دوشبه مخابرات خیلی پوکیده،دو مگ دارم،شبی 2 گیگ دانلود!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوشبه مخابرات خیلی پوکیده،دو مگ دارم،شبی 2 گیگ دانلود!!
زنگ زدم مخابرات،15 دقیقه است منتظرم جواب بده،یارو هم انگار نه انگار!!پول مفت از ما میگرن و هیچ کاری نمیکنن!!جالبه!! :n24:
اینم از 2 مگ ما!! :n04:
Line Rate - Downstream (Kbps):1031
سلام میشه به جرات گفت آشغال ترین اینترنت شاتله ! واقعا پشیمونم های وب رو جمع آوری کردم و اومدم شاتل !!!:n14:
بهترین اینترنت همون های وبه ! میگید نه ؟ امتحان کنید!:V18:
داداش خطتو اگه خواستی عوض کنی به من بگونقل قول:
من پورتتو خریدارم
خبرم کن
دوباره هایوب بگیر باگشو بت میگم
آقا آسیا به اصطلاح تک :n26::n34::n34: اینترانتش پینگش خوب و پایداره ( مثل هایوب ثانیه ای 5 بار time out نده ) میشه با چیز گیمینگ کردش اینترنت فقط برای بازی؟
+
پروسه خط تلفن گرفتن از مخابرات چه جوریه ؟ برای آپارتمان خصوصا (فکر کنم این آف تایپک بود:n36:)
الان کدوم isp تو مرکز ولیعصر فقط فقط برای بازی خوبه؟
سلام
برای دانلود به غیر از مخابرات کدوم آی اس پی پیشنهاد میشه؟ مصرفم متوسط ماهانه 35 گیگه
شاتل دیگه روانیم کرده :n30:
خطم مال مرکز رسالته
سلام.من مال مرکز بعثتم.بهترین سرعت رو حسابگر میده.تا 3 مگ بر قانیه اگه خطتون بکشه سرعت رو بالا میبرن.حجمشون هم تقریبا هم قیمت بقیس.اما دانلود شبانع هم داره از ساعت 2 تا 7
Sent from my GT-I9082
مهدی جان من پورت شمارو خریدارمنقل قول:
هر وقت خواستی تخلیه کنی خبرم کن
مرسی
چشم
شما الان از های وب استفاده میکنین راضی نیستین؟
مشکل اینجاس که های وب هم میگه کلا مرکز رسالت فعلا پشتیبانی نمیکنه و مرکز بعثت هم پورت خالی نداره
آره های وب خوبه من با تغییر آی پی به روسیه بازم با پینگ خوب کالاف دیوتی بازی می کنمنقل قول:
دوستان،سرعت شبانه شما هم خرابه؟؟؟؟
دوست عزیز تقریبا تمام isp ها دچار مشکل سرعت شدن افتضاح.چن شب یبار من مشکل شدید دارمنقل قول:
Sent from my GT-I9082
های وب من مدارک رو هم اضافه کردم به سیستمش فقط موندم سرویس بگیرم یا نه
توی تاپیک خودش همه شاکی ـن که شبانه سرعت میرسه به 250
ولی دوستان این تاپیک راضی ـن انگار...
ینی های وب کرمانشاه خوب عمل میکنه؟ اگه راضی هستین و شبانه هم با 500 دانلود میکنه تایید کنین . مرسی
اینقد جواب ندادین اخرش پناه بر خدا گرفتم ببینم چی میشه
حالا کـــی وصلش میکنن:|
بعد این چند روز که راه اندازیش طول میکشه رو چرا حساب میکنن؟ ینی امروز سرویس خریدم و تاریخ انقضا دقیقا یه ماه دیگس! :n29:
سلام. دوستان.
من 2 مگ مخابرات دارم مرکز آزادی. سرعت دانلود شب و روز از 260 بیشتر نمیشه. شبانه هم تقریبا 4 گیگ دانلود دارم ( البته به جز این هفته که همه جا پکیده). :n35::n27:
میخوام بدونم کدوم isp شرایط و سرعت دانلود بهتری داره؟! اصلا isp رو عوض کنم یا نه؟ کلا چی کار کنم سرعت دانلود بیشتر شه؟
شبانه رایگان و سرعت دانلود برام مهمه. ممنون :)
سلام
بچه ها این مخابرات چه وضعیه سر ما دراورده؟ الان از 18 تیر تا الان که میشه 20 کاملا قطعه و چراغ نت به هیچ وجه نمیاد!! مرکز مخابرات بعثت هستم و وقتی به 2020 زنگ میزنم یا همیشه اشغال و مختله یا اگرم وصل شه 30 نفر جلو آدمن!!
بقیه هم اینطورن؟؟
خاک بر سر نتشون واقعا شورشو دراوردن دیگه خجالتم نمیکشن حداقل یه معذرت خواهی کنن...
اره واسه مام اینجوری بود امروز صبح وصل شدنقل قول:
به زور دیروز وصل شدم 2020 فقط گفت اختلال شبکه است :|
از اسیاتک دزد رفتیم های وب ببینم چطوره
مخابرات دیگه اخرشه ..دو هفته ای میشه توی تایم ازاد دانلود میزنم یک ساعت که میگذره خود به خود اینترنت قطع میشه اینم مشکل جدید:n28:
آقا این مخابرات لعنتی بدجور زده تو کار حجم دزدی.به اینترنتم دست نمیزنم 40 مگ 40 مگ ازش کم میکنه.یعنی ماه های قبل با 9 گیگ ماهو به پایان میرسوندم ولی این ماه 20 گیگ هم کارمو راه ننداخت.میخوام صد در صد برم از آسیاتک یا حسابگر سرویس بگیرم.سرعت دانلود شبانه اینا در حد مخابرات هست؟
پینگ مخابرات هم مدت زیادیه رو 300 هست.
دوستان سرویس افتاب مخابرات شبا رایگان داره یا نه ممنون:n13:
هرجا رو میخونم همه شاکین از دست اینترنت این خراب شده:n21:
من به خاطر مشکل نویز آپارتمان دست به دامن وایمکس مبین نت شدم یه شرکت زورگو و گران و دزد.
وضعیت اینترنت ۲ مگ من با کلی پول که میریزم حلق حروم لقمه شون اینه (یک هفتهی اخیر):
کمتر از ۱۰ مواقع حدود ۲۰۰
۳۰ درصد مواقع حدود ۱۰۰ کیلوبایت در ثانیه
و ۶۰ درصد مواقع زیر ۴۰ کیلوبایت
(البته واسه دانلود بهتر میشه)
حالا میخوام هرجور شده ولو مستقیم هم سیم بکشم دوباره خط ADSL رو راه بندازم اما نمیدونم وضع اینور چطوره؟ قطعی کمه اما واقعا کلافه کننده است که کم کم نصف اوقات من اینترنتم در حد و اندازهی دایال آپه
پینگ رو هم که کلا بیخیال رو مد ۱۰۰۰ئه:n21:
مخابراتم دیگه سرعت هارو محدود میکنه.ماه قبل یه 2 مگ گرفتم که دانلود کنم،20 هزار حرام شد!!این ماه هم یک مگ گرفتم بازم داره حرام میشه.تا قبل ساعت یک سرعت خوبه،همین که میشه یک،سرعت 30 تا 60. از کجا میتونیم شکایت این حرام خور هارو کنیم!!!
سازمان تنظیم مقررات (سایت هم داره)نقل قول:
اگر تعداد بیشتر باشه موثرتره
اینجوری هم نیست که هیچ کاری نکنن ولی میذارن جمع بشه بعد اگه ارادهای اون بالا باشه واسه گوشمالی دادن همینو سند میکنن گوشمالی میدن یه نمونهی اخیرش شرکت مخابرات تهرانه که کلا دیگه بهش پهنای باند نمیدن و ممکنه تعطیلش کنن.
دوستان کدوم شرکت ADSL الآن توی کرمانشاه اوضاعش نسبتا خوبه من یه سرعت متوسط ۲۰۰ کیلوبایت (و اگر میشه بیشتر حدود ۵۰۰ کیلوبایت) رو میخوام که نسبتا ثبات داشته باشه
پ.ن: من مودمم وایمکسم قدیمی بود، آپگریدش کردم الآن بهتر شده باز خیلی عالی و بی مشکل نیست ولی الان بیشتر اوقات حدود ۱۰۰کیلوبایتم
ساعت رایگان هم نداره مبیننت عملا:n21:
اینم از دانلود دیشب ما از یک مگ مخابرات حرام خور!!5 ساعت و 41 دقیقه روشن،فقط 255 مگ دانلود شده. :n21:
:n04:
سلام دوستان انگار سرعت همه شرکتا اومده پایین.من حسابگرم سرعت خیلی پایین بالا نمیشه ولی قطع و وصل زیاده دهن مارو مسواک کرده...
