خب پس شما هم مثل من و reza_khan هستی.نقل قول:
میگن جای خوبیه مخصوصا اگه اهل تهران هم باشی که دیگه هتل میشه
Printable View
خب پس شما هم مثل من و reza_khan هستی.نقل قول:
میگن جای خوبیه مخصوصا اگه اهل تهران هم باشی که دیگه هتل میشه
جدا؟ پس نرفته با 2 نفر آشنا شدم ! :دی. اطلاعات تماست رو بده آشنا شیم. وسیله چه چیز هایی لازمه؟ این پست اول خیلی زیادی بود فکر کنم !
اینجا رو بخون در مورد پادگان نوشته البته اینم اضافه زیاد گفته. شما اهل کجایی؟ چه رشته ای؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کرمانی هستم. زشته علوم آزمایشگاهی هستم :) پیام خصوصی بذار
سلام کسی در مورد پدافند خاتم النبیا مشهد خبری . اطلاعاتی . عکسی . سایتی چیزی میدونه بی اطلاع نزارید با تشکر
7 روز دیگه مونده کسی نبود
شرمنده چون تعداد پست هام کم هست نمی ذاره پیام خصوصی بفرستم.نقل قول:
تا وقتی نریم نمیشه گفت چه طوریه ولی همه میگن از بین پادگان های نیروی زمینی بهتریه.
مسلما سختی داره بالاخره خدمته
سلام
من الان دانشگاه قبول شدم و تازه هفته بعد باید برم شورای پزشکی.وقت ثبت نام تموم میشه.چه چیزی ازشون بگیرم که دانشگاه اسم بنویسم؟
دوستان من مشکل دررفتگی مکرر کتف چپ را دارم، می خواهم که واسه معافیت پزشکی اقدام کنم، به نظر شما من دفترچه ام رو که بفرستم که خدای ناکرده در صورت رد شدن معافیت پزشکی واسه ی 1 اسفند اعزام شم
ضمناً می خوام که واسه ی امریه هم اقدام کنم که در این صورت برگ سبز رو باید 1 دی تحویل دهم
و یه سوال دیگه اگه در معافیت پزشکی رد بشم چه مدت طول می کشه که برگ سبزم بیاد؟
من اموزشگاه شهید قاضی تبریز نیروی زمینی سپا افتادم یه اطلاعاتی در موردش میدید 19 مهر اعزام
دوستان من باز یه سری سوال ازتون دارم:
من کارشناسی ارشد، مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی خوندم، ار کرج هستم
1/8 اعزامم. جز نیروهای مازاد هستم (یعنی تو برگ سفید نقطه چین گذاشته، پلیس + 10 گفت روز اعزام معلوم میشه کجا میفتم)
الان یه آشنای با واسطه پیدا کردم که گفت نیرو هوایی تهران برام ردیف کرده. (فقط کدوم پادگانشو نمیدونم)
کلاً نیرو هوایی خوبه؟؟؟ زیاد سخت نمیگیرند؟؟
الان اگه درست کرده باشه، برم برگه سفید بگیرم معلوم میشه؟ یا اینکه نه، همون روز اعزام؟
بعد از آموزشی چه جایی ممکنه بیفتم؟ با توجه به رشته و تحصیلاتم ممکنه مثلاً تو دانشگاه های نیرو هوایی (مثل شهید ستاری) بیفتم؟
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
18 روز تا آخرین فرصت پذیرش دی مونده، سپاه هم ما رو مسخره خودش کرده. هنوز هیچ چیز مشخص نیست که پذیرش میکنه یا نه...
فقط دنبال یه آشنا هستم که اگه سپاه پذیرش نکرد بفرستنم ارتش...
دوستان اطلاعاتی، نظری، چیزی جدیدی دارن؟؟؟؟
نظرتون در مورد قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا چیه؟
پسر عموی من 6 ماه پیش تموم کرده بود تو همین جا میگفت سگ دونی به تمام معنا ادم های عوضی پر از ادم منحرق ج ن س ی هستش مواظب ارشدهاش باش چون ادم های پست منحرف بی ناموسی دارن از معدود جاهای سپاهه که توش فحش ناموسی مثل نقل به سرباز میدن تنبیه بدنی شدیدا داره کلاغ پر بنشین پاشو تنبیه روتینه حواستو جمع کن تا میتونی حزب اللهی باش چون جاسوس دارن بفهمن سر کاریه تیپت یا حرکاتت اذیتت میکننقل قول:
اشتباه نکن ارتش هویت اخلاق واسه سرباز نمیگذاره
به احتمال زیاد یا اصلاندوز جهنم سربازان میوفتم یا خاش بدترین جاهای عمرم واسه زندگی
آقا ما دیروز فارغ التحصیل شدیم و شر دانشگاه کم شد:8:
حالا یکی از دوستان لطف کنه از صفر توضیح بده ، مراحل به چه شکلی هست و هر مرحله چقدر طول میکشه....
در مورد پذیرش توی سپاه هم یکی توضیح بده ممنون میشم
خوب فعلا که یه هم سنگری پیدا کردیم ، به غیر از پیمان جان ، پادگان جوادنیا قزوین ، اعزام 1.8 کیا هستند ؟؟
با تشکر
حسام
داداش شما برو دفترچه رو بگیر از پست همه مراحل رو توشنقل قول:
نوشته کل مراحل همش حدود 45 روز طول میکشه
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
آقا کسی از آموزشگاههای پدافند اطلا عاتی داره که در حال حاضر کجا ها هست؟؟پدافند سمنان چطوره؟؟
بچه های یزد که 8/1 اعزامشونه بگن هرکی کجا افتاده؟
می خوام ببینم خوش شانس بودم یا نه
من 01 تهران - نیرو زمینی ارتش آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا
برادران کسی نیست به ما کمک کنه ؟نقل قول:
دوستان 01 ارتش، اعزام 1/8.
دوستانی که نکتۀ مفیدی در مورد این مرکز دارن سپاسگزار می شم در اختیار بزارن :)
اقایون انقدر اسپم نکنید! !!!!!نقل قول:
والا به پیر به پیغمبر اصلا اسم این پادگان اموزشی نیست هتل رفتین. دیدین چه جوریه؟ ؟
همونطوری هیچ تفاوت نداره تنها تفاوتی که داره اینه که از شما پول نمیگیره و رایگان هست
این چند صفحه همش شده صفر یک من نمیدونم چه جوری شذه همه افتادن 01 پادگان های دیگه. نیرو نمیگیره؟ ؟
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
دوستان اینجور که معلومه من بد بخت شدم و چارهای ندارم مثل این که باید یه کاری کنم اگه اینجوری بشه که هیچی پدرم درمیاد واقعا سگ دونیه؟
خوش شانس مال یه لحظه اش هست !نقل قول:
صفحات قبلی رو بخونین ، سوالتون خیلی خیلی تکراریه
نقل قول:
سلام
میگن که بخور بخوابه
راستش منم 19 دارم میرم پدافند مشهد کلا گشتم هیچی پیدا نکردم فقط میگن خوبه
آقا دفترچه ورژن جدید رو خود سایت Police.ir هست، اونو دانلود کردم و رفت واسه ی بقیه ی کارام همه با تعجب منو نیگا می کردن، خیال می کردن خودم فرم رو درست کردم، می گفتن هنوز به ما ابلاغ نشده:18:نقل قول:
دوست گلم تو که جات خوبه من افتادم اصلاندوز چی بگم تو غذای خوبی داری که اونجا اونم نداره بچه های 01 حال کنیدنقل قول:
سلام مجدد به دوستان گلم...
بازم مرخصی دادن :31:
کلا مرزبانی شهید ادیبی هر هفته مرخصی میدن!
خوب این هفته رفتیم اردوگاه و 3 روزی بودیم و راحت حدود 4,5 کیلویی کم کردیم:27: ....به دوستانی که نرفتن خدمت مقدس سربازی! بگم که در پایان دوره آموزشی یه دوره ی 3 الی 4 روزه در دل کوه یا جنگل یا کویر به دور از پادگان هست به نام اردوگاه که توش هر نوع بیماری رو خواهید گرفت چون نه به آب اشامیدنی سالم دسترسی دارید نه غذای درست حسابی نه خواب و همش هم دارید تو خاک غلت میخورید:39:...توصیه من اینه که واسه اردوگاه حتما و حتما انواع و اقسام خوراکی ها رو بخرید و همراه داشته باشید...اب معدنی همراه داشته باشید.(سیاست داشته باید و به کسی ندید جز رفیق فاب هاتون....)..قرص و ویتامین هم ببرید چون شدیدا تو شب سرد میشه و حتما سرما میخورید و گلو درد و دیگه مصیبت ضمن اینکه موج ار پی جی و نارنجک سر درد شدید میاره:24:....
اینم نکاتی چند از خدمت سربازی این هفتمون...بای همگی:12:
نقل قول:
خدمت دوستان 01 ای و 02 ای عرض کنم که ابتدا بنده قصد هیچ گونه ضد حال زدن رو ندارم ولی دلتون رو صابون نزنید چون بنده خودم هم 02 بودم و دوستان دیگه هم 01 تهران افسریه ولی موقع اعزام اعلام شد که کد ها تغییر کرده و ما هم از هتل افسریه به جهنم سبز مرزن اباد منتقل شدیم.....ولی این نکته رو هم بگم که فوق لیسانس هایی که 01 افتاده بودن در همین کد باقی موندند ولی فوق لیسانس های 02 با ما لیسانس ها افتادند شهید ادیبی مرزن اباد
حالا زیاد به اینکه افتادید افسریه فکر نکنید و خوشحال نباشید چون کد ها ممکنه مدام تغییر کنه و ارتش هم در این خصوص رکورد داره
به به به !! بچه های مرزن آباد !!نقل قول:
آقا رفیق ما هم 02 بود رفت واسه اعزام از ساری گفتن 02 ها همه برید مرزن آباد !! اعزامش 1.6 بود !!
شما کدوم گروهانی داداش؟؟ از کجا اعزام شدی؟؟
با تشکر
حسام
6.1 اعزام شدم گروهان ایمان.....خدا نصیب گرگ بیابون نکنه:27:نقل قول:
در مورد 01 بچه ها خوب توضیح دادن . یک هتل به تمام معنا. شما به عنوان سرباز آموزشی هر روز ، روز برگ و مرخصی آخر هفته ها و تعداد نگهبانی واقعا کم و حمام و استخر و پلی استیشن !!! ومیان دوره زیاد و تموم شدن آموزشی بعد از 45 روز و.....
در صورتی که در خیلی از پادگانهای دیگه شما حتی یگان رو اینطوری نمیبینید چه برسه به پادگان آموزشی. مثلا من خودم 03 عجب شیر که بودم یه جهنم و کثافت خونه به تمام معنا از نظر امکانات و سخت گیری و بی قانونی و بی نظمی ... در مورد 05 و 07 و08 هم همین طور هست. برای همینه که خیلی از افسرانی که از 01 وارد یگان میشن ، یگانشون حتی اگه واقعا هم هتل باشه همه اش دارن مینالن و از وضعیت شکایت میکنن.خوب اونا 01 رو تجربه کردن و حاضر نیستن شرایط سخت رو تحمل کنند.
اما علتش چیه؟ یعنی چرا فقط به این پادگان اینطوری میرسن. چند تا دلیل داره. اول اینکه تقربیا همه کسانیکه امریه جاهای غیر نظامی هستن ، اگر سپاه نیفتن میرن توی همین 01. بنابراین برای وجهه ارتش اصلا خوب نیست که کسانیکه قراره در جاهای حساس نظام خدمت کنن خاطره بدی از ارتش به جا بمونه و بعدها به ضررشون تموم بشه. ضمن اینکه بیشتر کسانیکه در ستاد مشترک ارتش و جاهای حساس و رده بالای ارتش قراره که یگانشون بشه از همین جا گزینش میکنند. بنابراین دوست ندارن بعد ها امیر ها و فرمانده های رده بالا از کیفیت سیستم آموزشی واقعی ارتش خبردار بشن.
بعد اینکه اکثر مسئولان نظام بچه هاشون رو اگه قراره که بفرستن خدمت (که البته اکثرن فقط دو ماه آموزشی رو میرن و بقیه خدمتشون رو امریه میشن پیش پدرگرامی! ) می افتن 01.
یه علت دیگش اینه که مثلا همین پوردستان اگه ازش آدرس چند تا از پادگانهای زیر مجموعه اش رو بپرسی عمرن بدونه 03 و 04 و.. کجاهستن !! چون فقط آدرس 01 رو از حفظه و جای دیگه رو بلد نیست بره برای جشن پایان دوره و همیشه اونجا میره. خوب این میشه که مثلا مراکز 03 تا 08 میشن تبعید گاه و پوست سرباز کنده میشه . چون اصلا رده بالاها خبر ندارن چی داره اونجا میگذره.البته اون بدبخت هایی هم که قراره از اونجا ها برن یگان همه سرباز صفر بدبخت هستن که دادشون هم به جایی نمیرسه.اینطوری میشه که فرمانده پادگان چون میدونه کسی قرار نیست ازش سرکشی کنه هر کاری دوست داشته باشه میکنه و مثلا 65 روز سرباز رو نگه میداره و نفر رو بلاتکلیف میذاره.
یه چیزی هم که شاید باور نکنید اینه که بیشتر امکاناتی هم که در 01 هست برای سربازهای آموزشی هست نه برای کسانیکه یگانشون اونجاست!
پسر عمه خود من که یگانش اونجا بوده و درجه دار بوده میگفت مثلا پاسداری و گشت بهش میخورده ولی سرباز آموزشی ها از پاسداری و گشت معاف میکردن!! یا تعداد نگهبانیش از تعداد نگهبانی سرباز آموزشی بیشتر بوده!! در صورتی که در بیشتر پادگان های آموزشی مرسومه که سرباز آموزشی یعنی حمال و بدبخت و تو سری خور و هرچی سختی و کار و پاسداری هست برای اوناست.
سلام دوستان
2 تا سوال داشتم
1- من کارشناسی رو تموم کردم و اینطوری که به من گفتن اگر 8 آبان برم پلیس +10 و درخواست بدم، برای ماه 10 باید برم آموزشی!!! درسته؟
خوب ماه دی سردترین ماه کشوره و میترسم بیفتم یک جای سرد و کوهستانی
به نظرتون عاقلانه است که 3 ماه دیگه صبر کنم و خود دی برم پلیس +10 که آموزشیم بیفته اردیبهشت؟
2- در طی آموزشی وضعیت مرخصی به چه صورته؟
بعضی میگن آخر هفته مرخصی میدن و برخی میگن 2 بار چند روزه! یعنی قانون مشخصی نداره؟
منم موافقم ، البته جوادنیا ی قزوین هم می گن بچه های امریه رو می فرستن !!نقل قول:
من خودم امریه گرفتم ، منو فرستادن جوادنیا !!!
حالا باید دید چجوری پیش میره
با تشکر
حسام
مرزن آباد دوره ی آموزشی که خوبه ، ولی بعد آموزشی خدا به خیر کنه براتون ، چون 90 درصد لبه مرز می فرستند !!نقل قول:
با تشکر
حسام
1- بستگی به تاریخ فارغ التحصیلی داره !!!نقل قول:
بشین بخون برای ارشد ، چون 1 سال وقت دارید !!
2-اینم مشخص نیست و بستگی به پادگانی که میوفتی و شهری که هستی داره ، اگه می تونی برو دنبال امریه ، چون آموزشی برای بچه های امریه ،پادگانهای بهتری می اندازن بعدش که راحتی
با تشکر
حسام
اینی که میگی یعنی چه؟ :18: مرزن آباد دیگه کجاست؟ :24:نقل قول:
همه کرک و پرم ریخت :19:
شما چرا اینقدر عجله داری؟:20: تا 1سال بعد از فارغ التحصیلی وقت هست. اول بشین ارشد بخون اگه نمی خوای برو دنبال آشنا و پارتی و امریه بعد دفترچه رو بفرست.نقل قول:
در مورد فصل سرد و گرم که البته اردیبهشت زمان خیلی بهتری هست ولی بستگی به محل زندگیت و شرایط اقلیمی خودت و اینکه به سرما عادت داری یا گرما
سلام دوستان
من برادرم و دوستم مرزن اباد هر دو الان میگن عالی بود .. کاش من بیوفتم مرزن اباد
دیروز ارسال کردم مدارک رو احتمال داره ابان بیوفتم؟
حداقل دی مرزن اباد رو راضیم ولی دی ماه رو نمیخوام مشگین شهر بیفتم همش دما منفی( زیر -10)
در ضمن بچه اردبیل هستم
فقط دو سوال
کسی دیده حین خدمت بشه استخدام ناجا شد؟
و اینکه قد و وزن تاثیری در تقسیم بندی داره اخه من 180 و 110 هستم
لطف کردن زدن 170 و 70 که وقتی گفتم خانمه گفت فرقی نمیکنه؟
شما با این قد و وزن نمی تونستی معاف بشی؟نقل قول:
برای استخدام ناجا قد مهمه یعنی یه حداقلی لازمه که فکر کنم 170 هست