آراگونس: رائول بهترين بازيكن اسپانيا است
در تكميل خبر چارلز
خبرگزاري فارس: سرمربي 58 ساله تيم ملي اسپانيا در نشست خبري مشترك با كاپيتان رئال مادريد از وي به عنوان بهترين بازيكن اسپانيا ياد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، لوئيس آراگونس مربي سابق رئال مايوركا، در مورد علت دعوت نكردن رائول به تيم ملي اسپانيا گفت: هنوز فهرست اصلي خود را اعلام نكرده ام. خيلي خوب مي دانم رائول گونسالس بهترين بازيكن اسپانيا است و خواهد بود اما من سبك خاص خودم را دارم و قرار نيست در هر پستي بهترين ها به درد من بخورند.
وي ادامه داد: براي انتخاب بازيكنان مستعد بايد تمام شراطي را در نظر بگيرم و در اين مورد تحت هيچ فشاري نيستم.
ديارا و سي و پنج ميليون پوند در ازاي ابراهيموويچ
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه رئال مادريد در نظر دارند با پرداخت مبلغي قابل توجه و انتقال هافبك خود به اينتر مهاجم سوئدي اين تيم را به خدمت گيرند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كوريره دلو اسپورت، رئال مادريد مبلغ 35 ميليون پوند براي ايبراهيمويچ مهاجم سوئدي اينترميلان كنار گذاشته است؛ اما از آنجايي كه باشگاه ايتاليايي مبلغ فوق را براي اين مهاجم خلاق و تمام كننده، بسيار كم مي داند، سران رئال مادريد حاضر شده اند محمد ديارا هافبك جلوزن خود را نيز اضافه بر مبلغ مورد توافق به اينترميلان تحويل دهند.
برنارد شوستر مربي رئال مادريد نيز بار اين روند موافق است چرا كه ديارا از ديد وي كارنامه چندان درخشاني در لباس رئال مادريد نداشته است.