[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
دوستان این مشخصات چطوری هستش؟؟؟
Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 66 145 Attenuation (0.1 dB): 60 51 Output Power (0.1 dBm): 144 125 Attainable Rate (Kbps): 26432 1400
اگر یک توضحی هم در مورد هر پرامتر بدهید بد نیست
باتشکر
دقیقا چه سایتایی باز نمیشن؟نقل قول:
برا من که سریعتر هم شد.
اینجا رو بخونیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چه وضعی بود من از ساعت 5 تا الان اینترنت نداشتم زنگ میزدم به پشتیبانی میگفتن مشکل قطعی تو کل استان است بعد دوستم که مخابرات داره و همسایه ما است اینترنتش وصل بود
لعنتی از سر شب تا الان اینترنت ها قطعه .
الان که وصل شده و اومدم خودم باورم نمیشه چجوری وصل شده !
با یکی از طرح هام ( طرح خانواده ) که البته شارژش چند روز پیش تموم شده بود شانسی زدم کانکنت شد.
البته چند ثانیه با اینکه کانکت شده بود ولی همچنان اینترنتی در کار نبود .
بعد از چند ثانیه چک کردم دیدم پینگ دارم . الان هم میترسم دیسکانت کنم .
دو تا طرح های دیگه ام وصل نمیشن . پشتیبانی هم زنگ زدم و خیلی راحت میگن : آره اینترنت ها قطع شده . تا فردا صبح وصل میشه .
عوضی ها همش زیر سره مراسم های فرداست . 22 بهمن . موندم این اینترنت طفلک چه کاره به کار شما که هی زورتون میرسه فقط به همین !
آقا مهرداد الان واسه شما راحت وصله دیگه ؟نقل قول:
فقط مخابرات اینچوری شده . دوستام شاتل داشتن ولی قطع نبودن .
الان ساعت 2:30
کلا به سرورهای خارجی وصل نمیشه .
ما که رفتیم بخوابیم
22 بهمن = ملی شدن صنعت اینترنت :n02:
اینترنت من که طرح طلایی هستم ساعتای 9 شب وصل شد دیشب هم هم پینگ عالی بود هم سرعت 5.2 گیگ هم دانلود کردم فکر کنم به خاطر قطعی بقیه کاربرا سرعت من خوب بود:n02:
شما دوپینگ کردی:n15:من نهایت 2 گیگ بگیرم اونم هفته ای یه بار شانسینقل قول:
منم اینترنت نداشتم اما فقط 2 بار به مدت نیم ساعت قطع شدنقل قول:
من دوپینگ نکردم شما بد شانسی . منم شانس 50 درصده:n01:نقل قول:
من دو طرح طلایی دارم یکی شبانش رو 100 محدوده یکی دیگه محدودیت نداره با اون یکی تو بهترین حالت شبی 2 گیگ ولی با اون دیگه شبی 5.2 گیگ
هیچ جا هم نمیگه چرا یکی محدوده یکی نه :n28:
اونی که محدود تره رو بعد اون طرح دیگت نخریدی؟نقل قول:
منم طلایی داشتم 5 گیگ دانلود داشت.طرح جدید گرفتم اینطور شد.
سلام
طرح نقره ای پاییزه...
سرور تهران
سرور لندن
دیشب حدود ساعت 12 و نیم همچین شرایطی بود و بطبع فک کردم بازم همون قضیه اختلال و اینا یا مثلا میخواستن مردمو شاد کنن:دی:n19:
گقتم با خودم دیگه ایندفه تایم رایگان هست و با خیال راحت تا دینش دان میکنیم!!!:n19:
درست راس ساعت 1 به بعد سرعت برگشت به روال شب های گذشته یعنی 90 کیلو...خخخخخخخخخخخخخخ:n21:
الانم تست های بالا رو الان یعنی تو ساعت غیر رایگان گرفتم...
طبق معمول هم قطعو وصلی زیاد داره...
اگه شایعات در مورد های وب وجود نداشت یک کیلو بایت هم ازینا نمیخریدم!!!!!!!!:n02:
عجب پینگی :n02:نقل قول:
خوش به حالت مال من که از 5 تا 2 نصف شب قطع بود :n15:نقل قول:
منم دقیقا از ساعت 5 تا 2 قطع بود! اگه قطع نمی کردن که خیابونا شلوغ نمی شد اینقدر :n02:ولی ایول مردم ترکوندننقل قول:
سرعت دانلود روزانه کسی زیاد نشده ؟
طلایی
همون 250-260 هستین ؟
دوستان این طرح طلایی مخابرات هم اینترنت شبانه داره؟ چون تو پی دی اف تعرفه ها که ننوشته!! بعد سرعت شبانش تو مشهد چطوره؟(سرویس 2 مگ طلایی)
سرعت در روز 250.
دیروز هم قطعی از 5 تا 10 شب.اما به جاش فکر کنم ملت قطع بودن چون تک کانکشنه داشتم 250 دانلود میکردم.خلاصه مخم سوت میکشید از بس خوب دانلود میکرد.
تا صبح خدارو شکر.راضیم من.
پینگ هم داغونه.یکبار پینگ می گیرم 120.ولی وبگردی خیلی بدتر از پینگه.هر صفحه تا بیاد......آورده
خوب شد امیدوار شدم به هرکسی از دوستام که مخابرات بود زنگ میزدم میگفت وصله فکر میکردم فقط خودمم که قطعم :n02:نقل قول:
دوستا چرا از سرور گلدنت نمیشه شارژ کرد؟"همش باز میشه فقط به سایت بانک وصل نمیشه؟همه همینطورین یا فقط من؟یکی تست کنه خبرشو بده ممنون
:n16:
من همین مشکلو داشتم اما دوتا اتفاق افتاد که یکیش مشکلو حل کرد نمی دونم کدوم:نقل قول:
1-شارژم کامل تموم شد
2-از طریق اکانت شارژ نکردم و از طریق شماره شارژ کردم و به راحتی بر خلاف قبل وارد سایت بانک شد و شارژ کردم
خیلی ها ها این مشکلو داشتن چون در حالت عادی به اپراتر زنگ میزنی 5 نفر تو صف هستند اما وقتی یه گندی میزنن زیاد میشن.نقل قول:
من دیروز هر بار زنگ زدم 50 نفر تو صف بودند واسه همین بی خیال می شدم
آقای omid.1080 بالا خره نفهمیدید مشکل اکسپرس چیه؟ترفندی چیزی نیست از صفحه نورتون عبور کنیم؟فقط آی اس پی مخابرات اینجوریه؟
یا خدا :n04:نقل قول:
سرعت الان توی روز 350
یعنی ممکنه شب هم همین سرعت باشه ؟
یه وقت میبینی از زیر دستشون در رفته
من dns هام رو عوض کردم و گذاشتم روی ultra dns . از اون موقع این سایتها مشکل ندارن واسه من . هر dns دیگه ای که زدم مشکل داشت اما این ultra dns نداشت .نقل قول:
یا قمر بنی هاشم!!!!! سرعت من رو 500 کیلوبایت در ثانیه ست قضیه چیه؟نقل قول:
utra dns چیه؟آی پیشومیدی؟
156.154.71.22نقل قول:
156.154.71.1
156.154.70.22
سرعت های شما رفته بالا ( موقت ) از این طرف پینگ ترکیده .
الان پینگ گوگل ام که همیشه بین 130 تا 150 هستش رسیده به 260 تا 280 !
لگ در حد پاراالمپیک
مال من که همونطوره و تغییر نکرده
من سرعتم هم ترکیده نهایت 512 kbنقل قول:
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
طرح بعثت با تمام قوا داره پیش میره,
سرعت الان 130 KB/S
دانلود دیشب 2 گیگ
نقل قول:منظور من این بود که سرعت و پینگ من افتضاح شده .نقل قول:
خدایا دورکت نماز می خوانم اگر سرعت تو تایم رایگان هم همین باشه:n19:
دیشب هم همینطور بود که از راس ساعت 1 سرعت شد 90 کیلو:n09::n10:نقل قول:
٣ ساله از مخابرات اینترنت گرفتم تا حالا اینقد افت سرعت شدید نداشتم.نقل قول:
جالبه من حتی سیم کشی خونه رو عوض کردم اسپلیتر جدید و.... که کمترین نویز و افت سرعت رو داشته باشه اما مشکل از جا دیگست...
این بار تموم بشه دیگه کلا اینترنت نمیخرم:D
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
خدایا دورکت نماز می خونم فقط سرعت برگرده به حالت قبل:n28:
من در حکمت این سرعت خوب شدن در بعضی از شب ها موندم !
دلیلش چی ـه ؟ پهنای باند خالی میشه ؟ شیر آب رو یادشون میره ببندن ؟ آفتابه هاشون پره ؟
دلشون به حالمون میسوزه ؟ توبه کردن ؟ و....
چی میتونه باشه !
افا سرعتت چند شد من صبح هم همون260 تو تایم رایگان هم همونهنقل قول:
بعد مخابرات اکثرا رو 3 مگ میبنده خط تا جایی که من دیدم خط شما رو چند بسته شده :n13:
دوستان من تو منطقه مرکز مخابراتی صابری وحید مشهد هستم.خط جدید ثبت نام کردم که چند روز پیش از طریق مکاتبه با بازرسی سازمان و از طریق مراجعه حضوری به خود مرکز صابری وحید فهمیدم که خط جدید که قرار است به من بدهند از نوع pcm که خودتون میدونید دشمن اینترنت پرسرعت هست میباشد.میگن هیچی جای خالی نداریم فعلا وگرنه براتون عوضش میکردیم.البته ظاهرا اینجوری میگن.وسع استفاده از اینترنت وایمکس رو هم ندارم.تو رو خدا بین شما دوستان کسی نیست تو مرکز صابری وحید آشنا داشته باشه کار مارو راه بندازن.از نعمت اینترنت پرسرعت محروم شدم.اگه کمکی بکنید دعاتون میکنم.ممنونم. :n28: