نقل قول:
کدوم روش؟باشه پس تو چت بیا بهم بگو
چرا اینجا مطرح نمیکنی؟
خوب اگه میخواستم که همین جا میگفتم ... چرا هم نداره ، خوشم نمیاد این جا بگم .
نقل قول:
بالاخره این همزاد چی شد
یکم در وردش توضیح بدید
ما که گیج شدیم
همزاد چیزی نشد ... قبلا این خرافات بوده و الانم هست و خواهد بود (!)
نقل قول:
قضیه ما چاه نیست که کسی بخواد بره داخلش
چیز خیلی واضح و روشنیه
شما حتما از اون دسته افرادی هستید که جن رو هم قبول ندارین و شاید بگین چرت و پرته؟!!!
بر عکس
من باهاشون ارتباط دارم و تو چند فروم دارن از اطلاعات من استفاده میکنن اما اینجا...
اول این که من جن و قبول دارم محض اطلاع جناب عالی ( یا آلی )
بله ، میشه گفت تو چند فروم ، همه سر کار رفتن ، و چرت و پرتایی مثل همزاد رو قبول کردن ، اما این جا ...
، آره این جا هنوز خر نشدن ، ولی کم کم میشن شما غسه (یا قصه ) نخور ...
اینم شد مدرک؟ من باهاشون ارتباط دارم؟ به به ، واقعا چه مدرکی ، من که الان قانع شدم ! .
نقل قول:
جایی که احساس کنم بخوان از اطلاعات من سو استفاده کنن بهتر همون چیزی نگفتن هستش
خوشم اومد ، خوب جوابی برای پیچوندنه ... آفرین .... کسایی که مثل شما از این اراجیف میگن زیادن ، بخوان
سوء استفاده کنن میرن از یکی دیگه میکنن ...
نقل قول:
در کل دوست داشتم روشی به شما بگم تا بوسیله اون همزاد رو احضار کنید اما به علت اینکه بعضی افراد رو لایق این کار نمیدونم نمیگم.
و البته این به احتمال زیاد اخرین پست من در این تاپیک بود
چون دوست ندارم هر چیزی رو هر کسی بدونه و انسان باید لیاقت علم و تجربه دیگران رو داشته باشه که در اختیارش بگزارند...
خوش بگذره
خیلی زحمت کشیدین خواستید چند نفر دیگه رو هم خر کنید ... خیلی ممنونم
نقل قول:
من شخص خاصی رو نگفتم
شما که میگین ایشون حرف منطقی میزنن و پیروی میکنید خب باز چرا رفیق نیمه راهش شدین؟
تا اخر ازش پیروی کنید و روی حرفتون باشین
اصلا فکر کنید من تو این تاپیک پست ندادم
هستند افراد زیادی که همزاد دارن و باهاش ارتباط برقرار میکنن
خدا کنه یکی از اونا رو گیر بیارین و کمکتون کنن!!!
یا حق (:
اول این که مگه قرار نشد آخرین پستت ، بالایی باشه؟ پس این چیه ؟
دوم این که آره ، از این آدما زیاد گیرمون میاد ، همه خالی بند ، هر وقتم میگی اثبات کن ، میگه لایق نیستی و
نمیدونم خطر ناکه و اگه اعتقاد نداری برو پی کارت و از این اراجیف ...
نقل قول:
خوب حرفشون منطقیه
شما هیچ چی نمیگین وانتظار دارین
که باور کنیم
چی رو باور کنیم شما که چیزی نگفتی
خیـــــــــــلی ممنونم !
نقل قول:
شما چرا جمع میبندید
من کاری نکردم که کسی منو ببخشه
اصلآ نخواستیم
نگهداره واسه خودش
اون علمش رو
خوشم میاد از نوع جواب دادنت ! ای ول !
نقل قول:
شما به جای اینکه انقدر عجول باشی و نظم تاپیک رو با پست بیهوده هدر بدی بهتر بود کمی دندون رو جیگر میزاشتی
مگه اینجا ماله شما هست که میگی اصلا نمیخواد بگی یا اصلا ....؟
از شما که پرفشنال هستید بعید این کار
اون آقا خیلی راحت با ما راه میمومد ولی خدایی من هم اگه بجاش بودم.....
ایشون عجول نیست ، عاقله . هیچ پست بی هو ده ای هم نداده ، با منطق حرف زده . کسی که چیزی رو ادعا
میکنه باید اثبات کنه ... اگه نتونه اثبات کنه و دلایل دری وری بیاره ، بهتره که اصلا حرف نزنه
این جا مال همه اس ، و ایشون وقتی میگن نمیخواد بگی ، نظرش رو گفته و به کسی ربطی نداره که چرا همچین
حرفی رو زده ...
نقل قول:
ياسين مي گه من يه هزار تومني تو جيبمه ، سعيد مي گه اگه يه هزار تومني تو جيبته ثابت كن ، ياسين هزار تومنيو در نمياره ( يا به دلايلي مث چسبيدن هزار تومني به آدامسي كه تو جيبش بوده نمي تونه در بياره ) ، حالا سعيد هزار تومني اي كه تو جيب ياسين بوده رو نديده و موقعيم كه هزار تومنيو نديده نمي تونه بگه ياسين واقعا هزار تومني تو جيبش هس يا نه ، از طرفيم خود ياسين مي دونه يه هزار تومني تو جيبشه ولي به هر دليلي نتونسه به سعيد ثابت كنه
البته یه چیز دیگه ای هم وجود داره که مثلا یاسین میگی الان یه هشت هزار تومنی تو جیب منه ... و ادامه ی
داستان ...
نقل قول:
مثال جالبی بود جناب Dolphin 7 عزیز
این کار هم شدنیه...
ولی برای کسی که لایق باشه عزیزم
خودتون رو بزارین جای من و پست هایی که این دو جناب دادن رو ببینید.
کسی از دوستان سوالی داشت از طریق پیغام خصوصی من در خدمتشم
بجز این دو نفر
دیدید ؟ اینم یکی از دلایل دری وری که معمولا کسایی که ادعای کارای عجیب و قریب دارن از خودشون در میارن ،
شما اگه آدم لایقشم پیدا بشه ، یه دلیل چرت دیگه ای میاری ... به هر حال همیشه راحی برای فرار هست ...
( جمله ی معروف جناب دلفین ! )
نقل قول:
پستا رو خوندم ، ظاهرا قضيه از اين پست شروع شده :
خیــــــــلی ممنونم از نظر مبارکتون !
نقل قول:
خب اين كه هوآكسز با اين اطمينان مي گه چيزي وجود نداره بايد ثابت كنه ، اينكه چون تا حالا فلان چيزو نديديم بگيم وجود نداره به نظر نمياد زياد درس باشه ، چون ممكنه واقعا چيزي وجود داشته باشه ولي ما نتونسه باشيم ببينيم يا اثباتش كنيم ، دنيا يه اتاق سه در چار نيس كه يه نفر بره توش و بعد اگه همه جاشو گشت و ديد فلان چيزي كه دنبالش مي گشت نيس بتونه با اطمينان بگه اون چيز تو اتاق نيس ، تو اين دنيا مخصوصا كسايي كه به متافيزيك اعتقاد دارن نمي تونن با اطمينان بگن چيزي وجود نداره چون كسي مي تونه با اطمينان اين حرفو بزنه كه به تموم دنيا تسلط داشته باشه و همه جاي دنيا رو گشته باشه كه اگه هوآكسز اين كارو كرده بد نيس بيان بگن كه مام از تجربياتشون استفاده كنيم
من حاضرم اثبات کنم اگه وقت جمع آوری مطالب و شواهد رو از منع های معتبر داشته باشم ( که هر کی که
ادعای وجود همزاد رو کرده ، با چند تا سوال ، مشخص شده که طرف خالی بند بوده ، و هر شواهدی بوده که
کسی مثلا همزاد خودش یا همزاد یکی دیگه رو دیده ، رد شده و معلوم شده همش کلک بوده ... و اما کسایی
که به قول خودشون احضار همزاد کردن هم لو رفتن ، همون کسایی که از قبل با جنی هماهنگ کرده بودن که
وقتی احضار میشه ، یه جورایی خودش رو هم شکل اون فرد نشون بده ... که احضارم کرده و همه هم قبول
کردن ولی گندش بعدا در اومده ... منم اگه اون جا بودم ، اگه همچین چنی رو هم شکل خودم میدیدم ، به همزاد
هر چی که بود اعتقاد پیدا میکردم ، ولی وقتی معلوم میشه دروغه ، و همه ی شواهد هم دروغ در اومدن دیگه
آدم میفهمه که این یه کلکی بیشتر نیست ... که هیچ سند و مدرک معتبری هم از گذشته نیست که وجود همزاد
رو اثبات کنه ...
