دوستان کسی می دونه که ایا شاتل برای دانلود از رپید شر شبانه محدودیتی گذاشته یا نه ؟
1 تا 7 صبح
چون من یه مدتی که رپید م کار نمی کنه !
مرسی
Printable View
دوستان کسی می دونه که ایا شاتل برای دانلود از رپید شر شبانه محدودیتی گذاشته یا نه ؟
1 تا 7 صبح
چون من یه مدتی که رپید م کار نمی کنه !
مرسی
اقایون همین الان با بخش فروش کرج و یکی از رابط هایی قدیمیم صحبت کردم ، گفتش که قانون FUP رو برای اکو راه انداختن و حداکثر تا فردا جزئیات این محدودیت جدید رو اعلام می کنن ... این محدودیت اگر مشمول مشترک بشه تا سر قراردادش این محدودیت هستش ... و بعد از شروع دوره جدید این محدودیت برداشته میشه ... حجم استفاده شبانه حداکثر تا فردا اعلام میشود
اول محدودمون میکنن بعد قانون براش میگزارند. بدون اطلاع قبلی. نگفت محدودیت فعلی برداشته میشه یا نه ؟ یا ما هم ندانسته شامل این قانون میشیم؟کد:اقایون همین الان با بخش فروش کرج و یکی از رابط هایی قدیمیم صحبت کردم ، گفتش که قانون FUP رو برای اکو راه انداختن و حداکثر تا فردا جزئیات این محدودیت جدید رو اعلام می کنن ... این محدودیت اگر مشمول مشترک بشه تا سر قراردادش این محدودیت هستش ... و بعد از شروع دوره جدید این محدودیت برداشته میشه ... حجم استفاده شبانه حداکثر تا فردا اعلام میشود
من چقد بد شانسم که همون روز اول شروع دورم این محدودیت اعمال شد
دوستان دیشب این ایمیل برای من اومده: (سرویس من art5 و در صدمصرف دوره در حال حاضر %73است)
مشترک گرامی، همان گونه که پیش از این نیز به اطلاع شما رسیده بود، ترافیک سرویس های آرت (ویژه) از شهریور ماه 1389 نامحدود و تحت قوانین Fair Use Policy است. هدف از این قانون، تامین اطمینان خاطر شما از دریافت سرویس پرسرعت و مطمئن در تمامی ساعات روز است. بیگمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت، به صورت Shared یا به اشتراكگذاری شده به مشتریان ارایه میشود. حال آن كه شركت شاتل پا از رویهها و عرف معمول فراتر گذاشته و برای افزایش خشنودی مشتریان، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است. در چنین شرایطی، اگر گروهی از مشتریان، یکسره و مستمر اقدام به دریافت فایلهای پرحجم كنند، ممكن است مصرف بالای پهنای باند منجر به كاهش پهنای باندی شود كه شما از آن استفاده میكنید. چه آن گاه، این موضوع میتواند در ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرویس شما را نیز در پی داشته باشد.
با توجه به مجموعه مطالب مطرح شده، علاقه مندیم به اطلاع برسانیم مصرف از ابتدای ماه تا کنون شما نشان از آن دارد که چنانچه این روند مصرف به این شکل ادامه یابد، ممکن است در ماه جاری تحت تاثیر این قانون قرار بگیرید و سرویس شما به صورت خودکار تحت این قوانین محدود و حتا در شرایطی معلق و یا مسدود شود. بر این اساس، سپاس گزار خواهیم بود مصرف خود را به گونه ای برنامه ریزی فرمایید که در آینده با این مشکل رو به رو نشوید. در غیر این صورت، ممکن است با محدودیت گفته شده در بالا رو به رو گردید.
چند تا سوال داشتم: اول اینکه آیا امکان داره قبل از اینکه درصد مصرف دوره به 100 برسه سرویس رو محدود کنند. یعنی اون درصد هم کشکه؟ دوم اینکه بالاخره ما نفهمیدیم شبانه و پنج شنبه جمعه به طور کامل رایگان هست یا اون هم سقف مجاز داره؟!!!
اقا جدا شما با شروع سرویست سرعتتو کم کردن ؟؟؟ سرعتت چقدره ؟؟نقل قول:
اگر واقعا بخواهند سرویسهای اکو را محدود به ماهی کمتر از 30 گیگ دانلود در ساعت رایگان بکنند جنایت است . من یکسال 512 داشتم با شبی 1 گیگ مسلمه که وقتی 2 مگ میگیرم میخواهم بیشتر دانلود کنم و الا سرعت صفحه باز کردن که با 512 فرقی نمیکنه
نسل ما ارزوی داشتن اینترنت درست حسابی در ایران به گور میبره هرروز یک بامبولی در میارند.
از یک طرف خبر میدهندکه میخواهیم در اینده کف سرعت بکنیم 512 به بالا هنوز هیچی نشده سرعت تو ساعت رایگان خفه کردند. اگر امکانات و پهنای باند ندارین پس چرا 2 مگ میدین؟ چرا خبر میدین که میخواهیم سرعت ازاد کنیم؟
[QUOTE=ehsan_885;5589432]cs23 10:59:24 ق.ظ
با سلام,بختیاری هستم . با ذکر شناسه کاربری و نوع مودم مشکل فنی خود را ذکر کنید.در صورت مشکل مالی و یا پرداخت و اعمال نشدن عملیات مالی شما و یا سوال در مورد ترافیک های هدیه باید با امورمشترکین 23099 ویا نمایندگی شهر خود تماس بگیرید.
ehsan 10:59:44 ق.ظ
ببخشید فقط یه سوال دارم. اینکه شاتل سرعت دانلود در ساعات رایگان را 3 شبه که به شدت کاهش داده این وضعیت تا کی ادامه داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همکاراتون که جواب درستی به ما ندادن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cs23 11:01:33 ق.ظ
در شب راجع به مشکلات شب باید بررسی شود
ehsan 11:02:01 ق.ظ
الان 3 شبه چت میکنم اصلا جوابی به من نمیدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی جواب این سوال اینقدر سخته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط میخام بدونم این وضعیت تا کی ادامه داره؟
cs23 11:03:12 ق.ظ
در مورد محدود کردن شبانه اطلاعی نداریم
ehsan 11:03:54 ق.ظ
پس کی اطلاع داره تا باهاش صحبت کنیم؟
در این زمان امکان بررسی مشکل شب شما وجود ندارد. لطفا در زمان مشکل در شب تماس بگیرید تا ترافیک مرکز شما چک شود و راهنمایی درستی به شما بشود. با تشکر[/QUOTE]
کلاً شبانه رایگان فقط برای جذب مشتری هست:21: و از روشهای روانی جذب مشتری هست نباید باور کرد کلاً هیچی مفت گیرنمیاد .
الان هم شاتل فقط به فکر جذب مشتری جدید هست اصلاً هم براش مهم نیست که مشتری های فعلیش را از دست بده چون تو شهرهای جدید بالاخره با تبیلیغات فریبنده چهار تا ادم را بالخره گول خواهد زدکه جاگزین قبلی بشن.
سیاست شاتل فتح بازارهای جدید هست ومشتریان جدید حالا تا مشتری جدید ها بفهمند کیفیت شاتل چه جوری .شاتل بارخودشو بسته.
پس کلاً گول شبانه رایگان را نخورید.:27:
من که خداروشکر سرعتم 320 هست . ولی اگر ببرند روی 128 مطمئنا دیوانه نیستم پول رو بریزم و قطع میکنم باهاشون و از مخابرات با قیمت فوق العاده مناسب میگیرم. من منطقه 7 هستم.نقل قول:
دوستانی که مشکل افت سرعت دارند بحث داغ نگه دارند با یه مقدار اتحاد شاید بشه کاری کرد