مخابرات هم بزودی محدود میکنه.قطعا براش صرف نمیکنه.من نمیدونم چطور قیمت اینترنت تو کشور همسایه 12 برابر ارزونتره واقعا این درآمدهای نامشروع به جیب کیا میره؟:3:نقل قول:
Printable View
مخابرات هم بزودی محدود میکنه.قطعا براش صرف نمیکنه.من نمیدونم چطور قیمت اینترنت تو کشور همسایه 12 برابر ارزونتره واقعا این درآمدهای نامشروع به جیب کیا میره؟:3:نقل قول:
سلام آخه عزیزم اگه هممون هم جمع بشیم بریم شکایت کنیم همون جا قاضی پا میشه میگه اصلا شما چی دانلود میکنید؟نقل قول:
اونوقت هر چیزی رو که بگی به جرم کپی رایت میگیرنت
اینجا ایرانستانه!!!!!!!!!!
آقا خدا وکیلی من 4شنبه دارم میرم نمایشگاه اونجا شرف واسشون نمیزارم جلو همه میگم چه آشغالهایی هستندنقل قول:
انصافا با یکی از دوستام هم میرم شاید با یکیشون دعوا کنم تا یکم اعصابم راحت بشه:grrr:
ممکنه دروغ نگفته باشه شهر به شهر فرق میکنه مثلا 128 مشهد روی 2 مگ بسته میشه ولی اگر ببینند شبانه زیاد دانلود می کنید سرعت رو میارند پایین .نقل قول:
پارس آنلاین داره سرویس 128 با 3 گیگ حجم رو ماهی 16500 میده و سرعت هم تا 140 دانلود میده و تا جایی که مرکز شلوغ نباشه سرعتت نمی یاد پایین من خودم یک ماه 60 گیگ دانلود کردم.نقل قول:
متاسفانه اینگونه تاپیکها پایان خوشی نداره نمونش تاپیک مربوط به صبانت بود . راه اصولیش اینه که تو هر شهر چند نفر جمع بشید و برید صحبت کنید ببینید اگر نمی خواند درست سرویس بدند شبانه رو جمع کند خیال همه راحت بشه.نقل قول:
تازه تعرفشون مثل پارس آنلاین شده با این تفاوت که پارس FUP نداره. ولی قبول کنید باز هم می تونند ارزونترش کنند چطور اپراتورهای وایمکس می تونند 1 مگ نامحدود رو ماهی 80 تومن بدند ولی اینها نمی تونند ؟!!نقل قول:
به نظر من این بهترین پیشنهاده در حال حاضرنقل قول:
---------- Post added at 02:34 AM ---------- Previous post was at 02:31 AM ----------
بگو نسخه مصور قران با ترجمه گویا و صوت فلانی...نقل قول:
نسخه کامل نهج البلاغه همراه با ترجمه به 33 زبان دنیا...
اسنادش هم موجوده.نشون بدم؟!
امشب 4 امین شبیه که سرعت دانلود بیشتر از 15 نمیشه
سرعت امشبم داغونه
اكو 128
ديشب 330 مگ دانلود كرده بودم
SHATEL [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
System 1:16:53 AM
System is getting started. [Tuesday, November 09, 2010 1:16:53 AM]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
A representative will be connected, please be patient.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cs7 enters the chatroom.
cs7 1:17:24 AM
با سلام عباسی هستم لطفا مشکل فنی خود را بفرمایید در ضمن درصورت داشتن مشکلات مالی(اتمام ترافیک و تمدید دوره و ....)و شما باید با شماره 02123099 و یا نمایندگی فروش شهرستان خود در تماس باشید
در حال حاضر مشکل افت سرعت از سمت شاتل می باشد، سپاسگذار خواهیم بود تا برطرف شدن کامل صبر نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
taha 1:18:10 AM
salam in 4 shabie ke ba of shadid moshkel chie?
chera faghat rad saat raiegane?
ta kei edame dare?
cs7 1:19:57 AM
مشترک گرامی با توجه به رایگان بودن سرویس شبانه و تمایل بسیار بالای مشترکین جهت استفاده از سرویس رایگان در ساعات شبانه افت سرعت دارید. در صورتی که تمایل دارید تحت هیچ شرایطی افت سرعت نداشته باشید میتوانید از سرویس اختصاصی استفاده نمایید که برای در خواست آن می بایست با واحد فروش شهر خود تماس داشته باشید
taha 1:21:56 AM
akhe ghablan im oft sorat boode vali alan 4 shabe sorat az 8 balatar nemire
cs7 1:22:27 AM
من مورد شما را گزارش می کنم
سرویس 2 مگ سرعت دانلود 30 کیلوبایت ...مرگ بر این شاتل پدرسوخته