نه از طریق برنامه نه سایت نمیشه فرم پر کرد ارور میده میزنه نا موفقنقل قول:
sent from Huawei mate 8
Printable View
نه از طریق برنامه نه سایت نمیشه فرم پر کرد ارور میده میزنه نا موفقنقل قول:
sent from Huawei mate 8
برنامه مشکل دارهنقل قول:
هیج راهیی نیست منم کلی حجم خریدم اما دکل خاموش بود سوخت به 700 زنگ زدم برگردوند
همراه اول به چرت گویی زیاد معروفه سرویس هاش تمام پاچیدهنقل قول:
من تقریبا هیچ جا تاکید میکنم هیچ جا نتونستم انتن فورجیشو بیارم بالا چه برسه به 4.5 و یا 4.9 G
اگه اینطوری که میگه باشه برام جالبه فرکانسای تجمیعشو بدونم!
ایرانسل تا cat چند پشتیبانی و ساپورت میکنه ؟
فورجی پلاس به بالاتر بودن cat مربو میشه یا نه ؟
کت مربوط میشه به دیوایسی که ازش استفاده میکنید ربطی به ارایه دهنده سرویس نداره، از کت چهار به بالا پلاس پشتیبانی میشه توسط دیوایس.نقل قول:
بعضی وقتا اینطوری میشه تو ساعت و روزهای دیگم امتحان کنید.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
به اپراتور هم بستگی داره دیوایس پشتیبانی میکنه مثلا ایفون 7 که از cat 9 پشتیبانی میکنه باید اپراتوری هم داشته باشه که cat 9 رو هم ارایه بدهنقل قول:
برای نمونه اپراتور Ooredoo قطر از cat 9 پشتیبانی میکنه باید دیوایسی cat 9 داشته باشین تا بتونین ازش استفاده کنید
این درسته که از cat 4 به بالا LTE-A حساب میشه ولی هم به دستگاه هم به اپراتور بستگی داره ایرانسل از CAT 4 فعلا پشتیبانی میکنه باید دیوایسشو داشته باشین و توی سری از مناطق خاص که فعال کرده قرار بگیرین
سلام
گوشیم lg k10 هست که cat4 عه
برای اتصال به صورت +4g چه تنظیماتی باید انجام بدم؟؟؟:n40:
درسته اما منظورم ایران بود و اپراتورهای داخلی در جواب این دوستمون ضمن اینکه مودم دستگاه هم باید فرکانس ارایه دهنده ساپورت کنهنقل قول:
کت چهار پلاس پشتیبانی نمیکنهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
واسه من هم عجیب به نظر میرسه اپراتوری که هنوز چیزی به نام 4g نداره فقط میگفتن حوالی نارمک یه سایت 4g داره این دیگه چه جور تبایغاتیه نکنه راه انداخته ولی ما ها خبر نداریم اخه تبلیغات تا این حد غیر واقعی که نمیشه مودمای 4g هم لاک خودش رو داره میفروشه چه جوری میشه از این قضیه سر درآوردنقل قول:
lte-a همون +4g ه؟؟؟نقل قول: