آره. بهتره بهش گیر ندیم..نقل قول:
آرش جان، تو بازیه استقلال - پگاه رو پیش بینی نمیکنی ؟
آره. بهتره بهش گیر ندیم..نقل قول:
آرش جان، تو بازیه استقلال - پگاه رو پیش بینی نمیکنی ؟
جانواريو، پولادي و روانخواه غايبان استقلال مقابل پگاه
خبرگزاري فوتبال ايران - استقلال تهران براي رويارويي با پگاه گيلان در هفته دوم رقابت هاي ليگ برتر 3 بازيكن خود را به همراه نخواهد داشت.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، جانواريو هافبك برزيلي استقلال از لحاظ آمادگي بدني در شرايط ايدهآل قرار ندارد و از ناحيه عضلات ران هم دچار مصدوميتي جزئي است، مهرداد پولادي هم آسيبديدگياش برطرف شده ولي از لحاظ بدني آماده نيست. اين دو بازيكن استقلال را در سفر به رشت همراهي نخواهند كرد، در ضمن اميد روانخواه هم كه دچار پارگي رباط صليبي شده است چند ماه از ميادين فوتبال به دور خواهد بود.
گفتني است كه استقلاليها صبح امروز (جمعه) در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي آخرين تمرين خود را قبل از بازي با پگاه انجام دادند. آبيپوشان با پرواز ساعت 18 تهران را به مقصد رشت ترك خواهند كرد تا عصر شنبه به مصاف پگاه بروند
بابا خودم یه پا رمالم همه میان پیش من رمالی ولی از شوخی گذشته پیش بینی یه جور بهونه است تا همه دور هم جمع بشیم اصل کار استقلال هستش که مطمئن هستم همه برای برد این تیم دعا میکنند من هم دستام رو رو به اسمان می کنم ودعا می کنمنقل قول:
نقل قول:
عماد به جان خودم میترسم اخرش هم یادم بره تو مسابقه شرکت کنم اونقدر به فکر پیش بینی دیگران واز قلم نیفتادن کسی هستم که پاک یادم رفته خودم هم نظر بدم ولی تا قبل از اینکه پست پایان پیش بینی رو بدم
(35 قبل از بازی)این کار رو انجام میدم
اخه اکثر وقتا من نتایج بازیهای استقلال رو تو خواب میبینم:21::21::21::21::21::21::21::19:
باورتون نمیشه حالا که پیش بینی کردم متوجه میشید:27::27::27::27:
پزشك استقلال خبر داد
روانخواه پس از 10 جلسه فيزيوتراپي جراحي ميشود
خبرگزاري فوتبال ايران - اميد روانخواه در بازي استقلال و ابومسلم از ناحيه رباط صليبي دچار پارگي شد و اين مصدوميت شديد او را حداقل تا شش ماه به دور از ميادين فوتبال نگاه خواهد داشت.
امين نوروزي پزشك استقلال در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال ايران در مورد آخرين وضعيت روانخواه ميگويد: «با توجه به ورم زانوي اين بازيكن و همچنين كاهش دامنه حركتي فعلاً انجام عمل جراحي ممكن نيست و روانخواه حداقل به 10 جلسه فيزيوتراپي نياز دارد. ابتدا بايد ورم زانو از بين برود و دامنه حركتي هم به روال طبيعي بازگردد تا اين بازيكن جراحي شود. پس از 10 جلسه فيزيوتراپي روانخواه توسط دكتر ابراهيميان عمل جراحي خواهد شد.»