Sent from my GT-I9082
وقتی شکایت مینویسی اونجا چی باید بگی؟؟ یعنی فایلی سندی مدرکی چی میخواد؟؟؟نقل قول:
سرعت روز و شب(ساعت رایگانت) چند بود و چند شده؟؟؟ کدوم سرویسش رو داری؟نقل قول:
والا من سرویس 128 دارم که تا 12مگابیت واست میبنده که باید 1.4 مگابایت باشه.خطم مشکل داره الان سرعت رو اوردن رو 8000 که باید 1مگ بهم دانلود بده ولی خوب 12تا 1ونیم شب قطعه.2به بعد که رایگانه سرعت بالا پایین میشه.خوبه ها یهو کم زیاد میشه...دانلودش بدک نیست.ولی...
2 به بعد و پ ن و ف یل بشکن از کار میفته...
Sent from my GT-I9082
آقا من رفتم از حسابگر خریدم.دست مخابرات رو از پشت بسته با یه ساعت وبگردی 1 گیگ و خورده ای از حجمم کم شد.مودمم خاموش میکنم باز حجم کم میکنه.من که رفتم سایت تنظیم مقرارت و شکایت کردم شمام همین کارو بکنید.
خوب هرچه مستندتر باشه بهتره ولی همون شکایت خالی هم کافیه من که فکر کنم چندتا تست سرعت ضمیه کردم خیلیا فقط صرفا شکایت کردن...نقل قول:
نقل قول:بالاخره حسابگر خوبه یا بده؟ حجم دزدی داره یا نه؟نقل قول:
من امروز رفتم نمایندگی شهرمون طرف از چند شرکت نمایندگی داره همه هم پورت خالی داشتند ولی خودش گفت حسابگر خط مغازه و خونه ش هم حسابگره
داداش از لحاظ پینگ و سرعت خوبه ولی مصرف حجمش زیاده.با وبگردی خالی هم ده مگ ده مگ ازت کم میکنهنقل قول:
اینترنت مخابرات در ۹ استان مسدود شد
شرکت ارتباطات زیرساخت از ایجاد محدودیت در مکالمات بین الملل و خدمات اینترنتی مخابرات در برخی استان های کشور از بامداد روز جمعه ۹ مرداد خبر داد. شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد: به دنبال بی توجهی شرکت مخابرات ایران به تعیین تکلیف بدهی های خود و اصرار به تضییع حقوق عمومی به رغم هشدارهای پیاپی شرکت ارتباطات زیرساخت، از بامداد روز جمعه ۹ مرداد، مکالمات بین الملل شرکت مخابرات ایران در برخی استان های کشور قطع خواهد شد.
نقل ازآی تی آنالیز؛ در مرحله اول ۹ استان خراسان رضوی، هرمزگان، آذربایجان شرقی و غربی، اصفهان، کردستان، فارس، گلستان و کرمانشاه مشمول این محدودیت خواهند شد.
علاوه بر سرویس مکالمات بین الملل، خدمات اینترنتی شرکت مخابرات ایران در ۹ استان نیز با ۴۸ساعت تاخیر از بامداد روز یکشنبه ۱۱ مرداد با محدودیت مواجه خواهد شد این تاخیر با هدف جلوگیری از ایجاد اختلال در فرآیند انتخاب رشته داوطلبان کنکور سراسری صورت گرفته است.
استان های مشمول این محدودیت نیز عبارتند از : بوشهر، خوزستان، خراسان رضوی، هرمزگان، ایلام، کردستان، فارس، کرمان و گیلان .
شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باند مورد نیاز برای ارایه خدمات در تمام حوزه ها را فراهم ساخته و مشترکان شرکت مذکور می توانند برای برقراری ارتباطات مورد نیاز خود در حوزه مکالمات بین الملل از خدمات سایر اپراتورها نظیر ایرانسل، رایتل و همراه اول بهرمند شده و در حوزه خدمات اینترنت نیز به سایر تامین کنندگان رجوع کنند .
دو ماهه سرعت خرابه،کسی فکری به حالش نمیکنه!!!
امشب با هزار و سه مکافات از اینترنت مخابرات 1 مگ از سرعت 16 به سرعت 50 رسیدم.اونم با 217.182....
آی پی جدیده؟ ندیدم تاحالا!نقل قول:
////
چطور واسه شما اینقد محدود میکنن سرعت شبانه رو؟ واسه من که 2مگ دارم (صحنه) نهایتش روی 120 محدود کنن!
وضعیت اسیاتک چطوره تو کرمانشاه؟
تازگیا اینجور شده،قبلا با 2 مگ 270 دانلود میکردم،اما این دو ماهه وضعیت خراب شده.DNS رو تغییر دادم.نقل قول:
1 مگ مخابرات:
بعد از چند روز تازه الان گفتم یه دانلود کنیم،سرعت 8 کیلوبایت شده!!!!یعنی مخابراتو ...:n24: