Connection Speed رو توی همون تب بذارین بالاتر، از یه حدی پایینتر بذارین اینجوری میشه.نقل قول:
Printable View
Connection Speed رو توی همون تب بذارین بالاتر، از یه حدی پایینتر بذارین اینجوری میشه.نقل قول:
نه من همه روش هارو تست کرده بودم و بهترین مد هم برای خودم با توجه به نویز خطم پیدا کرده بودم فقط مونده بود همین یه کار که جدید یاد گرفتمنقل قول:
هر دم از این باغ بری میرسد !!!
هرشب یه داستان جدید داریم با اینا !! دیشب که سرعتم رو محدود کردن ، الانم علاوه بر محدود بودن سرعتم که در ساعات اولیه تابلو بود ، دیگه الان زدن رسما قطع کردن !!! کلا چراغ اینترنت هم خاموش شد !
زنگ زدم پشتیبانی گفت شمارتون رو وارد کنید ، وارد کردم گفت به دلیل ارتقا یا مشکل فنی سرویس شما فعلا با اختلال قطعی مواجه خواهد بود !!! من نمیدونم چرا هرچی اختلال و قطعی هست دقیقا میزارن تو ساعات رایگان !!
خلاصه که اینم وضعیت امشبمون ( قابل توجه اون دوستمون که یه حرفایی میزدن )
الان زدم با مبین نتم دانلودم رو ادامه بده که دانلودم عقب نیوفته ، دمش گرم مثل مرد داره ۲۵۰ دانلود میکنه آخ هم نمیگه
اینم سرعت شبانه پارس افلاین::n21:
حداقل سرعت قراردادی رو هم ندادن!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا دیگه کین!!سرعت ثابت روی 420 کیلوبیت محدود شده::44:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دانلود شبانه من. 13.2 گیگ زد
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان میخوام که راهنمایی کنن منو
من برای دانلود شبانه مشکل بدی دارم و اون اینه که وقتی ارتباط قطع بشه دیگه مودمم وصل نمیشه و باید خاموش روشن کنم
آیا با عوض کردم مودم این مشکل رفع میشه اکثر مواقع هم از ساعت 3 به بعد مثل اینکه قطع میشه و من خبر ندارم و صبح میبینم
که هیچی نگرفته از ساعت 3 به بعد.
شما مودمتون چیه و کدوم شهر هستین؟نقل قول:
تهران. سیمفونینقل قول:
یعنی شما اصلا قطعی شبانه ندارین؟نقل قول:
نقل قول:
طبق تجربه من مشکل از کیفیت خط شما هست چند تا پیشنهاد دارم
به هیچ عنوان از اسپلیتر استفاده نکنید
تا یک متری مودم هیچ سخت افزاری نباشه .
اگه داون استریم بالایی دارید به شرکت اعلام کنید پایین تر ببنده .