دوستان من تو بلاتکلیفی شدیدی قرار گرفتم این نمایندگی شهر ما فقط سرویس های 6 ماهه و یکساله میده که ناچارا 6 ماهه باید بگیرم و حتی از پشتیبانی مرکز تهران هم پرسیدم گفتند اونجا بدلیل محدودیت (حالا محدودیت چی؟ خدا داند!!) امکانش نیست که یه ماهه حتی سه ماهه سرویس داد. همه سرویس ها هم به گفته نمایندگی روی 9 مگ بسته میشن.
به همین خاطر دیگه چاره ای ندارم جز اینکه یکی از این دوتا سرویس رو انتخاب کنم از شما میخوام راهنمایی کنید کدومو انتخاب کنم چون بحث شش ماه زمان هست و نمیشه تغییر داد وسطش سرویس رو.
128 نامحدود
2 مگ محدود
البته خودم نظرم رو اولی هست ولی دیدم دوستان اینجا شبی بعضا 13 گیگ !!!! دارن دانلود میکنن با 2 مگ محدود که خیلی اختلاف معامله میشه !!!! البته من خودم از صبح تا شب زیاد پشت اینترنت میشینم و سرویس محدود اونم 3 گیگ واسم واقعا سخته ولی اگه شبانه این حجم دانلود حتی کمتر بشه گرفت خیلی بهتره.
اینم اضافه کنم یکی از دوستان هم که شهر ما داره از پارس آنلاین 512 محدود هست شبا سرعتشو خودم چک کردم 80 تا 100 بیشتر نمیره روزا هم 300 400 هست به همین خاطر میترسم محدود بگیرم و مرکز ما مشکل پهنای باند داشته باشه اون وقت دیگه تا شش ماه هیچ کاری نمیتونم بکنم !!
حالا از شما خواهش میکنم بگید کدوم سرویس رو بگیرم بهتره؟ اگه خودتون جای من بودید کدومو انتخاب میکردید؟