دوستان
منم مرکز امام هستم از شاتل اشتراک دارم سرویس اکو 2 مگ
سرعت در طول روز خوبه ولی شب راس ساعت 1 الان 1 هفته هست که شده 30 کیلو بایت که 30 هم نمیشه بیشتر روی 25 نهایتا 27 کیلوبایت جون میکنه
Printable View
دوستان
منم مرکز امام هستم از شاتل اشتراک دارم سرویس اکو 2 مگ
سرعت در طول روز خوبه ولی شب راس ساعت 1 الان 1 هفته هست که شده 30 کیلو بایت که 30 هم نمیشه بیشتر روی 25 نهایتا 27 کیلوبایت جون میکنه
دوستان توجه کنید که این کار شاتل به هیچ وجه قانونی نست و حتی خودشون منکر وجود همچین قانونی شدن و مسئله رو شیر بودن پهنای باند ربط دادن.فقط تا میتونید تلفن بزنید به نمایمدگی شهرتون و شاتل تهران و دعوا کنید و بگید طبق کدوم قانون شاتل همچین کاری کرده؟من خودم روزی حد اقل 3 بار زنگ میزنم و هنوز نتونستن یه جواب درست بدن
سلام،
عزیران سرعت دانلود من از رپیدشیر نسبت به بقیه سایت ها حداقل 30% پائینتره!(به عنوان مثال در مقایسه با همین سایتهای معروف ایرانی فعال در دانلود نرم افزار) یا حتی خیلی از سایتهای که مستقیم از خودشون میشه دانلود کرد :44: این مشکل طبیعیه؟ منظورم اینه آیا این محدودیت از طرف شاتل اعمال میشه؟
ممنون
اینجوری که معلومه یکی از مدیراشون سر خود مارو محدود کرده به هیچ کس هم چیزی نگفته همه مارو هم گزاشتن سر کارنقل قول:
دوستان توجه کنید که این کار شاتل به هیچ وجه قانونی نست و حتی خودشون منکر وجود همچین قانونی شدن و مسئله رو شیر بودن پهنای باند ربط دادن.فقط تا میتونید تلفن بزنید به نمایمدگی شهرتون و شاتل تهران و دعوا کنید و بگید طبق کدوم قانون شاتل همچین کاری کرده؟من خودم روزی حد اقل 3 بار زنگ میزنم و هنوز نتونستن یه جواب درست بدن
گیگ رایگان بخاطر امروز به کسی ندادند؟
خب رسما دانلود رایگان شبانه هم شامل قانون مسخره UFP شد.لیست کسایی که دانلود بالا داشتن و سرعتشون محدود شده به نمایندگی های هر شهر ارسال شده
با نمایندگی شهرتون تماس بگیرید و ببینید اسم شما هم تو اون لیست هست یا نه
اسم من که تو این لیست نبود.یه لیست هم فردا میاد ممکنه توی اون باشه
دیگه دانلود شبانه شاتل تمام شد...
این مدیریت شاتل هم گند زده با این کاراش
همین الان با نمایندگی شیراز صحبت کردم. تایید کرد که برای دانلود شبانه محدودیت گذاشتند ولی خودشون هم از جزئیاتش خبر نداشتند و جالب اینجا بود که من تو لیستشون نبودم . شاید توی لیستی که فردا براشون میاد باشم.
---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
الان 4 شبه که سرعت دانلودم بیشتر از 14 نمیشه
دوست عزیز من متوجه شدم همچین لیستی در کار نیستنقل قول:
به احتمال زیاد امشب سرعتا درست میشه یا اینکه این لیست فردا میاد.اما در حال حاضر همچین لیستی ندارن
کلا هیچکی نمیدونه چه خبره
سلام منطقه عباس اباد تهران/بهشتی سرویسش چطوره؟
نقل قول:
دوست عزیز در حال حاضر حتی اپراتور شاتل هم نمیتونه جواب شما رو دقیق بده و یا جوابشون ممکنه غلط از آب در بیاد.بله ممکنه قبل اینکه به 100 برسه محدود بشی.شاید هم نشی اما این احتمال وجود داره.
ظاهرا برای سرویس آرت 5شنبه و جمعه رایگان هست.