پگاه با دو غايب مقابل استقلال
خبرگزاري فوتبال ايران - پگاه گيلان براي رويارويي با استقلال در هفته دوم ليگ برتر دو بازيكن خود را در اختيار نخواهد داشت.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، ايوان دراگه سوويچ و نظيفكار دو مدافع ثابت پگاه كه به دليل مصدوميت بازي با استقلال اهواز را از دست دادند در بازي با استقلال تهران هم قادر به همراهي پگاه گيلان نخواهند بود چراكه آسيبديدگي اين دو بازيكن هنوز برطرف نشده است
:39:نقل قول:
جدی میگی ؟ زودتر میگفتی تا باهات هماهنگ باشم :31:
روانخواه: در بازی برگشت پرسپولیسی ها را می بینم
انگار سرنوشت امید روانخواه و محسن خلیلی به طور عجیبی با هم گره خورده است. بعد از آنکه فصل گذشته هر 2 بازیکن در 2 بازی رفت و برگشت برای استقلال و پرسپولیس گلزنی کردند و از این حیث مقابل هم کم نیاوردند، این بار با شروع فصل جدید باز هم اتفاقی مشابه برای این 2 بازیکن افتاد. در حالی که محسن خلیلی در بازی تیم ملی با سوریه و قبل از آغاز لیگ هشتم دچار پارگی رباط صلیبی شد، در هفته اول فصل جدید امیدرضا روانخواه به سرنوشتی مشابه دچار شد. با روانخواه در مورد بدشانسی اخیر و امیدهایش برای ادامه فصل به گفت و گو نشستیم:
* این فصل را با بدشانسی شروع کردی!
- خیلی زحمت کشیده بودم تا با درخشش در فصل جدید، با پیراهن استقلال به تیم ملی برسم اما لابد صلاحی در کار بوده تا چند ماه از زمین دور باشم. البته ناامید نیستم و امیدوارم زودتر از آنچه همه فکر می کنند، برگردم.
* در صحنه ای که مصدوم شدی، خودت هم تا حدودی مقصر بودی؟
- بله بیش از حد برای بدست آوردن توپ تلاش کردم. شاید لازم نبود آن حرکت را انجام دهم اما اگر آسیب دیدگی من 6 ماه هم طول بکشد، نهایتاً تا بهمن ماه به میادین باز خواهم گشت و می توانم استقلال را در جام باشگاههای آسیا همراهی کنم.
* انگار با محسن خلیلی مسابقه گذاشته ای.
- وقتی آقا محسن دچار پارگی رباط صلیبی شد، خیلی ناراحت شدم. همیشه از این می ترسیدم که این بلا سر من هم بیاید اما حالا این درد را احساس می کنم و می فهمم که انتظار بازگشت به میدان چقدر سخت است. امیدوارم در نیم فصل دوم من و محسن هر 2 به ترکیب استقلال و پرسپولیس برگردیم.
* خلیلی گفته استقلالی ها در نبود من نفس راحت بکشند. پیام تو به هواداران پرسپولیس چیست؟
- ببینید، استقلال متکی به فرد نیست. همیشه پرسپولیس مقابل استقلال کار سختی در پیش داشته حتی فصل هایی که استقلال خیلی ضعیف بوده در مقابل پرسپولیس مغلوب نشده است. مثل فصل پیش که پرسپولیس با گل های دقایق آخر خلیلی از شکست گریخت. خدا به پرسپولیسی ها رحم کرد که من مصدوم شدم اما در بازی برگشت آنها را می بینم.
کد:http://www.jahanevarzesh.ir
امسال بهترین خط دفاعی لیگ می شویم
پژمان منتظری: کاری را که قلعه نویی خواست، کردیم
خط دفاعی استقلال در اولین دیدار برابر ابومسلم عملکرد خوبی داشت. ترکیب سه نفره پژمان منتظری، بیژن کوشکی و پیروز قربانی نشانی از دفاع 4 نفره استقلال در فصل گذشته نداشت. پژمان منتظری در قامت مدافع آخر استقلال معتقد است خط دفاعی این مجموعه در اولین بازی نمره قبولی گرفت.
* بازی با ابومسلم چطور بود؟
- خیلی خوب. اولین تجربه ما با برد همراه شد و به نظر من در این بازی سه امتیاز مهمتر از زیبا بازی کردن بود.
* اما استقلال در نیمه دوم بهتر از نیمه اول بازی کرد.
- بله من فکر می کنم اگر نیمه اول هم مثل نیمه دوم بازی می کردیم، می توانستیم بیشتر از 4 گل به ابومسلم بزنیم. اما خب ما در نیمه اول کمی از نظر بدنی به مشکل برخوردیم ولی بین دو نیمه در رختکن با صحبت هایی که قلعه نویی کرد همه چیز بهتر شد.
* فکر می کنی خط دفاعی استقلال در این بازی عملکرد قابل قبولی داشت؟
- ما در خط دفاعی چیزهایی را که قلعه نویی گفته بود رعایت کردیم. یعنی همه سعی مان این بود. من فکر می کنم خط دفاعی استقلال در این بازی نمره قبولی گرفت. امیدوارم برخلاف سال گذشته امسال در لیگ بهترین خط دفاعی متعلق به استقلال باشد.
شکست ابومسلم قابل پیش بینی بود
امیرآبادی: می خواهم باز هم گل حساس بزنم
مهدی امیرآبادی تازگی ها گلهای حساسی برای استقلال به ثمر می رساند. نمونه اش همانی که در جام حذفی کار پگاه را یکسره کرد و حالا هم در اولین دیدار استقلال برابر ابومسلم گل می زند تا به همه ثابت کند برخلاف لیگ گذشته خیلی هم نفر خنثی برای استقلال نیست. امیدواری برای تداوم گل زدن اما انگیزه جدید امیرآبادی برای درخشش در ترکیب استقلال است.
* استقلال شروع قاطعانه ای داشت. ابومسلم حریف آسانی بوده.
- شکست دادن ابومسلم از اول برای من قابل پیش بینی بود هر چند به نظرم بازیهای اول لیگ معمولاً دلچسب نیست.
* چطور؟ بازی استقلال که با برد همراه شد.
- خب بازیهای اول معمولاً تماشاگرپسند نیست چون همیشه وقتی 4 ، 5 هفته از لیگ می گذرد تیمها چهره واقعی شان را نشان می دهند امیدوارم حالا هم همین اتفاق بیفتد.
* استقلال نیمه اول مقابل ابومسلم خیلی خوب ظاهر نشد؟
- ما نیمه اول زیاد خوب نبودیم چون بعد از پشت سر گذاشتن تمرینات پرفشار از نظر بدنی سنگین بودیم اما نیمه دوم همه چیز بهتر شد و ما فوتبال خوبی ارائه دادیم.
* به تازگی گل های حساسی برای استقلال می زنی.
- البته گلی که مقابل ابومسلم زدم، ثمره زحمت همه بچه ها بود و تنها به نام من ثبت نمی شود اما به طور کلی دوست دارم از این به بعد بیشتر از این گل ها بزنم. دوست دارم گلهای حساسی برای استقلال به ثمر برسانم درست مثل گلی که در فینال جام حذفی زدم.
چقدر دلم برای روانخواه میسوزه حیلی سخت همون بازی اول مصدوم بشی...
این علی دایی از اون نامرداس از سپاهان و سایپا بیشتر از سه تا دعوت کرده تا به تیمخودش(سُایپا) و تیم رفیقش فیرات(سپاهان) که تازه تیم را در دست گرفتند و نیاز به وقت دارند وقت بده تا تیمشون را سرسامان بدهند!
حالا اگه همچین کاری را قلعه نویی تو تیم ملی میکرد جهان را روی سرش خراب میکردند.
===============
از اونجا که تاپیک سرعتش بالا هست ممکن خبرها را قبلا گذاشته باشند پیشاپیش ببخشید:11:
نظری جویباری در گفتگو با مهر:
سرمربی تیم ملی به فکر ما نیست/ مسابقات لیگ برتر مهمتر از غرب آسیاست
سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران با تاکید بر برخورد غیرمنطقی مسئولان تیم ملی با تیم های لیگ برتری گفت: آنها به هیچ وجه به شرایط حساس تیم های لیگ برتری که حتی چشمگیرتر از موقعیت تیم ملی در غرب آسیاست، توجه نمی کنند.
علی نظری جویباری در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: رسما از سرمربی تیم ملی فوتبال خواسته ایم، دو بازیکن ملی پوش استقلال را در اختیارمان قرار دهد تا مانند همه تیم ها با تمام قوا در هفته دوم لیگ برتر به میدان برویم و حتی به مسئولان تیم ملی متعهد شده ایم حسین کاظمی و وحید طالب لو را پس از پایان بازی با پگاه به اردوی این تیم برمی گردانیم.
وی ادامه داد: این درست نیست که ما برای جذب بازیکن چند صد میلیون تومان هزینه کنیم، آنوقت تیم ملی در لحظه و روزی که به بازیکن خود نیاز داریم، وی را بدون هیچ محدودیتی در اختیار بگیرد. باشگاه استقلال هم مانند تمام تیم های داخلی هدفی جز کمک به تیم ملی ندارد اما در مقابل این انتظار وجود دارد که کادر فنی و مسئولان تیم ملی ما را درک کرده و کمک حالمان باشد.
سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران غیبت دو بازیکن این تیم در بازیهای لیگ برتر به بهانه حضور در اردوی تیم ملی را نادرست خواند و افزود: دیدارهای تیم هایی چون سایپا و سپاهان در هفته دوم لیگ برتر به دلیل داشتن بیش از سه بازیکن در اردوی تیم ملی لغو شده است. ما به این مسئله اعتراضی نداشته و به آیین نامه و بخشنامه های سازمان لیگ هم احترام می گذاریم اما حرف ما این است که چرا تیم استقلال با وجود داشتن دو بازیکن ملی پوش باید این هفته بازی کند اما بازی سپاهان فقط به خاطر داشتن یک ملی پوش بیشتر از تیم ما لغو می شود؟!
نظری جویباری ادامه داد: نهایت همکاری را با کادر فنی تیم ملی داشته ایم اما در مقابل علی دایی و مسئولان این تیم به هیچ عنوان به فکر تیم استقلال و حتی تیم های دیگر نیستند. در تمام دنیا زمانی که تیم های ملی بازیهای نه چندان حساسی را پیش رو دارند، با بازیکنان درجه دو و سه خود به میدان می روند اما در کشورما برای بازی با قطر و فلسطین بهترین های لیگ به اردو دعوت شده و در آغاز مسابقات تیم ها با مشکل مواجه شده اند.
وی ادامه داد: تا همین دو هفته پیش تیم ملی در اردوی اروپایی بود و در بازگشت به ایران بیشتر بازیکنان حاضر در آن اردو رها شده اند و تیم ملی با تعدادی بازیکن جدید در تورنمنت نه چندان معتبر غرب آسیا شرکت کرده است. قطعا شرایط تیم های لیگ برتری به مراتب حساس تر از موقعیت تیم ملی در بازیهای غرب آسیاست. شایسته است مسئولان فدراسیون فوتبال به این مورد توجه داشته باشند.
سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران تاکید کرد: با حضور یا بدون حضور حسین کاظمی و وحید طالب لو در دیدار مقابل پگاه گیلان حاضر می شویم اما به عنوان سرپرست تیم فوتبال استقلال تاکید می کنم نوع برخورد مسئولان تیم ملی با باشگاه استقلال و دیگر باشگاه های لیگ برتری منطقی و صحیح نیست.
تیم فوتبال استقلال تهران در حالی ساعت 18 امروز برای رویارویی با پگاه گیلان راهی رشت می شود که به گفته نظری جویباری همچون بازی هفته گذشته برابر ابومسلم نام حامی مالی بر روی پیراهن این تیم نقش نمی بندد.
==========================
"منصوريان" مدير آكادمي تيمهاي پايه باشگاه استقلال شد
عليرضا منصوريان به عنوان مدير آكادمي تيمهاي پايهاي باشگاه استقلال انتخاب شد.
بنابر اعلام روابط عمومي باشگاه استقلال تهران، عليفتحاللهزاده مديرعامل استقلال طي حكمي عليرضا منصوريان را به عنوان مدير آكادمي تيمهاي پايه استقلال منصوب كرد.
=================
پيش از اين حسن روشن عهدهدار اين مسووليت بود كه از سمت خود استعفا كرد.