سلامنقل قول:
بعداموزشی لباس فرم مشخص دارید،البته تونهاجا اینجوریه،شلوار سورمه ای با باند فیروزه ای،پیرهن ابی رنگ و یکلباس سورمه ای روی پیرهن که درجه و اتیکت نام ونام خانوادگی و رسته وآرم های ارتش داره و کفش معمولی.
Printable View
سلامنقل قول:
بعداموزشی لباس فرم مشخص دارید،البته تونهاجا اینجوریه،شلوار سورمه ای با باند فیروزه ای،پیرهن ابی رنگ و یکلباس سورمه ای روی پیرهن که درجه و اتیکت نام ونام خانوادگی و رسته وآرم های ارتش داره و کفش معمولی.
در ارتش الان به همین صورت هست، در ارتش درجه استواری به وظیفه ها نمیدن. فردی بوده لیسانس که کد خورده و درجش هم گروهبان شده!نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز این بحث سر دراز داره... همونطور که هر کسی بره سربازی لزوما شغل و ایندش تضمین شده نیست شغل و زندگی خوب داشتن هم دلیل نرفتن نیست... درسته که نا حالاا نرفتم و زندگی خوبی هم دست و پا کردم و بع بطالت نبوده اما همین بس که ارامش روحی ندارم... بهترین ماشین رو سوار میشم اما گواهینامه ندارم... پاسپورت ندارم...
حالا که این فرصت پیش اومده و اضافه خدمتها بخشیده میشه بهترین فرصته که این کابوس تموم بشه...
لطفا اگه کسی در مورد شرایط من اطلاعاتی داره راهنماییم کنه.
منم همینو میگمنقل قول:
خدایی خیلی ستمه بخوای 21ماه با اون لباس که شکل لباس اموزشی نیرو زمینی هست بگردی که:n03:
عزیز معافیت از رزم بدرد بخور نیست ، پروسه زمان بری هم داره که ارزش نداره خودتو معطل کنی و بعد اعزامت بخوره برای سال بعد و با اما اگر مواجه بشی ، بنظر من شما دفترچرو تا قبل 22 بهمن پست کنید و بیخیال معافیت از رزم بشید چون اگر واقعا لازم باشه در طی خدمت هم میتونی اقدام کنی و معافیت از رزمتو بگیری ... شما تا قبل از 22 بهمن پست کنید خدمتتون میشه 18 ماه که شامل دو ماه آموزشی و 16 ماه در یگان هستید ... اگر ارتش بیفتید که احتمالش زیاد هست در شهر خودتون خدمت کنید ولی اگر نیروی انتظامی بیفتید احتمالش بیشتره ک در استان محل سکونتتون خدمت کنید ... مدرک تحصیلی شما چیه ؟نقل قول:
البته مواد گرفتیم ما [emoji41]نقل قول:
من لیست ناچا را نوشتم، برای ارتش هم اینهمه کم نیست. احتمالا به شما ناقص دادن.نقل قول:
لیست وارن و در ناجا موظف هستن برای اطلاع رسانی لیست استجقاقی را همه جا نصب کنن.
راه دیگه ای نیست.نقل قول:
ارتش به سرباز استواری نمیده.نقل قول:
هموتطوری که اشاره کردم هر نیرو و هر یگان لباس سازمانی مخصوص خودشان را دارن. البته این لباس در فصل سرما و گرما تعریف خاص خودشان را دارن .نقل قول:
Send from my Samsung Note 3 using Tapatalk
بله همینطور هستشنقل قول:
فقط 50 درصد دوره کد عملیات پیاده توی نیروی زمینی ارتش درجه ستوانی میگیرن بقیه دوره کد همه هم گروهبان هستن
برای برطرف شدن شک و تردیدنقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
به این میگن استتار کویری که وظیفه(سرباز-گروهبان-افسر) از ابتدا تا انتهای خدمت در نیزو زمینی همین لباس را بر تن دارند(درتصویر هم امیر پوردستان فرمانده کل نبرو زمینی ارتش )
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این لباس فرم کادر ارتش است که البته روزهای عادی می پوشند یعنی به غیر از صبحگاه های عمومی و مشترک و مراسم خاص.
علاوه بو این اورکت به طرح کویری(برای کادر و وظیفه) هم داریم که اون هو هر زمان نمیشه پوشید و باید به دست فرمانده پادگان باشد(بازه زمانی خاصی داره که افراد مجاز و باید بر تن داشته باشند)
سلام
اگه کسی کد اعزامش مشخص شده باشه بعد تمدید بزنه آیا در تاریخ جدید کدش هم عوض میشه یا تغییر نمیکنه؟
ممنوننقل قول:
ولى من ک نميتونم بدوم,آموزشى عم ک اکثرا تمرين و رژه ست, سر کلاسم يارو شاکى نشه چقد سرفه ميکنى!
منم ترجيح ميدم باهام راه بيان تا بگذره اين دوران
فوق ليسانسم