با اس جی رز بودم :دی
دوستان لایو چه بازی بزنم صفا بده؟؟؟ با اجنبی ها مجبورم بزنم :|
با اس جی رز بودم :دی
دوستان لایو چه بازی بزنم صفا بده؟؟؟ با اجنبی ها مجبورم بزنم :|
red dead redemptionو بزننقل قول:
رد ددم دست رفیقمه اونم فکر کنم مرده :|
دیگه چی هست؟؟؟ نمیخوام یاری باشه میخوام یا خر تو خر باشه ، یا 1به1 یا 2به2 :دی
ولی بازی تیمی بیشتر کیف میده ها...............نقل قول:
دیگه چی هست؟؟؟ نمیخوام یاری باشه میخوام یا خر تو خر باشه ، یا 1به1 یا 2به2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من Battlefield:Bad Company 2 رو پیشنهاد میکنم............
هیلو و گیرز 2 هم خوبن..........
بد کامپنی رو که ندارم ، هیلو هم دارم ولی به خاطر ریکد شدن AP2.5 نمیتونم اجرا کنم (سی دیشم دست دوست خرمه) ، گیرز 2 هم من خر تو خری پیدا نکردم فقط کوپریتیو بود... کوپریتیو نمیخوام بزنم میخوام یکی از بچه ها که خونشون کامل شد و رفت و مستقر شد با او برم کوپریتیو ها رو بترکونم :دی
من بازی red dead redemption رو وقتی میندازم تو دستگاه میره تا بازی رو اجرا کنه(صفحه سیاه میشه) اما بعد 5 دقیقه چیزی نمیشه و میام تو داشبورد،جزئیات بازی و والپیپر بازی هم میاد اما هر چقدر هم play رو هم میزنم بازم خبری از بازی نیست به نظرتون مشکل چی میتونه باشه؟
دوست عزیز تو بازیسنتر دیدم و الان لینکشو پیدا میکنم میدم........نقل قول:
البته با این روش میشه رفت لایو.و به دو کنسول نیازه....در ضمن من منظور بدی ندارم چرا عصبانی میشید؟
بیا اینم لینک.....................کد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=29303
بازیسنتر
در ظمن این تاپیکx360هست نه بازیهاش دوستان............
خواهش میکنم چنین بحث هایی نکنید...........
الانم به من گیر ندید.................
دوستان باندل جدیدx360اومدم کینکت و star warsبا هارد320بریدxbox.com
دوستان قضیه این عکس چیه ؟؟؟!!! من آخرین آپدیت رو هم ریختم این شکلی نشده ؟؟!!!!!نقل قول:
سلام کسی طریقه ارتقا دادن هارد ایکس باکس فت رو بلده ؟!
منظورم تعویض هارد 2.5 اینچی داخل قاب هارده . از 128 ارتقا بدی به 256 برای کنسول فت