آسیاتک سرعت تک کانکشنش افتضاحه حتی از آپارات هم نمیتونی باهاش ویدئو آنلاین ببینی پراکسی هم که 90درصد روش کار نمیکنه فقط بدرد این میخوره که با 32کانکشن باهاش فیلم و سریال دانلود کنینقل قول:
Printable View
آسیاتک سرعت تک کانکشنش افتضاحه حتی از آپارات هم نمیتونی باهاش ویدئو آنلاین ببینی پراکسی هم که 90درصد روش کار نمیکنه فقط بدرد این میخوره که با 32کانکشن باهاش فیلم و سریال دانلود کنینقل قول:
پینگ گرفته بودم یادم رفته بود قطعش کنم :n09:
37.221.15
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرشاد تو هر روز یه چیز میگی؟نقل قول:
چند وقت پیش بود گفتی دوستم آسیاتک گرفته عالیه فلانه
یکی از آشناهامون آسیاتک داره کیفیتش هم مناسبه.قبلا پینگ خوبی نداشت ولی جدیدا خوب شده.
تک کانکشنش هم خوب بود.فقط ایرادش اینه که باید 10 گیگ به بالا بگیری واسه شبانه رایگان
نه من گفتم فامیلمون داره سرعت تک کانکشنش افتضاحه آره خودم هم باهاش کار کردم با 32کانکشن 850کیلوبایت میده رو دان استریم 8مگ بدرد کسی میخوره که میخواد فقط فیلم و سریال دانلود کنه اشتراک طلایی از سایتای دانلود فیلم بگیره بزاره رو دانلودنقل قول:
- - - Updated - - -
نه من گفتم فامیلمون داره سرعت تک کانکشنش افتضاحه آره خودم هم باهاش کار کردم با 32کانکشن 850کیلوبایت میده رو دان استریم 8مگ بدرد کسی میخوره که میخواد فقط فیلم و سریال دانلود کنه اشتراک طلایی از سایتای دانلود فیلم بگیره بزاره رو دانلودنقل قول:
سلام دوستان .من سربازی بودم این دو ماه نتونستم اینترنت رو چک کنم .وضعیت چه جوریه الان ؟ هنوز درست نشده ؟ شارژ کنم یا نه ؟
بستگی به گروت داره بعضی از گروها پرش لینک دارن بعضیا شبا سرعتشون میاد پایین بعضیا پرش آی پی دارننقل قول:
- - - Updated - - -
بستگی به گروت داره بعضی از گروها پرش لینک دارن بعضیا شبا سرعتشون میاد پایین بعضیا پرش آی پی دارننقل قول:
مخابرات اینترنتش ورشکست شده احتمال خیلی زیاد همین روزها پشتیبانی و پورت ها روبدن اسیا تک کارش تموم شده مخابرات این مدت هم همینجوری داره کار میکنه
مخابرات یه شرکت بزرگ هست و سهامش به صورت مشترک مربوط به دولت و یک شرکت نظامی هست ! پس خواب دیدید که تعطیل بشه ! :n09::n39: شرمنده این مورد تعطیل شدنی نیست ... :n16::n02:نقل قول:
امشب حداقل 10 بار لین من پرید، کلافه شدم :n13:
فعلا که قرار هستش اسیا تک بدهی اینترنت مخابرات رو بده تا حالا 500 میلیون تومن هم بابت بدهی مخابرات داده شرکتی که 1 ماه هیچ ثبت نامی نداشته باشد دیگه اوضاعش مشخصهنقل قول: