هرچند كه معمولا فونتهايي كه براي متون كتابها بكار مي رود مشابه همديگر مي باشد و از لحاظ ظاهري ، كاراكترهاشون خيلي به هم شبيه هستننقل قول:
ولي به نظر مياد اون فونت ZAR باشه
Printable View
هرچند كه معمولا فونتهايي كه براي متون كتابها بكار مي رود مشابه همديگر مي باشد و از لحاظ ظاهري ، كاراكترهاشون خيلي به هم شبيه هستننقل قول:
ولي به نظر مياد اون فونت ZAR باشه
یه سوال دارم
اینکه وقتی توی Word دارم تایپ میکنم میشه اگه قبلا اون کلمه رو تایپ کرده بودم خودش کلمه رو نشون بده یعنی یه جورایی AutoComplete میخوام داشته باشم
اخه توی یه لیست طولانی نمیخوام اسامی تکراری داشته باشم
يه فونتي ديده بودم به نام ELM كه اينطوري مي نوشت ولي الان دم دست ندارمش كه كامل تطبيق بدمنقل قول:
البته اين فونت بيشتر به فونتهاي تحت داس ميخوره تا ويندوز
سلامنقل قول:
چيزي كه شما اشاره كردي در اكسل هست و در ورد نيست
ولي ميشه كاري كرد كه جمله هاي تكراري با تعريف اوليه دفعات بعد اتوماتيك كامل بشه
يعني يه بار تعريف كني و برا هميشه باقي بمونه و با زدن چند كاراكتر اوليه اش كامل بشه
فکر نمي کنم که ZAR باشه . چون تو فونت زر بر روي حرف ک يک همزه وجود داره ولي در متن مذکور حرف ک بدون همزه نوشته شده نظر شما چيه ؟نقل قول:
اون ربطي به ZAR بودن فونت ندارهنقل قول:
به كد پيج تعريف شده در ويندوز براي حرف ك ربط داره
در صفحه كليدها معمولا از حرف ي و ك دو نوع وجود داره: يكي فارسي و يكي عربي
با توجه به اينكه DLL مربوط به زبان فارسي در ويندوز شما كدوم يكي رو در بر داره اين دو حرف ميتونن با صورتهاي فارسي يا عربي نوشته بشن
مثل ي و ك كه الان من نوشتم كه عربي هست
و در حالت فارسي براي ي دو نقطه وجود نداره و براي ك اون همزه كوچك وجود نداره
اين مشكلو ميشه با نصب نرم افزارهايي مثل Tray Layout يا جايگزيني kbdfa.dll اصلاح شده فارسي در ويندوز حل كرد
فايل kbdfa.dll رو هم نصب کرده بودم .نقل قول:
اين مشكلو ميشه با نصب نرم افزارهايي مثل Tray Layout يا جايگزيني kbdfa.dll اصلاح شده فارسي در ويندوز حل كرد
توي فونتهاي فارسي که تو کامپيوترم نصبه فقط فونت زر هستش که ک رو با همزه مينويسه مثلاً با فونت لوتوس يا نازنين بدون همزه نوشته ميشه .
راستي به نظرت فونتش لوتوس نيست ؟
معمولا فونتهايي مثل زر ، لوتوس ، نازنين ، رويا از دسته فونتهايي هستن كه شباهت زيادي از لحاظ كاراكترهاي فارسي با هم دارننقل قول:
و البته همون فونت زر كه گفتي مثلا يه تفاوت جزئيش همينه كه ك همزه دار داره
ممكنه لوتوس باشه يا نازينين و البته من حس ميكنم به نازنين بيشتر نزديك باشه
سلام
دوتا سوال دارم
1- من قبلا با کلیدهای( Shift +T ) ویرگول میذاشتم ولی الان نمیشه . مشکل چیه؟
2- همچنین قبلا با کلیدها (Shift + _ ) یه کلمه رو کشیده تر میکردم ولی الان نمیتونم .
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
لطفا اگر كسي در مورد تغيير نام اجباري فايل هاي آفيس در هنگام سيو كردن ميدونه راه حلي بده