سلامنقل قول:
براي اينكار گزينه Hyperlink وجود داره
در خانه موردنظر كليك راست رو بزنيد و همون گزينه رو انتخاب كنيد
سپس از ستون دكمههاي سمت چپ دكمه Place in this document رو بزنيد و آدرس دهي كنيد
Printable View
سلامنقل قول:
براي اينكار گزينه Hyperlink وجود داره
در خانه موردنظر كليك راست رو بزنيد و همون گزينه رو انتخاب كنيد
سپس از ستون دكمههاي سمت چپ دكمه Place in this document رو بزنيد و آدرس دهي كنيد
با سلام
چگونه شماره ها را فارسی کنم
با تشکر فراوان
با سلام
شما باید ابتدا تنظیمات زبان و ملیت رو در کنترل پانل ویندوز در قسمت سفارشی کردن اعداد و ارقام قسمت digitsubsitution را روی context تنظیم نماید
(control panel--> regional and language option-->regional option-->customize-->digisubsitution-->context)
سپس در اکسل هر جا از فونت های فارسی و متن فارسی استفاده نمایید اعداد نیز فارسی نمایش داده می شوند و هر جا از فونت و متن انگلیسی استفاده نمایید اعداد نیز با همان فرمت و فونت نمایش داده می شوند.
این سوال بارها و بارها پرسیده شدهنقل قول:
از قوانین انجمن هم جستجو قبل از پرسش هست ؛ پس میتونم بابت عدم جستجو به شما اخطار بدم
رعایت کنید دوست عزیز
این مورد ربطی به تنظیمات Control panel نداره و فقط انتخاب فونت فارسی کفایت میکنهنقل قول:
در پاسخ دهی بیشتر دقت کنید
از دوستان کسی می دونه چطور میشه جای سطرهای یک جدول را با ستون های همون جدول عوض کرد.
دو سوال از اساتید داشتم،
1 در نرم افزار آفیس چطور می توانیم تعریف کنیم تا در یک تاریخ مشخص پیامی را برای ما نمایش دهد؟
2- اینکه چطور می توانیم در یک سلول تاریخ هر روز را (آپدیت شود) را داشته باشیم؟
سوال كمي ناقص و نامفهوم هست و ميتونه بهتر بيان بشه (همراه با يه مثال) تا از برداشتهاي چندگانه جلوگيري بشه و نتيجه اون پاسخ درستي باشهنقل قول:
براي اينكار ميتونيد از فرمول Today استفاده كنيدنقل قول:
هر وقت فايل شما باز بشه آپديت شده و تاريخ روز در اون خونه ثبت ميشه
با سلام
من می خواهم اعداد 15 رقم بیشتر را وارد خانه ها کنم اما بعداز رفتن به خانه بعدی نرم افزار 15 رقم را درست وارد می کند اما به جای ارقام 16 وبعداز آن صفر قرار می دهد لطفاً راهنایی بفرمایید