بارون یکم تند میشه نت من میپره!یعنی در این حد تجهیزاتشون داغونه! فکر اینو نکردن تهران زمستون داره بارونی بادی چیزی!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
بارون یکم تند میشه نت من میپره!یعنی در این حد تجهیزاتشون داغونه! فکر اینو نکردن تهران زمستون داره بارونی بادی چیزی!!
برف میاد آنتن من کلا میپره فقط 3G با دو سه تا آنتن میمونهنقل قول:
اصلا امواج ماکرویو ربطی به اب هوا نداره من نمیدونم اینا چیکار میکنن اهان یادم نبود در طول شبانه روز یک نفر ادم ایستاده ادم و روی اون تجهیزات نصبه حق بدین دیگه ادمه سردش میشه میره جای گرم
ایرانسل هنوز تعرفه شبانه داره ؟ توی کدوم قسمت وب سایتش طرح ها رو گذاشته ؟نقل قول:
واسه منم روز یکشنبه از 6 شب قطع شد تا 2 شبنقل قول:
کدوم قسمت سایت ایرانسل باید پیگیری بزنم؟ مسیرش رو بگید تا منم نارضایتی خودم رو نشون بدم
خودتو خسته نکن فایده نداره اخر از ایرانسل تماس میگیرن علاوه بر بدهکار شدن فحش هم میدن بهتنقل قول:
ای آقا اگه قرار بود اینا با یه اعلان نارضایتی شما کاری انجام بدن تومنطقه ما چندین نفر باهم به ۱۹۵شکایت فرستادیم هزار تا درخواست و بگیر و ببند هنوزم که هنوزه بعد از نزدیک به دوسال نتوانستیم کاری انجام بدیم فقط میگن درحال پیگیری میباشد وبسنقل قول:
تو حساب کاربری یا برنامه ایرانسل من، اول زنگ میزنن که ببینین چی به چیه بعدش چند روز بعد دوباره زنگ میزنن که درست شد! اگر کاری کنن فقط نرم افزاری یعنی اگر تجهیزات خراب باشه شاید یه روزی درست بشه.نقل قول:
ایرانسل تا cat چند پشتیبانی و ساپورت میکنه ؟
دوستان همراه اول هی تبلیغ میکنه اولین اپراتور نسل 4.5
نسل 4.5 مگه همون 4G+ نیست؟
مگه ایرانسل اینو زودتر نیاورد؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk