سلام. يكم توضيح و راهنمايي در مورد بازي"Euro Truck Simulator" مي خواستم.
اينم ايميل من است، اگه خواستي مي توني جواب رو به ايميل من بفرستي. فقط قبلش اينجا بگو كه به ايميلم فرستادي يا نه.
ايميل:zigool74@yahoo.com
با تشكر
Printable View
سلام. يكم توضيح و راهنمايي در مورد بازي"Euro Truck Simulator" مي خواستم.
اينم ايميل من است، اگه خواستي مي توني جواب رو به ايميل من بفرستي. فقط قبلش اينجا بگو كه به ايميلم فرستادي يا نه.
ايميل:zigool74@yahoo.com
با تشكر
سلام بچه ها
این چند تا بازی رو کسی بازی کرده که بگه BASE Bulldingهستن(lمثل COH یاEMPIRE erth:totla war) یا همین طور نیررو میدن مثل END war?
اگه میتونید یه توضیح هم بدید یا بگید از نظر گرافیک چطوریاس خیلی ممنون میشم
HERTS OF IRON III
Order of War
R.U.S.E
WAR LEADER
SPARTA
برای هر یک از بازیها تاپیک موجوده و توضیحاتی هم درموردشون هست. به غیر از مورد اخر یعنی War Leaders: Clash of Nationsنقل قول:
Company of Heroes - این سری بازی جز بهترین بازیهای استراتژی همزمان که امکان ساخت و ساز رو داره و متاسفانه به ترتیب در بازی های بعدش یعنی Opposing Fronts و Tales of Valor نزول پیدا کرد. بازی اول همین سری پیشنهاد میشه.
Tom Clancy's EndWar - متاسفانه بازی جذابی نیست. یه بازی استراتژی تاکتیکی (هدایت نیرو) که نیروهای هر سه گروه کاملا یکسانه و بیش از بازی ساده شده ایه.
Empire Earth - بازی اول این سری, یک بازی متوسط بود حالت ساخت و ساز رو داشت. در قسمت های بعدی, نزول پیدا کرد و کاملا نابود شد... اصلا پیشنهاد نمیشه.
Empire: Total War - یکی از بهترین بازیهای استراژی امساله که شامل دو بخشه; بخش نقشه که به صورت نوبتی اجرا میشه و بخش نبرد که هدایت نیروها رو بر عهده دارین به صورت بازیهای استراتژی معمول.
Hearts of Iron III - یه بازی استراتژی رومیزی هست که حالت نوبتی داره... کلا طرفداران این جور بازیها خیلی کمه. شک دارم مقبول بیفته.
Order of War - شبیه به سری World in Conflict یعنی فقط هدایت نیرو هاست البته نه به اون خوبی...
R.U.S.E. - بازی استراتژی همزمان با نقشه های بسیار بزرگ و قابلیتهای فراوان که در کنار گیم پلی زیبا از گرافیک خوبی هم بهره میبره و سال بعد منتشر میشه.
War Leaders: Clash of Nations - شبیه به سری Total War ولی پایینتر...
سلام
اطفا چندتا بازی ترسناک تو مایه های re3,4 و silent hill معرفی کنین.fear رو هم بازی کردم به جز اون چی هست؟
شبیه به سری F.E.A.R * بازیهای زیر پیشنهاد میشه:نقل قول:
Doom 3 - 2004
Doom 3: Resurrection of Evil - 2005 - نسخه تکمیلی
Condemned: Criminal Origins - 2005
و شبیه به Resident Evil 3: Nemesis و Resident Evil 4 و سری Silent Hill *, بازی زیر:
Dead Space - 2008
* سری F.E.A.R. شامل:
F.E.A.R. - 2005
F.E.A.R.: Extraction Point - 2006- نسخه تکمیلی اول
F.E.A.R.: Perseus Mandate - 2007- نسخه تکمیلی مستقل دوم
F.E.A.R. 2: Project Origin - 2009
* سری Silent Hill شامل:
Silent Hill 2 - 2002
Silent Hill 3 - 2003
Silent Hill 4: The Room - 2004
Silent Hill: Homecoming - 2008
دوستان برا xbox می خوام بازی بگیرم.
call of 5 بگیرم یا halo3 ?
پیشنهاد دیگه ای تو این سبک دارین.
Call of Duty: World at War از بابت میانگین امتیازات دریافتی از سایت و مجلات بازی نسبت به Halo 3 کمی پایینتره.نقل قول:
شبیه به Call of Duty: World at War بازیهای زیر پیشنهاد میشه:
Call of Duty 2 - 2005
Call of Duty 3 - 2006
Medal of Honor: Airborne - 2007
Wolfenstein - 2009
شبیه به Halo 3 هم بازی زیر:
Halo 2 - 2004
همچنین بازیهای زیر هم پیشنهاد میشه:
Battlefield: Bad Company - 2008
Call of Duty 4: Modern Warfare - 2007
Perfect Dark Zero - 2005
نقل قول:
left 4 dead
alone in the dark هم بازیه خوبیه
نقل قول:
منظورتون از سبک چیه چون این دوتا بازی هیچی شون به هم نمیخوره؟
دوتاشم در نوع خودش بینظیر هستن اگه می تونید دو تا بازی رو تهیه کنید
اگرنه HALO 3 توصیه میشه :5:
چرا داریم خوبشم داریم. کمتر کسی از این بازیا خوشش میاد ولی من به عنوان کسی که از سال 73 بازی می کردم این سبک بازی رو از همه بیشتر دوست دارم.نقل قول:
من بزار بازی های این سبک رو معرفی کنم:
اولا 4 نسخه از بازی های commandos این سبکی هستند.
دوما بازی desperados 1 * و chicago 1930 و رابین هود (این یکی با تیر و کمان و شمشیره) که همه از یک شرکت هستند
*نسخه های بعدی desperados که هم اکشن و هم استرتزیک رو توصیه نمی کنم.
ثالثا یه بازی بود بد نبود ولی اسمش یادم نیست:27:
رابعا بازی gangland که بازی گنگستری هست
خامسا بازی korea forgotten conflict که خیلی قشنگه
سادسا بازی Soldiers
اما جدید ترین بازی این سبکی که دیدم partisan هست که اتفاقا خودم درخواست این بازی رو دادم
اگه چیز جدیدی یادم اومد خبر می دم. موفق باشید
آقا يه بازي به نام The Path افتاده رو دست ما اما اصلا سر در نميارم چي به چيه ! اين قدر هم بازي منو قاطي كرده كه اصلا حالشو ندارم سرچ كنم . كسي اين بازي رو كرده ؟ يك توضيحي اگر يكي از دوستان بدن ممنون ميشم !!