و باز خراب شد:n28:
Printable View
و باز خراب شد:n28:
الان تست کردم اوکیه!؟نقل قول:
من از روی اینترنت پیشگامان تست انجام دادم مشکلی نداره ، وب سایت باز میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتشم خوبه ؛ اما مشکلی که هست و در زمان لود کاملا مشخصه استفاده سایت از یوتیوب هست .
ویدیوهای سایت همه مربوط به یوتیوب هست و این موضوع در روند لود شدن کامل وب سایت بدون فیلترشکن اختلال ایجاد کرده .
این باعث میشه ویدیو ها لود نشن بدون دورزدن فیلترینگ .
نه متاسفانه برای من مثل قبل شده:n27:نقل قول:
من نمیدونم این چه حرفیه که شما میزنی! اینکه شما مشکل نداری دلیل نمیشه دیگران هم نداشته باشند ضمن اینکه معمولا اونهایی که مشکل دارند عنوانش میکنند تا شاید راه حلی پیدا بشه مسولی بشنوه این چه ایرادی داره و اصلا بمن منوشما چه مربوط که به دیگران بگیم چرا مشکلشون رو عنوان میکنند یا دارن دروغ میگن!نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
خیر از دیشب تا حالا سرویس xbox live برای من انگار فیلتر شده و مدام ارور های عجیب میده
خدا را شکر فردا مودمی که سفارش دادم میرسه و روش vپی ان میزنم راحت میشیم البته اگه باز روی اونها هم قر نیان
کلا شاتل علاوه بر محدودیت های ک شرکت زیرساخت اعمال میکنه خودش هم ی سری محدودیت دیگه اضافه میکنه بش
من از چندتا کاربر دیگه پرسیدم نمیگن مشکل نیست ولی دیگه در حد ما نیست ک مدام اذیت کنه.
سلام!
کسی میدونه چطوری فایل های بیشتر از 2 گیگ رو به شاتل لند انتقال داد؟
1.خرید سرورمجازی (VPS) و دانلود فایل روی آن , سپس با WinRar فایل رو تکه کنید و مجددا روی شاتللند ریموت کنید.نقل قول:
2.خرید سرویس مستقیم کننده لینک (لیچر) با قابلیت Split و تکه کردن فایل و ریموت روی سرور.
سلام
دوستان این سایت نماشا متعلق به شاتل هست؟
هنوز که هنوز با استیم مشکل داره پکت لاست فراوان هم داره ! بعد یکی از دوستان میاد اینجا و به بقیه توهین میکنه که شما دروغ میگید یا ناله میکنید ! داداش اشتباه میزنی
بله متعلق یه شاتل هستنقل قول:
سلام
دوستانی که شاتل مبایل دارند واستفاده میکنند کیفیت آنتن دهی و اینترنت اون رو برامون کمی توضیح بدن
اصلا ارزش خرید در برابر قیمت داره ؟
نقل قول:
تاپیک زیر رو مطالعه بفرمایید. اونجا سوالات همراه شاتل مطرح میشه:
سلام
بله برای شاتل هستش
نقل قول:
خب سرویس لیچر رایگان با این قابلیت میشناسید؟
خیر متاسفانه رایگان سراغ ندارم ...نقل قول:
بله درسته:n28:نقل قول:
سلام بعضی از دوستان یا واقعا سر رشته ندارن یا میخوان بزور حرفشون رو فرو کنن :n24:نقل قول:
من خودم اهواز زندگی میکنم تا وقتی رطوبت هوا بالا باشه که خبری از نت نیست ولی الان که تابستونه وهوا خشک این وضع خطه ونویزشه
سلام.
خوشحالم به اطلاع برسونم بسته 300 گیگ 30 روزه مجددا روی سایت قرار گرفته و قابل خریداری هست.
هرچند که بطور حتم نیاز همه کاربران رو پوشش نمیده، ولیکن جا داره بنده به نوبت خودم از شاتل تشکر کنم اگر این تاپیک رو میخونن.
من واقعا دچار مشکلات جدی ای شده بودم! به طوری که اگر اون وضعیت ادامه پیدا میکرد حتما و قطعا اینترنت ثابت میگرفتم.
امیدوارم سایر بسته ها هم روی سایت قرار بگیره تا انتخاب بهتر و کامل تر بشه.
دوستان این بسته 300 گیگ 30 روزه فرقی با ترافیک بین الملل داره؟! بعیده سرعتش مطابق سرعت سرویس یاشه احتمالا به صورت پلکانی سرعتو کم میکنه ! کسی اطلاع داره ؟
سلام دوست عزیز اول از شاتل تشکر میکنم که بسته های ترافیک پرمصرف رو برگردوند اگر بتونه وضعیت پکت لاست و تغییر بالای پینگ رو هم فیکس کنه مخصوصا در اهواز که دیگه خیلی خوب میشهنقل قول:
300 گیگ سی روز 300 گیگ بسته ی بین الملل و فرقی بین داخلی و خارجی وجود نداره، خیر سرعت سرویس به هیچ وجه کم نمیشه مگر اینکه دانلود شبانه شما اکتیو باشه !
اون هایی هم که دانلود شبانه طرحشون فعال موقع دانلود از تایم 1-8 از این بسته ی ترافیکی حجمی کسر داده نمیشه ! ( اوایل میشد اما الان نمیشه )
آره عکسا لود نمیشه. ببخشید شرمنده شدم فک کردم درست شده :n27:
درست شده بود ولی باز خراب کردنش
پس نشون میده زیر سر خودشونه
:n35:
نقل قول:جالبه من هنوز مشکلی ندارمنقل قول:
این هم تست تریس بلکه کمکی بکنه
البته توی psn هنوز مشکلاتی از قبیل ارور دانلود و سرعت آپلود خیلی پایین و قطعی پارتی با خارجی ها همچنان وجود داره ولی چون به سادگی نمیشه آی پی ها رو پیدا کرد سخت تر میشه پیگیری کرد:n35:
فوق العاده پینگ امروز بالا رفته الان با 4.2.2.4 شده 170
معلوم نیست تو شاتل چ خبره؟؟؟؟
از شاتل پیگیر باشیدنقل قول:
من مخابرات دارم 107 109 هست !
نقل قول:روی 92 تا 96 قرار داره
4.2.2.4 92.329 ms 53 4.2.2.4 96.74 ms 53 4.2.2.4 95.855 ms 53 4.2.2.4 94.238 ms 53 4.2.2.4 93.454 ms 53 4.2.2.4 93.187 ms 53
درود
دوستانی شاتلی از الان تا اخر ماه رمضون میتونند از فیلمو اکانت یکماهه رو به قیمت 1500 تومان بگیرند..
من ای پی 4.2.2.4 پینگ روی 135 هست
پینگش خوبه یا نه ؟
شرکت که 130تحویل میده ولی تا 300تا مشکل ساز نیستنقل قول:
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
برای گیم، بده.نقل قول:
برای وب گردی، اوکیه.
ممنوننقل قول:
من شرینگ اینترنتی روی ----- دارم و مدام قطع و وصل میشه. میتونه برای همین باشه؟
شاید.نقل قول:
پینگ بگیر اون سروری که داری ازش برای شیرینگ استفاده میکنی. اگر زیر تو همون رنج 110-120 باشه مشکلی نباید باشه.(اگر سرور دیگه داری، با اون تست کن، اگر هم میتونی با نت همراه تست کن).
مهمتر اینه که پینگت ثابت و بدون Request Timeout باشه.
چند هفته ای میشه که مشکل پکت لاست برای خیلی ها از جمله من پیش اومدهنقل قول:
این موردی که گفتید تقریبا همون مشابه تماشای آنلاین پخش زنده باید باشه که متاسفانه این مشکل روی این مورد بیشترین تاثیرو داشته
البته قطعا دایمی نیست و بالاخره رفع میشه ولی خب با همه اعتراضات باز شاتل قبول نمیکنه مشکل از خودشه و برای خیلی ها وجود داره
منم مشابه همین استفاده رو دارم ولی تقریبا تمام هفته پیش برام غیر قابل استفاده بود، فعلا چند روزه بهتر شده
فعلا پیشنهاد نمیشه
دوستان شاتلی که پروفایل گیم دارن...
یه وقت این پروفایلو غیر فعال نکنن چون پشتیبانی شاتل گفت اگر حذف شه دیگه (حداقل تا چند ماه) نمیشه فعالش کرد!!
آره این پکت لاست روی حداقل ISP من هم هست (بنظر روی تمامی ISP هاست!). یه دفعه خیلی شیک نت قطع میشه یا پینگ به طرز وحشتناکی میره بالا (در حد 1000 2000 میلی ثانیه!)نقل قول:
دلیلی نداره حذف کنن! چون نه هزینه ای برای اونا داره نه برای ما... مطمئن باش اگه یک ریال برای اونا هزینه داشت از ما 1000 تومن میگرفتن!نقل قول:
تازه با محدود کردن سرعت دانلود رو یک مگ پهنای باند کمتری از طرف شما مصرف میشه و واسه خودشون بهترم هست!
من نگفتم حذفش میکنن!نقل قول:
گفتم اگر شما این پروفایلو از سرویست حذف کنی دیگه نمیتونی فعالش کنی...!
من اشتراک نماوا یک ساله دارم ویدئو ها وکلیپها و.... زیادی حتی با کیفیت 1080نگاه میکنم پینگ 8.8.8.8هم حدود 130هست ومشکلی ندارمنقل قول:
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
من قبلا چندین بار فعال غیر فعال کردم حتی تو یه هفته فک کنم اول وصل کردم بعد قطع کردم باز فرداش وصل کردم چیزی نگفت! باز میخوای بپرس از پشتیبانی!نقل قول: