این داشبورد اولین داشبورد xbox 360 هست خیلی قدیمیهنقل قول:
این داشبورد اولین داشبورد xbox 360 هست خیلی قدیمیهنقل قول:
آهان . من اصلا این داشبورد رو ندیده بودم ! جالبه !
دوستان میخواستم برم لایو که پیغام آپدیت اومد و منم زدم yes! ولی تا حدودا 90% میره بعدش update failed میده مشکلش چیه؟ در ضمن status cod ارور رو هم نوشتم... تا حالا 2 بار امتحان کردم ولی کامل آپدیت نمیشه:41:
مشکل از ISP هست یا کانکشن !نقل قول:
سلام.
من روی کنسولم +LT نریختم و با آپدیت 3 دیسک کار میکنم ...
داشبورد هم آخرین بار با بازی بولت استورم آپدیت شد ...
میتونم کینکت بخرم و با خیال راحت بهش وصل کنم و بازی کنم ؟؟؟
کپی خور دستگاهم نمیپره ؟؟؟
میشه بیشتر توضیح بدی... راستی جدیدترین ورژن. ورژ« چند هست ؟ میخوام آفلاین آپدیت کنم
اینقدر بد و بی راه نگین پشت سر این داشبورد بدبخت!نقل قول:
نوشته شده توسط A.N.A.P [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه چرا مایکروسافت فقط آپدیت امنیتی و این حرفا میده بیرون ؟ حالم به هم خورد از این شکل دشبرد خیلی زشته یا خیلی قدیمی شده . یادش بخیر اون دشبرد قدیمیه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا این داشبور jtag میشد!
من وقتی ایکس باکسمو خریدم این داشبورد روش بود ولی اون موقع از jtag خبر نداشتم:41:
کاش شما با کامپیوتر دانلود کنی و بعد بریزی........آخرینش13599هست..........نقل قول:
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
من ورژن داشبرد اون بازی رو نمیدونم کاش خودتون بگید.نقل قول:
دوست عزیز کینکت به کپی خور ربطی نداره.........ولی یه آپدیت تو بازیش هست که اونم مشکلی نداره برات............
راستی شما چراlt+نریختید؟کاش بریزید و داشبرد هاتونم آپدیت کنید............
حذف شود...
من 0225 دارم و داشبوردشم همونیه که روش هست یعنی آپدیتش نکردم . به نظرتون آپدیت کنم ؟ به چه ورژنی ؟