دیشب طبق معمول داشت دانلود میکرد که سرعت از ساعت 4 به بعد یهو روی 45 فیکس شد
کامپیوتر خاموش کردم چون ارزش نداشت
Printable View
دیشب طبق معمول داشت دانلود میکرد که سرعت از ساعت 4 به بعد یهو روی 45 فیکس شد
کامپیوتر خاموش کردم چون ارزش نداشت
صبانت برای گیم بهتره یا فن آوا؟
آقا این جوری باشه من تخلیه می کنم. این شبانه به درد خودشون می خوره.
بازم 1 و نیم گیگ. قبل عید با 512 شبی 3 گیگ :|
تازه بعد عیدم با 512 شبی 1 گیگ می گرفتم. رفتم 1 مگ کردم فقط 500 مگ فرق کرد :|
حداقل یه جوری کنن شبی 2 گیگ یا 2 و نیم بگیریم.
تا 3 ماه دیگه که سرویسم تموم می شه اگه درست شد که هیچ اگه نشد می رم یه isp دیگه.
شایدم به خاطر این سایت رفاهیه... ( بهونشون اینه!)
شاید وقتی جمعش کنن درست بشه.
isp های جهان دارن برا رفاه کاربراشون کار می کنن، isp ها اینجا دارن تموم تلاششون رو می کنن که محدودیت های جدید بسازن. والا....
این دو تا رو نمی دونم ولی دیشب تو تاپیک پارس آنلاین خوندم که یه سرویس گیم داره...نقل قول:
صبانت برای گیم بهتره یا فن آوا؟
شما برو تو تاپیک پارس ببینین قضیه چیه.
این صفحه رو بخونین همه چی رو می فهمین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در شاتل سرویس سرعت 8 مگ در طول روز سرعت دانلود از سرور خارجی و داخلی حدود 750 هست شبها (دانلود رایگان) قبل از محدود شدن سرعت دانلود از سرور خارجی 400 و از سرور داخلی 750 هست و بعد از محدود شدن سرعت دانلود از سرور خارجی 16 و از سرور داخلی 750 هست حالا سوالم از دوستانی که از صبانت سرویس دارن آیا در ساعات دانلود رایگان شبانه سرعت دانلود از سرورهای داخلی همون سرعت فول در طول روز هست یا اینکه سرعت دانلود از سرور داخلی و خارجی یکی هست و کمتر از سرعت روزانه هست....
مرسی داش می خواستم برم صبانت ولی دیدم پینگ پارس آنلاین بهتره و هم پروفایل گیم داره ! فردا می رم پارس:n02:نقل قول:
دوستانی که isp شون رو عوض کردند
اطلاع بدند به کدوم شرکت کوچ کردند و ایا راضی هستند؟
با تشکر:n16:
سلامنقل قول:
این افت سرعت را فقط برای دانلود از سرورهای خارجی داشتید یا روی سرورهای داخلی مثل سایت سافت 98 و ... هم افت سرعت داشتید
دانلودی از سایت ها داخلی نداشتم و امتحان نکردمنقل قول:
اما هفته پیش دو سه شب این اتفاق تکرار شده بود که راس ساعت 4 قطعی پیش میاد و بعد از وصل شدن و عوض شدن ip سرعت به شدت کاهش پیدا میکنه
من فردا میرم پارس تا 3 یا 4 شنبه وصل میشه بعد میام اینجا تست پینگ میزام :n02:نقل قول:
:n20: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من باز میشه شماها چی؟:n19:
خیر، بار نمیشهنقل قول:
باز نمی شه.نقل قول:
کلا هیچی نمی یاره...
احتمالا دارن اون هیلتر کوفتیشونو قوی تر می کنن.:n03:
تنها خور 11 گیگ کشیدی یه عکس بزار ببینیم دلمون بسوزه یا نه:n27:نقل قول:
اگر پهنای باند یک مگ شون یک مگ رو بگیره (بایت نه بیت ) میشه شبی 16-17 گیگنقل قول:
عاقا میخواهم بزنگم بگم یه کاری کنن اونا یک هفته برای من شبانه یک مگ برثانیه رو بزارن بقیه شبا معمولی هم برای اونا خوبه هم برای من چرا؟ خوب من برای دانلود باید سیستم رو روشن بزارم خو وقتی پهنای باند کم تر بدن من مجبورم بیشتر روشن بزارم سیستم رو بار روی نیروگاه ها میره بالا بعد خوب مجبور میشن کمکم تعداد نیروگاه ها رو زیاد کنن که هزینه داره خوب بالا خره توی اقتصاد تاثیر داره اگر طرف منطقی باشه قبول میکنه اگر نه خوب من بالا خره دانلود میکنم فقط اونا ظرر میکنن برای من که فرقی نداره دروغ میگم تازه اگر اونا به من یک هفته پهنای باند بدن من ازشون تشکر هم میکنم و بقیه شبا یک نفر احتمالا کمتر وصل میشه البته اگر دانلودها(سایت) بازی خوب نذاره اگر هم بزار دیگه تقصیر دانلود هاست به من چه اگر دوروغ میگم بگید دورغ میگم والا استدلال رو حال کردید یه وقت فکر نکنید من به فکر خوددما برای خودشون میگم تازه این یه قسمتش بود یقیه تاثیرتی که داره روی طبیعت روی سیستم من و .... رو نگفتم وگر نه تومار میشد من به فکر خودشونم وگر نه که من دانلودمو میکنم
هیچ جا شبانه سرعت سرویس 1 مگا بایت نمیدهند صبا هم سرویس 1 مگا بیت روانهاش شبها حدود 0.75 مگابیت استنقل قول:
وقتی پهنای باند را خود مخابرات 25 برابر قیمت به ISP ها میفروشه (و در خبرها آمده بود "پهنای باند ۲۵ برابر قیمت اولیه به کاربر میرسد") همین میشه که برای 2 گیگ ترافیک رایگان باید بریم با پشتیبانی بحث کنیم و یا سرعت بالاتر بخریم تا شاید شبها ارزش روشن گذاشتن سیستم را داشته باشه!
وگرنه اگر قیمت پهنای باند واقعی بشه و مثلاً هر گیگ 200 تومان بشه
برای من کاربر صرف میکنه که توی روز، دانلودهایم را انجام بدم و یا شبها دیگر رایگان نباشه و سرعت واقعی داشته باشم (اینجوری برای شرکت هم صرف میکنه سرعت بالاتر بده چون داره پول ترافیکش را میگیره)
:n08:نقل قول:
الان مشکل صبانت اینه که شبانش کمتر از قبل شده.نقل قول:
قبلا شبا با سرویس کند تر بیشتر از الان می گرفتم. الان هم انتظار دارم حداقل همون قدری که قبلا می گرفتم، بتونم بگیرم.
اینکه قیمت پهنای باند واقعی بشه، فقط می تونم بگم: :|
با این وضعیتی که الان هست بهتره دعا کنیم گرون تر نشه.
خود isp ها دانلود شبانه اون قدر به ضررشون نیست وگرنه کلا جمع می کردن این قضیه رو. (اینجا ایرانه، اگه بخوان کل نت رو هم قطع کنن می کنن دیگه چه برسه به شبانه!!!!)
اینکه سرعت شبانه رو کم می کنن به خاطر اینه که ما مجبور بشیم سرویس پر سرعت تر و حجم بیشتر برای روزانه بگیریم.
کلا همه با هم مقصرا، از isp گرفته تا مخابرات تا.....
دقیقا حرفی که پشتیبانی به من زدنقل قول:
با گرفتن سرویس بالاتر تضمینی برای بالا تر رفتن سرعت و برگشت به شرایط قبلی وجود نداره
پینگ من داغون شده مال همه همینجوری شده؟
دیشب 12 گیگ تو شبانه دانلود کردم ...:n10:
سرویستون چیه؟نقل قول:
و خطتون مال کدوم مرکز هست مثلا ما روی شهید قندی هستیم اصفهان که بد بختی یکی از شلوغ ترین مرکز های اصفهانه
یه اسکرین شات هم بزارید
من داره تموم میشه سرویسم چی بگیرم به نظرتون وسط امتحانا تمومه ۲ مگابایت چقدر مگیره ۱.۵ که هست نیست ؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
اگه دانلود در این حد میخوای فقط باید سرویس 6 مگ بگیرینقل قول:
مثل اینکه فقط دارندگان سرویس بالای 4 مگ راضی هستند
و بقیه ناراضی
دوستان کسی سرویس 4 مگ اینجا داره؟
خط رو روی چند میبندن؟
یعنی دانلود رو روی چند میبندن؟
نقل قول:نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرویسم 6 مگه
مشهد
سیاست صبانت :
1 برای روز سرعت نامحدود برات میبنده ولی در شب سرعت نامی بر اساس سرویست بهت میده (البته تا حدودی ... )
2 سرعتت چه در روز چه در شب برای سرورهای خارجی از 2 تا 3 مگابیت بیشتر نمیره (بصورت لحظه ای شاید ... )
3 مرکز مخابراتیت شلوغ باشه محدودیت میبنده برات (البته اگر مشترک قدیمیش باشی مثل من شاید از ترس رانژه این کارو نکنه!! )
و مهمتر از همه خودتی و سیستمت که چطور از حداکثر پهنای باندت بتونی استفاده کنی ...
فقط پینگو با ایرن حال کنین با خودشم مشکل داره
آقا من چطوری این سرویس 4 یا 6 مگ رو بگیرم تو خرید اینترنتیش بالای 2 مگ نداره؟؟؟
شما برید تو سایت اصلی صبانت.نقل قول:
بعد برید قسمت خدمات.
قسمتی که ظاهر می شه یکیش نوشته تعرفه یا همچین چیزی. از اونجا می تونید ببنید.
دستت درد نکنه
پیداش کردم .مثلا میزنم سرویس 6مگ یک ماهه بعد میزنم رو تمدید سرویس منو میبره به پنل کاربری یوزر و پسم رو که وارد میکنم صفحه اصلی اطلاعاتم رو میاره میزنم رو خرید الکترونیکی سرویساش تا 2 مگ بیشتر نیست؟؟
من یه موقعی نمی تونستم سرویسا بالا 128 رو فعال کنم. زنگ زدم نمایندگی فروش (نه پشتیبانی!) بهم آدرس سایت دیگه ای رو دادن و از اون استفاده کردم.نقل قول:
شما هم با نمایندگی فروش شهرتون تماس بگیرین. برا پیدا کردن شماره تلفن هم از سایت اصلی صبانت، بخش نمایندگان استفاده کنین.
دستت درد نکنه لطف کردی. صبح زنگ بزنم ببینم چی میگه
جشنواره ندارن دیگه قرار نیست بزارن
خواهش می کنم.نقل قول:
اینجا رو ببینین.نقل قول:
(تیک جشنواره رو بزنین تا سرویساش بیاد)
اقا اگه شما میخای سرویس بالاتر از 2 مگ بگیری تو پنل کاربری - خرید الکترونیکی فقط چند ماه رو میخای انتخاب کن 6 مگ هم میتونی بخرینقل قول:
چه جالب اره برام اومد دست گلت درد نکنهنقل قول:
بچه ها سرعت شبانه 6 مگ چقدره الان؟ مشهد الان تو منطقه ما 380 تا هستش
دوست عزیز من چند تا شرکتو امتحان کردم و شبانه ، هم از ساعت 2 و هم از ساعت 3 تا 6 الی 7 واسه دانلود گذاشتم
حجم اینترنت که کم می شه هیچ سرعتش هم یک سوم و یک چارم سرعت اارئه دهندشون بود یعنی نزدیک سرعت دایل آپ!!!
بهن میگن دزدی به صورت قانونی!!!
این سایتش درست نیست طرحاش مال قبله پنل کاربری خودش هم جشنواره ندارهنقل قول:
نوشته شده توسط
اینجا رو ببینین.
[URL
دوستان سرویس 4 مگ رو روی 6 مگ میبندن یا رو همون 4 میبندن؟
معمولا رو 4 میبندن اما اگه زنگ بزنی درخواست کنی احتمالش هست رو 6 ببندننقل قول:
اما مسئله دیگه نویز خطت هست ممکن جواب نده و snr کاهش پیدا کنه اونوقت از خدا خواسته میان دوباره کم میکنند
سایت رسمی خود صبانت که این جور باشه دیگه من چی بگم؟ :n21:نقل قول:
----
آقا من هنوز دانلودم شبی 1.5 هست.
دیگه تا آخر این هفته کارم تموم می شه. 12 گیگ دانلود این همه طول کشید....:n24:
دوستانی که اینجا از صبانت سرویس دارن،
آیا صبانت هم سرعت دانلود از سایتهای معروف دانلود مثل اکسپرسلیچ رو محدود میکنه؟ الآن پارسآنلاین این جوریه که از این سایت که دانلود میکنی سرعت میره بالا مثلاً تا 500 کیلوبایت بعد چند ثانیه افت میکنه و میآد پایین میرسه به صفر، بعد دوباره برمیگرده بالا. این نوسان همین طوری ادامه پیدا میکنه.