شما اول درخواست تخلیه بده بعد بگرد دنبال یه شرکت خوب چون تا اون موقع که خطط رو تخلیه کنن دور از جونت صد تا کفن پوسوندی .نقل قول:
Printable View
شما اول درخواست تخلیه بده بعد بگرد دنبال یه شرکت خوب چون تا اون موقع که خطط رو تخلیه کنن دور از جونت صد تا کفن پوسوندی .نقل قول:
سامان جان اگه اطلاع داشته باشی برای بهبهان هم دانلود شبانه حذف شده؟؟؟؟
ولله تست نکردم. آخه الان 128 دارم :n02: شب دیگه نمیشنم پا نت. امشب تست میکنم حتمانقل قول:
بچه ها ماناماد یا همون اواسیس کیش ترافیک رو ارزون کرده 3900 که با مالیات گرفتم 4200 البته از شرکتای دیگه که 3500 میدن گرونتره ولی بلاخره از گیگی 5 و خورده ای که بهتره.دوم اینکه
بعد از قطعی دیروز و تغییراتی که توی شبکه دادن سرعت عالی شده و ثابته .سوم اینکه توی ibsng لیست سرویس ها 5 مگ و 10 مگ هم میاد .احتمالا اونا رو هم کاربرای خونگی باید بتونن
بگیرن .پیگیری از شما ..من دیگه حوصله ندارم.
بای
من چند بار از چند پشتیبانی پرسیدم می گن 72 ساعت تخلیه میشه !نقل قول:
حالا نمیدونم راست میگن یا نه ولی خب شاید میخوان مشتریکنشون رو کم کنن چون پهنای باند ندارن
سلام
من میخوام از شر این اینترنت مخابرات خلاص بشم!(ماناماد)
برای تخلیه خط و فسخ قرارداد دقیقا باید چه مراحلی انجام بدم؟؟؟
سلام منم 14 هم درخواست جمع اوری میدم
دوستان یه سوال غیر مرتبط
من قصد دارم نمایندگی یکی از ای اس پی هارو بگیرم واسه شهرمون(رامهرمز) بنظر شما بهترین سرویس دهنده اینترنت (حلال خور)کدومه یا کلا بستگی به خود فروشنده داره کیفیت ای اس پی؟
دوستانی که از مخابرات دارن کسی 5 یا 10 مگ گرفته ببینیم چه جوریه ؟ گفتن به کاربر خونگی هم میدن و ظاهرا سرعت خوبی هم داره اونطور نیست که داغون باشه.اگه کسی گرفته بیاد توضیحات ارایه بده:n14:
100 مگ هم اگه بدن وقتی نامحدود و شبانه رایگان نداشته باشه بدرد نمیخوره فقط یک عدد قشنگه همین
داداش وقتی شبانه نداری اصلا" سرعت 20 مگ باشه میخوای چه استفاده ای ازش بکنی که با 2مگ نمیتونی ؟:n13:نقل قول:
سلام . ibsng مخابرات خوزستان لینکش چیه ؟؟ هر کاری توی اون انجام بدیدم فرقی با سامانه سیترا نداره ؟؟؟ من هم برای حذف شبانه و نامحدود شکایت پر کردم تا هفته جدید ببینیم رسیدگی می کنن ...!!! سرویس 1 گیگ گوگل فایبر هم بیارن ارزش نداره با این وضعیت ... :sad:
تا اونجا كه من مي دونم نمايندگي ها سطوح مختلف دارن ، پايين ترين سطحش كه احتمالا بايد اون رو بگيريد يه درصد مشخص از هزينه اينترنت مشتركين به شما مي رسه ، يعني شما تبليغ مي كنيد و كاربرها رو ثبت نام مي كنيد بعد 7 درصد از هزينه اينترنت به شما مي رسه.نقل قول:
سطوح بالاتري هم هست ولي در مجموع كيفيت و سرعت دست فروشنده نيست، دست سياست اون شركت اصلي هستش.حالا يه سري شرايط هست مثل شلوغي مركز مخابراتي و ... تاثير داره.
ولي اگه مي خواي كيفيت بالا بدي دست مشتري بايد خودت بري شركت بزني و خط stm-1 بگيري كه هزينه خيلي زيادي داره! بعد اونوقت وقتي اينقدر پول دادي و تجهيزات و ... خريدي مجبوري ضريب اشتراك رو بكني 1 به 20 كه چيزي تهش بمونه !
اينه وضعيت اينترنت توي ايران:n02:
نقل قول:
میدونم ولی تفاوتش اینه که 2 مگ اندازه 128 بهت کار میده ولی 10 مگ که بگیری اندازه 1 مگ واقعی کار میده . اونقدر هم مثل اینا شیرش نمیکنن .البت برا من که دیگه خیلی فرق نمیکنه چون کارم زیاد شده و زیاد وقت اینترنت و کامپیوتر و اینا ندارم .
کجا باید درخواست تخلیه بدیم ؟ اگه توی مخابرات شهرمون آشنا داشته باشیم چقدر طول میکشه خط تخلیه بشه ؟
دوستان همه با هم تخلیه بدید، شاید برای یکی مثل من که میخواد بمونه، وضعیت خوب بشه :n10:
مگه چقدر ظرفیت داره که همه با هم بخوان تخلیه کنن ؟ نمیشه ممکنه چاهش بگیره:n09:نقل قول:
الان پارس ماناماد و اکسین هنوز نامحدود توی سایتشون و تعرفه هاشون دارن.سرعت اینا مثل خود مخابرات هست یعنی 512 نامحدود سرعت دانلودش 50 هست تقریبا؟
شما كه موندي قضيه رو بگو ببينيم چه خبره؟!نقل قول:
به شما هنوز نامحدود ميدن؟
بعد گيريم موندي همه رفتن مي خواي تست سرعت بالايي كه ميذاري به كي نشون بدي وقتي ما تخليه كرديم؟:n02:
يه نامه است كه خدمات دهنده اينترنت يا همون isp مي زنه به مخابرات كه سرويس رو جمع كنن. نامه برسه دست مخابرات سه سوت جمع مي كنن ولي اين كار رو نمي كنن!نقل قول:
همشون مثل هم هستند. مگه موقع كل كل كردن كاربرا اينجا كه بگه من مارمالاد دارم دلت بسوزه سوسيس :دينقل قول:
اگر بگیره که خوبه، دیگه کسی در مخابرات رو هم باز نمیکنه، یاد جوکه افتادم:نقل قول:
محتوای مخفی: جوک
من اکسین دارم، تو لیست IBSng هنوز نامحدودها رو هست، سرعتشم مثل قبل همون 66-75 هست، آخر هفته اینترنتم تموم میشه، احتمالا فردا حضوری برم ببینم چی میگه :n24:نقل قول:
الان خودت کجایی؟نقل قول:
من فردا صبح میرم برام ثابت بشه که هیچ غلطی نمیتونم بکنم و آخرش هم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سروش اگه فردا رفتی امار این 5 و 10 رو هم بگیر ببین به یوزر خونگی میدن یا نه.
من هنوز 256 نامحدود رو دارم يه هفته مونده.نقل قول:
اگه نامحدود بهم ندن اصلا اينترنت نمي خوام! والا!
256 نامحدود سرعتش اگه 30 هست خب مي گيم عوضش نامحدوده ، همه جا وقتي اينترنت محدود مي دن سرعت بالاتر مي دن، مثلا پارس آنلاين داشتم 256 توي روز سرعت 2 مگ بود. بعد بيام 256 محدود بگيرم سرعت 30 باشه؟
يكي از آشناها رفته بود بهش گفته بودن نامحدود نداريم رفته بود محدود گرفته بود زنگ زد بهم گفت كل ترافيكم توي دانلود شبانه رفته چيكار كنم گفتم نبايد اينترنت محدود مي گرفتي رفت بهش نامحدود دادن!
من بازم اعلام می کنم که هنوز نامحدود اکسین برقراره. خود من دو سه هفته پیش سرویس 1 مگ رو سه ماهه تمدید کردم.
ولی خب بازم شما به نشانه اعتراض مخابرات رو تحریم کنید و خطهاتون رو تخلیه کنین !:n02:
خدا رو چه دیدین شاید سر عقل اومدن و دست از این مسخره بازیاشون برداشتن.
این قدر کامنت ، خوب جواب من رو هم لطف کنید ممنون میشم . تشکر :n16:نقل قول:
نقل قول:
سیترا ربطی به ibs نداره فقط کاربرای سیترا میتونن مشخصات سرویسشون رو از ibs هم ببینن همین .بهتره از هر شرکتی دارین توی سایت خودش هر کاری میخاین انجام بدین. ای بی اس مال اواسیس و سیترا مال ضحی هست .اگر میتونید وارد سیترا شید باید از سیترا همه کاراتون رو انجام بدید وگرنه ممکنه با مشکل مواجه شی.
توی این سایت هنوز سرویس های نامحدود فعال هستن. میشه ازشون استفاده کرد ؟؟؟ :n04:نقل قول:
باشه، بش میگم یه بی خیری رفته شکایتتون رو کرده به سازمان مقررات :n02:نقل قول:
اگر داد، لیست سرویسهایی که میدن رو ازشون میگیرم، میزنم اینجا.
اگر اینجور باشه که دیگه من چیزی از مخابرات نمیخوام به غیر اینکه بقیه دوستان هم برم خطشون رو تخلیه کنن، یه فیضی ببریم :n09:نقل قول:
خیر، ارور میده :n02:نقل قول:
من فردا برا جمع آوری اقدام میکنم به نظرت بهترین گزینه برا نا محدود الان چیه ؟؟؟نقل قول:
داداش خطت تخلیه شد یه آمار بده بدونیم چقدر طول میکشهنقل قول:
مبارکه و تشکر برای تخلیه در این مکان :n02:نقل قول:
والا من از هیچکدومشون خیری ندیدم که الان مخابراتم.
تو تاپیک اینترنت استان خوزستان بهتره بپرسی سوالت رو :n16:
نهایتا" 72 ساعت طول میکشه ، من تخلیه کردمنقل قول:
اگه مخابرات دوباره نامحدود آورد یه خبری بدید دوباره بیایم مخابرات :)
الان تخلیه کردی؟نقل قول:
راستی قرار بود چک کنی ببینی دانلود رایگان همچنان برای شما هست یا نه.... چک کردی؟
10 مگ بخوره تو سرشون وقتی که محدوده میخوام سرعت 1مگ هم نباشه
من تعجب میکنم دنبال 10 مگ میرید اخه به چه دردی میخوره فقط باید از عدد 9وخورده ای برید تو تاپیک اسپید تست استفاده کنید همین برید یکم تو تاپیک استان های دیگه دارن 10 مگ با شبانه میدن اونه که ارزش داره
بفرمایید الان من با سرعت 3.5 روزا که از شارژم میره چیکار میتونم بکنم؟
جهت اطلاع:صبانت هم تو خوزستان نامحدودا رو حذف کرده انشالله در آینده ای نچندان دور سایر شرکت ها هم همین کار را خواهند کرد
کسی میدونه چطور میشه بدر رایان ثبت نام کرد؟
برقرار نیستنقل قول:
ای روزگار!:n14:
بالاخره باید با این اعداد خداحافظی کنم چه لحظه های تلخی!واقعا سخته:n14:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش میخواستم برم بدر رایان یه دوست دارم ماهشهره گفت سرویسهای نامحدودش رو حذف کرده شبانه هم کلا نداره ولی اینطور که میگفت نامحدودش خیلی خوب بوده با 128 ماهی 27000 سرعت دانلود 80 میدادهنقل قول: