سلام دوستان بازیهای ریجن فری برا 360 تو ایران گیر میاد؟ کم یا به وفور؟
سلام دوستان بازیهای ریجن فری برا 360 تو ایران گیر میاد؟ کم یا به وفور؟
تو ايران اكثرا پال و فري هست ... ريجن هاي ديگه فك نكنم باشه !!نقل قول:
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
یعنی اگه یه اکسباکس ریجن امریکا بگیرم میشه رو بازی کردن باهاش حساب کرد. از نظر گیم به مشکل بر نمیخورم؟
سلام دوستان
من یکی از دوستانم داره از آلمان میاد میخوام بهش بگم برام ایکس باکس بیاره منتهی نمیدونم بهش بگم چی بیاره؟؟
الان الایت پیدا میشه یا نه.
اصلا الان دیگه الایت نو وجود داره؟؟؟ یا اینکه اصلا الایت انتخاب درستی نیستو بگم اسلیم بیاره؟
من میخوام بهش بگم از امازون بخره اونوقت نییتونم بهش بگم سریال نامبرو چک کنه(اگه قراره اسلیم بگیره). اگه بره از فروشگاه بخره بهش بگم 9504 یا 0225؟؟؟؟
آخه یه سری میگن که 9504 خوب نسیتو از این حرفا
خلاصه من تا قبل امروز هیچ چیزی راجع به ایکس باکس نیمدونستم و با خودم گفتم که تو سایتا بچرخم میفهمم چی به چیه ولی بهتر که نشد بدتر شد.
دیگه گفتم بیام اینجا مطرح کنم تا از این سردرگمی بیرون بیام.
ممنون میشم کمکم کنید.
با تشکر از همتون
چرا به مشکل میخورین و فقط بازیای رریجن فری رو میتونین بازی کنین (بازیای جدید اکثرا فری هستن ولی قدیمیا و یه سری از جدیدا پال و ان تی اس سیش جدائه که توی ایران پاله و کنسول شما ان تی اس سی)نقل قول:
خرید الایت منطقی ترین کاره...نقل قول:
الان الایت Refurbished به فروش میرسه (کار کرده هست که به طور کامل توسط مایکرو تعمیر شده ، قطعات کلا بهینه شده و قاب نو و...)... هم میتونین از فروشگاه های گیم استاپ بخرین ، هم یه جای دیگه که میلاد جان باید جواب بده :دی
شرمنده میلاد جان من میگم :دینقل قول:
زاتورن (Saturn) هستش اونجا : دی
تو اروپا الایت راحت پیدا میشه.قیمتشم به صرفه ست.بگو بگرده الایت پیدا کنه.چون اگه نتونه درایو 9504اسلیم رو گیر بیاره!از همین تهرانم اسلیم بگیری به نفعت میشه!ولی الایت یا آرکید رو میتونی از آلمان گیر بیاری.نقل قول:
مطمئنه فقت یه کم بدقولهنقل قول:
اگه اونجا خیلی حالیشه ببر همونجا
راستی کینکتتو از کجا گرفتی ؟ جند؟
همین مبین که بهت گفتم کینکت رو میده 195 که فرکر کنم گرون میگه
جایی بهتر برای فروش کینکت سراغ نداری؟
دوستان این لینک آپدیت جدیده رو میشه بذارید؟
کینکت رو خوب میده اگه 195 میده!نقل قول:
لینک دوست خوبمون پارسا رو ببینید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6280544&postcount=26056