نمیدونم این همراه اولیا مشکلی چیزی دارن!؟
اومدن تو منطقه ما فورجی رو فعال کردن ولی 4.5 رو نه :|
کسی میدونه 4.5 کِی فعال میکنن! ؟
Printable View
نمیدونم این همراه اولیا مشکلی چیزی دارن!؟
اومدن تو منطقه ما فورجی رو فعال کردن ولی 4.5 رو نه :|
کسی میدونه 4.5 کِی فعال میکنن! ؟
4.5جی ک نیاز به فعال کردن نداره وقتی باند 7و3فعال باشه میشه 4.5g الان تو ایران تا cat6 فعال هست. که حداکثر تا300 مگابیت بر ثانیه سرعتشه شما ببین گوشیت مودمش cat6داره یا نهنقل قول:
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
منطقه ما الان یک سال میشه توی سایت همراه اول زده تحت پوشش اینترنت 4/5 ولی هنوز من غیر از 4g ندیدمنقل قول:
شرکتی که 100 درصد دولتی باشه همینه دیگه با دروغ و کیفیت افتضاح ادامه میده و به هیج جا هم پاسخگو نیست.
اگر ایرانسل نبود همراه اول هنوز روی 3G درجا میزد.
من نگا کردم دیدم باند 3 فعاله ولی 7 خیر. دلیل این مسخره بازیشونم نمیدونم واقعا. ایرانسل اومد 4 و 4.5 رو فعال کرد رفت پی کارشنقل قول:
بله تا cat 12 پشتیبانی میکنه گوشیم
اختلال در شبکه همراه اول تا ظهر امروز برطرف میشود
از ساعات گذشته تا کنون شبکه همراه اول با اختلال روبهرو بوده که علت آن، عملیات توسعه و ارتقا سیستم های زیرساختی و ارتقا سامانه جامع خدمات مشتریان بیان شده است.
همراه اول که در روزهای گذشته خبر از این اختلال احتمالی داده بود، اکنون میگوید که مشکلات ارتباطی تا ظهر امروز برطرف خواهند شد.
دقیقا منطقه ما هم همینه. تو سایت زده 4.5 ولی سایت 4 فقط فعاله..نقل قول:
دزد تر همراه اول نیس که با اعتبارش داره سو استفاده میکنه
از روز اول هم منطقه ما رو هم زده 4.5G ولی من تا الان چیزی ندیدم. کلا در اپراتور اول دروغ یک چیز نهادینه شده است :n02:نقل قول:
البته وقتی بدونی سهام این اپراتور متعلق به چه نهادها و بنیادهای هست و زیر نظر چه شخصی هستند نباید انتظار بیشتری ازش داشت :n09::n24:
بریم 195 شکایت کنیم جوابمونم درست نمیدن چون مال خودشونه. پس همون ایرانسلو عشقه:n12:نقل قول:
دوستان حالا که سیستم مشتریان از کار افتاده هیچ راهی نیست بشه جزییات بسته فعالمونو ببینیم؟ هم همراه من خرابه هم ستاره 100 مربع
یعنی چی؟ یعنی الان همه چی رایگانه؟نقل قول:
دوستان من یه مودم جیبی هواوی گرفتم (۴ جب)
قبلا با گوشی و 3جی و ۵ خط، نهایت ۶۰۰ کیلوبایت دانلودم بود، ساعت شبانه ( ثابت)
الان تست کردم تو همون وضعیت ۳۸۰ ( این ساعت)
الان مشکل من اینه که مودم رو رو ۳ جی تنظیم میکنم ۳-۴ خط بیشتر نیست، یعنی کمتر از گوشیم، و سرعت دانلود زیر ۳۰! البته کلا قطعه!
رو ۴ جی با یک خط انتن، هم با نوسان از ۲۰۰ تا ۱ مگ ( تو همین ساعت، شبانه تست نکردم هنوز) ،
الان شک دارم این مودم خرابه ایا؟ چرا ۳جی کار نمیکنه؟
مورد بعد ایا رنج وایرلس این مودم های جیبی ، خیلی کمه؟ چون مودم پای پنجره و خودم اتاق بقلی هستم و ip مودم رو پینگ میکنم ، گه گداری timeout میده چند تا! نزدیک مشکلی نیست! بابت ارجا به گارانتی اینو میپرسم
اگر توانش قابل تنظيمه تو تنظيمات، توان بذاريد رو 100mW ميلي وات، اگر قابل تنظيم نيست و حداکثر بردش همينقدره، 99% مودمت خرابه انتن داخليش، يا از ارتفاع افتاده، واسه همين 3G ضعيفتر از موبايل.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
راستش انتن همراه اول اینجا داستان دارهنقل قول:
یه نقطه خاص پای پنجره، ۵ خط پر ،۲۰ سانت جا ب جایی، no servis میشه (گوشی)
مودم کلا ۳-۴ خط بود، اینقدر ب جا ب جایی حساس نبود اما ۵ خط هم نشد
در کل بیشت مساله عدم دانلود تو حالت ۳جی با مودمه در حالی که ۴ جی اوکیه!
فرداد با سیم ایرانسل تست میکنم دوباره اعلام میکنم
بچه ها گفتن فعلا حجم همراه اول کامل رایگانه, بدونه دسترسی به مقدار حجم مسرف شده بخاطر تغییرات سیستم شون
کسی اطلاع داره؟
میگن ، ولی شانسی بیشتر داداشنقل قول:
الان که تماس هم مشکل داره
نت هم با این که فورجی وصل میشه ولی نت نداره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
باورم نمیشه 3 روز آپدیت کردن طول میکشه؟؟؟ 3 روز
فکر کنم رکورد تخمی ترین سرویس دهنده دنیا که قبلا دست خودشون بود جا به جا کردن.
الان یکی بخواد بسته بخره چیکار باید بکنه؟ هیچ اطلاعی در این مورد دادن؟
حجم اینترنت مصرفی کنتور میدازه تو این مدت؟
نقل قول:دوستان اصلا ریسک نکنید !نقل قول:
این شرکت هیچیش رو حساب و کتاب نیست
اینا حرف قانونی و رسمی میزنن هیچ اعتباری بهش نیست چه برسه این حرفا
اصلا با این حرفا استفاده نکنید که رایگانه و ....
تو زمستون خود همراه اول گفت ساعت 3 تا 7 رایگانه بعد یه سری مشکل داشتن !
دوستان پیش شماره های مختلف همراه اول مثل 912 و 910 و 990 و... و همچنین دائمی و اعتباری بودن خط تاثیری در آنتن دهی و سرعت اینترنت و مصرف باتری و امکانات جانبی و سایر مسائل داره؟
یا صرفا از جنبه قشنگی و با کلاس بودن بهتره؟
3 روز بیشترهنقل قول:
5-6 روزی میشه تا 5ام که قول دادن باز میشه
اختلالی که از اوایل اسفند در اینترنت 3 جی منطقه مون به وجود آمده بود ( سرعت در بهترین حالت 100 کیلوبایت !!!) بعد از دو ماه با پیگیری های مکرر و ثبت گزارش در سامانه 195 بالاخره رفع شد. این هم تست چند دقیقه پیش ( فاصله از دکل 1 کیلومتر فضای بسته )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صرفا قشنقل قول:
نگیه و تاثیر نداره
در حال حاظر خیر. فقط در زمانهای که سیستم حسابرسی مشترک از دسترس خارج شود این اتفاق می افتد.نقل قول:
در هفته قبلی همراه اول به طرق مختلف اطلاعیه داده و مشترکین رو پیشاپیش از این اختلال ها اگاه و معذرت خواهی کرده بود.نقل قول:
این یک بروز رسانی و ارتقای بزرگه و شامل چندین قسمت میشه. همچنین یاد اور میشم در حین این ارتقا شبکه فعاله و داره به میلیون ها یوزر سرویس میده پس مطمئنا این کار به مقداری زمان و صبوری نیاز داره.
حجم اینترنت شما فقط در زمانهای که سیستم حسابرسی از دسترس خارج میشه محاسبه نمیشه که ان هم بصورت خیلی محدوده و در باقی ساعات حجم و هزینه خدمات کسر خواهد شد.
ترابرد هم امکانش نیست تو این مدت درسته!؟نقل قول:
چون میخواستم بازگشت کنم به همراه اول گفتن فعلا نمیشه
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
من مشترک همراه اول هستم از هیچکدوم از طرق مختلفی که شما میگی مطلع نشدم تا یه روز از خواب بلند شدم دیدم کلا شبکه همراه اول مشکل داره و اینترنت قطع هست.بعد هم از طریق وبسایت و اپ خواستم حجم اینترنت رو چک بکنم و خرید بکنم که دیدم هردوتاش زده بعد از فلان تاریخ مراجعه کنید.نقل قول:
معذرت خواهی بخوره تو سرشون اول از همه باید درست اطلاع رسانی بکنن که نکردن بعد باید یه روش جایگزین فعال برای استفاده کاربرها تو همون صفحه ورودی سایت و اپ معرفی بکنن که نکردن.در ضمن این همه اوپراتور بزرگ تو دنیا هست کدوم یکیشون 4-5 روز سیستماشونو غیر فعال میکنن که ارتقا بدن؟ اگر تو این خراب شده جایی وجود داشت که از حق و حقوق کاربرها دفاع میکرد الان بخاطر عدم سرویس دهی باید به همه کاربرها ضرر و زیان میدادن.
هرکدوم از این پیش شماره های مربوط به استان خاصی هستنقل قول:
و اعتباری و دائمی بودن سیم کارت رو مشخص میکنه
در واقع مثل سیم کارت ایرانسل هردنبیل نیست که شماره های در همه و نامشخص !!!
پیش شماره هم هیچ ربطی به آنتن دهی و .... نداره ( یه موقع بعضی افراد از این روش شیادی میکردن و موقع فروختن سیم کارت میگفتن این سیم کارت پیش شمارش قدیمی هست و آنتن دهی بهتری داره ) :n02:
به زودی گندش در میاد که هک شدن و اطلاعات لو رفته یا .....نقل قول:
اگه بعد درست شدن شما دیدی که مثلا حجم سیم دایمی سریع اپدیت میشه و دیگه چند روز عقب نیست، بدون که راست گفتن و واقعا یه تغییری دادن
وگرنه داشتن ماست مالی میکردن
اطلاع رسانی که کردن با پیامکنقل قول:
ولی از بروزرسانیشون خوشم نیومد حال منو گرفتن
برا من پیامک نیومد.
دوستان انتن ۴۳۲۱۱ مربوط ب کدوم اپراتوره که تو سرچ پیدا میشه؟
مربوط به همراه اولنقل قول:
فکر کردم رایتله و داستان رومینگ ۴جی و...نقل قول:
هنوز سیستم همراه اول وصل نشده؟ قرار بود تا 1 شنبه وصل شه!
روی گوشی های سامسونگ چطور میشه فهمید که باند 3 یا 7 یا هر دو در منطقه ای که هستیم فعاله؟
این بسته های اینترنتی همراه اول چرا این طوری شدن؟!
من مدتی قبل سیمکارتم رو عوض کردم و بهم 1 ماه اینترنت 20 گیگ داد. قرار بود از اول اردیبهشت برگرده به همون 4 گیگ ماهانه قبلی، ولی الآن کلهم قاطی کرده!
#0*100* رو که میگیرم، میگه از بسته 4 گیگی شما 4100 مگ مونده!! در حالی که از اول اردیبهشت کلی اینترنت مصرف کردم. از اون طرف توی برنامه همراه اول که میرم، میگه شما بسته هدیه 20 گیگی دارین و 23 گیگش مونده!!! :n04:
میترسم آخرش یه گندی بخوره به اینترنت و یه دفعه یه قبض عظیمی بیاد و کلی دنگ و فنگ برای اثبات بی گناهی! :n27:
اون اینترنت هدیه شبانه هنوز سر جاش هست؟ همون که از پاییز شروع شد و توی زمستون هم از 3 تا 7 میشد دانلود کرد.
برنامه network signal guru نصب کنید.نقل قول:
گوشی باید روت باشه
سامسونگ که خیلی راحتنقل قول:
ستاره مربع ٠٠١١ مربع
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
5 اردیبهشت گذشت هنوز سیستم پایینه
دسترسی به مقدار مصرف و بسته ها نیست
بعد از این نوسازی چی در انتظاره, بهبود سرویس یا غیر
سلام دوستان
بنده یک بسته همراهی رایگان بهم تعلق گرفت و یک بسته دیگه همراهی گرفتم 7600تومن 1.6گیگ بعد الان امشب این بسته همراهی فعال میشه باید کد*100*8#را بزنم تا بسته رزو (2+2گیگ شبانه و 2گیگ وای فای اول )فعال نشه؟ و اگر بسته رزو فعال نشه بسته بعدی همراهیم بعد این دوگیگ فعال میشه؟؟
طبق این عکس من باید چیکارکنم؟ ناموصن این کارهای (ک*نمک بازی های) ایرانسل و همراه اول ادم ک*خل میکنه:n02:
یکی این عکس را توضیح بده یکم ک*شره
محتوای مخفی: بسته اینترنت همراهی
به جان سید دمتون گرم مارو روشن کنید:n02:
هواوی نداره!؟نقل قول:
سلام دوستان
هنوز برای تبدیل سیمکارت قدیمی به usim بسته ی هدیه ی اینترنت میدن؟
اگه میدن مدت و حجمش چقدره؟