ولی میدونم اگه اثباتم بکنم ، بازم جای شک هست .... به قول خودت از کجا معلوم این چیزا همه توهم نباشه ؟
از کجا معلوم همش خواب نباشه ؟ از کجا معلوم اصلا خواب وجود داشته باشه و از این حرفا ...
نقل قول:
تو سه تا پست بالا سعيد ازت توضيح خواسه هر چند يه كم جمله بندياش تند بوده
فک نمیکنم جمله هاش تند باشه ، اتفاقا خیلی جمله بندی های خوبی به کار برده و اصلا هم به نظر تند نمیاد ...
نقل قول:
در كل به نظر من سعيد و هوآكسز ( البته غير از اون پست اولش كه با اطمينان اين مسئله رو رد كرده بود ) هر دوشون ازت دليل و مدركي خواستن كه بتونن اين چيزي كه مي گي و به قول خودت واست عاديه رو اونام بتونن باور كنن ، به نظر من تو بحثاي منطقي يه كم ممكنه لحن بحث تند شه كه تا حدودي عاديه ولي بايد بحثو منطقي پيش برد و به قول معروف گفتمان كرد نه قهر
خودت تا حالا شده از کسی که متافیزیک کار کرده بخوای یه چیزی و هی بهانه بیاره؟ شده ازش بخوای یه کار که
به گفته های خودش برای اون ساده به نظر میرسیده رو برات انجام بده ؟ یا این که هر وقت بهشون گفتی یه دلیل
مسخره ای اورده و یه بهانه ای درست کرده که از زیر کار در بره؟ بش میگی مگه نمیگی راحت میتونی بری تو خواب
دیگران ؟ ، پس بیا تو خواب من ؛ میگه نه ، انرژیم همین الان ته کشیده ... بش میگی از سطح زمین بلند شو ،
میگه نه الان ، تمرکز کافی ندارم ... مگر در بعضی موارد ، بعضی افراد ...
خوب اگه اینا واقعا هم بلد باشن اون کارو انجام بدن ، آدم به هر کسی که دیگه بعد از اونا میاد شک میکنه ...
همین آقای یاسین ، اگه راس میگه ، یه فیلم درست کنه از احضار همزادش ... اگه این کارو کرد ، من قبول میکنم
که همزاد وجود داره ( با این که بازم معلوم نیست اون همزادشه یا یه جنه دیگه که داره سر کار میذاره )
که مطمئنم همچین کاری نمیکنه ... حالا چرا؟ معلوم نیست ... البته میشه یه حدسایی زد که به واقعیت خیلی
نزدیکه ، اونم این که از اول داره خالی میبنده ...
نقل قول:
جایی که بگن همزاد چرت و پرت هست مث همینه که بگن خروج روح از بدن و کنترل اون هم چرت و پرت هستش
پس فایده ای نداره هر چی بگم...
اینم یه بهانه ی دیگه ... خروج روح با آزمایشات علمی ثابت شده ... ولی هنوز خبری از همزاد نیست .
نقل قول:
اصلا متوجه نمیشم چرا عده ای اومدن تو این تاپیک!!! میتونن وارد نشن اصلا و اعصاب دیگران رو هم خورد نکنن
من دلخور شدم چون ایشون که گفتن چرت و پرته یعنی این که من دروغ میگم...تمام
منم نمیدونم چرا بعضی ها میان تو این تاپیک که وقتی ازشون اثبات ادعاشونو میخوان ، بهانه میارن ...
منم الان چند ساله دارم از امثال شما دلخور میشم ... چون هیچ کس برام کاری نکرد ... همه بهانه میارن ... ،
یه جوری میپیچونن ، ماسمالیش میکنن ...
نقل قول:
خب توئم حرفاتو بزن مث الان كه دليلتو گفتي اونم اينه كه هر چيزيو نشه واسه ديگران اثبات كرد به معني اين نيس كه واقعا اون چيز وجود نداره مث همون مثال پول كه گفتم ، كه اين حرف درسه مثلا كسي كه سرش درد مي كنه نمي تونه هيچ جوري به بقيه ثابت كنه سرش درد مي كنه ولي اين به اين معني نيس كه واقعا دردي وجود نداره ، دردي وجود داره و اينو فقط كسي كه اون دردو داره حس مي كنه و نمي تونه هيچ جوري واسه كسي اثبات كنه يا توضيح بده
حرف توئم درسته ، ممکنه واقعا همزاد وجود داشته باشه ولی احتمالش خیلی کمه ، خیلی خیلی کم ...
اگه اثبات شد ، من قبول میکنم ولی وقتی تا الان از خیلی ها که ادعای ارتباط با همزادشون رو داشتن خواستم
که اثبات کنن و همه دلایل مسخره اوردن ، دیگه چه انتظاری داری؟ میخوای نفر صدمی رو که میبینم که داره
حرفای نود و نه تای قبلی رو میزنه ( مثال البته !! ) ، قبول کنم و بگم البته بازم جای ابهام وجود دارد؟ خوب معلومه
که طرف دیگه از این همه بهانه خسته شده و با اطمینان میگه که چرت و پرته ، وقتی یه آلمه مدرک داریم که
همشون دروغ و کلک درومده ، آیا این منطقی هست که بازم طرف قبول کنه؟ یه بار ، دو بار ، نه صد بار ... بار صدم
دیگه مطمئن میشه که همچین چیزی وجود نداره ...
نقل قول:
اميدوارم خود هوآكسز بياد و در اين مورد معذرت خواهي كنه كه تا اونجايي كه من مي شناسمش فك كنم همين كارو بكن
خیلی ممنونم از دلفین که همچین ذهنیتی از من داره ! ولی به قول همون آقا سیید ، نیازی به عذر خواهی نیست
کاری نکردم که بخوام عذر خواهی کنم ...
نقل قول:
یاسین جان گفته که اصلآ اگه نیان بهتره
اگه دوستان دیگه هم موافقن بگن من دیگه اصلآ نمیام اینجا
همتون موفق و پیروز باشید
حتی اگه همه بگن برو ، تو باید حرف خودت رو بزنی ( اگه مطمئنی که درسته ) ، نباید از نظرای دیگران ناراحت
بشی ، مگر این که حق با اونا باشه ...
صد بار دیگه میگم ، این چیزا رو به راحتی نمیشه قبول کرد ، مخصوصا این که یه آلمه مدرک بر علیهشون وجود
داشته باشه ... پس تا مدرک کامل برای اثبات اونا وجود نداشته باشه ، طبیعیه که آدم قبولشون نکنه و با اطمینان
ردشون کنه ، هر چند این که واقعا وجود داشته باشه ... ولی من دیگه میدونم که این بعضی از این مسائل نه
اثبات شدن ، نه اثبات میشن ، نه اثبات خواهند شد ، چرا که به اندازه ی کافی مدرک علیه اونا وجود داره و افراد
شیاد زیادی بودن که برای کسب شهرت دنبال اثبات های اونا از راه کلک بودن ...