتي اون كليدي كه تا سال 2010 اعتبار داشته به احتمال زياد همگي در ليست سياه قرار دارند.لينك دانلود جديدترين كليدها در 5-6 صفحه آخر تاپيك كرك و سريال كاسپر موجود ميباشه.شما كليد يا كليدهايي كه در حال حاضر به كاسپر داده ايد را Delete و كليدي جديد و معتبر به آن بدهيد.مطمئن باشيد مشكل آپديت و قبول نكردن كليد حل خواهد شد.از طرف ديگه ديروز يك كرك جديد براي محصولات كاسپر گذاشتم كه بيشتر به درد دوستاني ميخوره كه كليد آنها در ليست سياه قرار گرفته.شما با استفاده از اين كرك به راحتي و با همان سريالي كه در ليست سياه قرار گرفته نيز قادر به آپديت خواهيد بود.نقل قول:
آقای hamilton خیلی خیلی ممنون.:11: :40: :10:
من اون کلیدا رو دانلود کردم و کسپر رو آپدیت کردم.
همش 600 کیلو بایت آپدیت شد.:18: ولی دیگه قطع نشد و نوشت که آپدیت کامل شده.
جا داره از اون آقایی هم که کلیدا رو گذاشته بودن تشکر کنم.:40:
با تشکر
توي اين كسپرهاي جديد كدومش بهتره؟
125-132-321-325