نه بابا..نقل قول:
من که از چند نفر پرسیدم کدک میخواد؟گفت آره؟؟؟؟؟؟؟؟
قضیه چیه؟
نه بابا..نقل قول:
من که از چند نفر پرسیدم کدک میخواد؟گفت آره؟؟؟؟؟؟؟؟
قضیه چیه؟
نه DVD رو بدون مشکل پخش میکنه!نقل قول:
اما نه اینکه مثلا سه تا فیلم با فرمت AVI رو بریزین تو DVD ! در این صورت هست که باید کدک را دانلود کنید!
آقا باز مزاحم شدیم:31:
من میخوام کانکت شم . تنظیمات ip..... رو اتوماتیک میزارم و بعد یوزر پس رو مینویسم تنظیمات ip پاک میشه. و روی حالت menul تنظیمات را دستی وارد میکنم ولی توی تست همون مرحله اول ارور میده .. جالب اینجاست وقتی یوزر پس رو پاک میکنم از این مرحله رد میشه ولی به اینترنت کانکت نمیشه!:31: لطفا راهنمایی کنید
شما ابنو بخون خیلی کامله مشکلی بود هم همون جا بگونقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=149260
سلام،من دستگاهمو امروز با خود دستگاه آپدیت کردم که دیتابیسش این شد (2.0.13599.0) ، حالا که بازی رو تو دستگاه میزارم بازی اجرا نمیشه و به جاش یه صفحه سفید مییاد که توش اسم و مارک ایکس باک نوشته.
حالا باید چیکار کنم تا بازی ها اجرا بشن؟ راه حلی هست؟
فریم ویر شما چی بود؟ اگه lt 1.9 نباشه با احتمال زیادبن شدینقل قول:
باید از این آموزش استفاده کنین :
با کمی دقت ، به سادگی میتونین مشکل رو حل کنین... میتونین بیرون هم بدین و 10 الی 20 تومن ازتون می گیرن...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=492028
این نکته رو بگم که من از افراد متعدد شنیدم که ممکنه در صورت اشتباه مشکلاتی واس درایو پیش بیاد که غیر قابل حل باشه و مجبور شین درایو رو عوض کنین ولی من به مشکلی بر نخوردم و اصولا هم اون قدر سادست که کم پیش میاد کسی به مشکل بخوره...
HORROR جان احتمالش اون طور که شما گفتی زیاد نیس :دی شاید 40 درصد امکان فلگ باشه...
خوب ببین الان دستگاه شما اصل شده........برای اینکه دوباره کپی خورش کنی نیاز بهlt1.9داری که آموزشش هست ولی بهتره بدی بیرون...........شابد هم فلگ شدی.نقل قول:
دوستان خواهش خواهش میکنم کامل جواب بدید بگید خوب چرا با این مشکل مواجه شده
اخه چرا مایکروسافت فقط آپدیت امنیتی و این حرفا میده بیرون ؟ حالم به هم خورد از این شکل دشبرد خیلی زشته یا خیلی قدیمی شده . یادش بخیر اون دشبرد قدیمیه !:2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا قیافش اینجوریه خیلی در پیته که.......نقل قول: