خب امروز تونستم بدون مشکل و با سیستم فارسی مبین نت طرحمو عوض کنم. شیرین ترین تجربه ی مبین نتی در طی این دو سال بود برام :) دوستان همه امتحان کنید. پول بریزین، طرح انتخاب کنید و تمام :)
Printable View
خب امروز تونستم بدون مشکل و با سیستم فارسی مبین نت طرحمو عوض کنم. شیرین ترین تجربه ی مبین نتی در طی این دو سال بود برام :) دوستان همه امتحان کنید. پول بریزین، طرح انتخاب کنید و تمام :)
شما اصلا به نقشه سایت نگاه نکن اون نقشه دو سال هیچ تغییری نکرده
بله دوستان ، مثل من اشتباه نکنید و کارت شارژ همراه اول بخرین که در نهایت مجبور شین خط موبایلتونو باهاش شارژ کنید :)نقل قول:
عزيز به نظر من كه نبايد ريسك كني , مخصوصا وقتي كه نميخواي ضرر كني و براي دانلود ميخواي بگيري. شخصا چون مجبور بودم و عجله داشتم مبين نت گرفتم . سرعت دانلود شبانه متوسط 70 بوده به جز ماه رمضون كه زير 10 بود. اين دو شب اخير متوسط با 120 ميگيرم.نقل قول:
البته براي خيلي از بچه هاي همينجا سرعت شبانه واقعا افتضاحه پس خوب فكراتو بكن كه پشيمون نشي . من تعريف سرعت شبانه شاتل رو زياد شنيدم.
مخابرات که نامحدود داره، دیگه دانلود شبانه معنی نداره!نقل قول:
در مورد دانلود شبانه ش که نمیشه با قطعیت نظر داد. منطقه به منطقه فرق میکنه. اما در مورد نقشه زیاد به نقشه های مبین نت اعتماد نکن. من حتی از پوشش خارجی هم بیشتر از 1000 متر فاصله دارم، ولی چون توی طبقات بالا ساکنیم، دارم با مودم داخلی استفاده می کنم، هیچ مشکلی ام نیست.
داداش به خاطر راهنماييت ممنون .. و اينكه مخابرات اصفهان مثل تهران و مشهد سرويس نا محدود و شبانه رايگان نداره ؛ البته قبلا شبانه رايگان يه مدت بود بدش جمع كردندنقل قول:
نقل قول:
مخابرات که دیگه یه شرکته، چرا تو هر استان و شهری هرکس ساز خودش رو میزنه
مسخرش رو دراوردن
واسه یه اینترنت هفت جد آدم رو میارن جلو چشمش، انگار زورشون میاد از یه چیز ساده استفاده بشه
اخه مگه دارید مجانی اینترنت میدید که منت هم باید بکشیم
اونم از رایتل که نیومده شروع کرده
دوستان یه سوال :
من مودم وای فای مبین دارم و با لن سیستم وصل کردم و استفاده میکنم. مشکلی که هست تو خونه ی ما چند نفر دیگه هم به صورت وای فای از نت من استفاده میکنن و اشتهاشونم زیاده :) میخوام بدونم روش یا برنامه ای هست که من سرعت اتصال وای فای روی روی یه سرعت کمتر تنظیم کنم که انقدر زود به زود حجم من خورده نشه؟ در تنظیمات کنترل پنل مودم گزینه ی QoS وجود داره ولی من هیچ تاثیری ندیدم و فکر کنم تاثیرش زمانی باشه که من وصل باشم و دوستان هم با وای فای وصل باشن که مثلا در اون صورت سرعت من بالاتر باشه. من میخوام سرعت وای فای مودم رو مثلا روی 64 یا 128 فیکس کنم که بالاتر نره ، خیلی حرف زدم بخشید منتظر جوابهای شما هستم
سیستم فارسی مبین نت دیگه چیه؟نقل قول:
میشه دقیق تر توضیح بدید باید کدو بخشش بریم ؟
قبل از اینکه فارسی بشه هم امکانش بود که آنلاین پرداخت کنی و یکساعت بعد سرویس فعال بشه.ولی امکان تغییرش نبود.امیدوارم مشکلاتی مثل عدم نمایش حجم مصرفی و باقیمانده هم توی پنل جدید درست بشه.نقل قول:
همون قسمت صفحه مشترکین هست که حالا فارسی شده.نقل قول:
-----------------------------
کاربر مبین نت اگه اطلاع دارید می تونید بگید که سرویسهای تلفن داخلی و تلفن اینترنتی کی راه اندازی میشه؟
نقل قول:
این قسمت که از اول بوده تو بخش quary اگه انگلسیشو درست نوشته باشم ساعات مصرف و مقدار مصرف
پس فارسی شد من جدیدا تو بخش مشترکین نرفتم
فکر نکنم با این نوع مودم بشهنقل قول:
یا باید مودم میکروتک بگیری که این کار رو انجام میده
یا از برخی برنامه های مخصوص این کار رو نصب کنی مثلccproxy و TMG
دوستان من دوتا مودم ایندور مبین دارم که فاصلشون از هم 30 سانتیمتر بیشتر نیست و وایفای هر دوشون هم خاموشه
میخام بدونم زمانی که دانلود سنگین انجام میدم با هردوشون و هم زمان ، احتمال اختلال توشون و خراب شدن دانلود ها چقدر هست؟؟ و یا اصلا مشکلی نیست کنار هم باشن ؟؟
من چند وقته دانلودام خیلی خراب میشه و فایلای رار بعد از کامل شدن دانلود ها زمان استراکت خیلی پیغام میدن یعنی باید بگم 90 تا 95 درصد دانلودام همیشه ارور زمان استراکت فایل های رار میدم نمیدونم مشکل چیه فعلا به این قضیه دو تا مود کنار هم شک کردم
نظرتون چیه؟؟
حذف...................
خیلی بعید مشکلی پیش بیاد ولی اگه مشه از هم فاصله شون بدیدنقل قول:
در ان واحد از یکی از مودم ها استفاده می کنید دیگه
منم میخواستم این سؤالو مطرح کنم، ولی با کمی تفاوت: منم مشکل این دوستمونو دارم، منتهی فقط یک مودم دارم. خیلی از فایلای زیپ و راری که دانلود میکنم خراب دانلود میشن. کسی راه حلی نداره؟نقل قول:
سلام دوستان
صبح جمعه هم مبین نت دانلود دایگان میده ؟؟؟
دوستان از کجا میشه فهمید که این دکل که بهش وصل هستی سرعت 2 مگ هم روش میشه گرفت چون بیشتر شرکتهای شهر ما خیلی هاشون سرعت بیشتر از 1 مگ ندارن adsl شون
و اینکه چرا تو سایت mobinnet دیگه حجم باقی مونده نمی زنه
تعرفه 512 درصورت عدم مشکل آنتن دهی و ترافیک منطقه بین 90 تا 120 بهتون دانلود میده ...نقل قول:
مودم طرح اقساطی در بازار و دست عوامل فروشم هست ... در ابتدا نبود ولی 2هفته ای هست برای فروش به هر صورتی گذاشته شده ...نقل قول:
دوست عزیز شما از دانلود های پولی استفاده میکنید؟نقل قول:
اگه اینطوره اسم leecher که ازش استفاده میکنید چیه؟
من به همین دلیل کل ویندوزو عوض کردم ، ویندوزم آپدیت هست، آخرین ورژن idm رو نصب کردم ، آنتی ویروس نود 32 دارم با آخرین آپدیت ها خلاصه همه چی آحرشه ولی آمار خراب شدن دانلودام خیلی بالا رفته
فقط یکی از کامپیوتر هایی که برای دانلود استفاده میکنم قدیمیه مثلا ram با باس 400 2 گیگ روشه و .... cpu هم core2du قدیمی ..
الان به همه چی شک دارم نمیدونم یقه کی رو بگیرم
کلافم کرده
جدیدا به لیچر م شک دارم
:2:
زمان قطعی اعلام نشده ... فعلا افزایش نواحی تحت پوشش در دستور کاره ...نقل قول:
تعرفه 2 مگ مشکلی نداریم ...نقل قول:
صبرکنید درست میشه به مانند تعرفه ها که تعرفه های قدیمی بود و تعرفه های جدید جایگزین شد ...
خیر حذف شده ...نقل قول:
میخام یکی از مودم ها رو چند روزی خاموش کنم و فقط با یکی دان کنم ببینم اوضاع بهتر میشهنقل قول:
داداش من تعرفم 128 هست ميتونم پول بريزم بدون ارائه مدرك 512 بردارم ؟نقل قول:
اين تعرفه هايي كه براي سرويس در بخش فروش اقساطي داده چطور كمتر از اونيه كه تو سايتش داده نكنه مودم ا ينا راگيان نيست ؟
الان تعرفه b1106 يكساله با سرعت 1024 و حجم 18 گيگ خيلي ارزونتر از اونيه كه تو سايت خوده مبين نت زده 250 تومن 20 گيگ
اين ارزوني بخاطر چيه ؟ آيا اينا مودم رايگان نداره و پول مودم جدا ميگيرن ؟
نه آقاجان. از همین سایتای رایگان ایرانی دانلود می کنم. یه بارم یه فایل ایزو از مایکروسافت دانلود کردم، 3.5 گیگ، اونم خراب بود. باز اگر دانلود پولی بود، به قول شما میگفتیم شاید مشکل از لیچره. حتی شده فایل 30 مگابایتی زیپ دانلود کردم، اونم خراب بوده. حجمای بالا که دیگه خیلی درصد خرابیش بیشتره. فکر می کردم فقط من این مشکلو دارم.نقل قول:
خرابی فایل دانلود شده فکر نمیکنم ربطی به مودم و سرویس اینترنت داشته باشه ٫ احتمالات دیگه رو در نظر بگیرین.نقل قول:
امتحان نکردم ولی اگر یک بار بصورت حضوری مراجعه کنی و نامه ی شرکتی یا مدرک دانشجویی ارایه کنی دیگه راحت میشی٫ دردسر خاصی ندارهنقل قول:
داداش من تعرفم 128 هست ميتونم پول بريزم بدون ارائه مدرك 512 بردارم ؟
نقل قول:نقل قول:احتمالش خیلی کمه از مودم باشه بیشترین احتمال از سیستم شماست منم زیاد دانلود می کنم ولی این مشکل رو ندارمنقل قول:
البته قبلا که سرعت دانلودم خیلی کم بود از این مشکلات داشتم
IDM های جدید می تونن فایل ها رو ترمیم کنه
این مطلب رو بخونید شاید کمکی بکنه
Forgotten عزیز اگه از هر دو مودم رو یک کامپیوتر بطور همزمان استفاده می کنید می تونه مشکل از اون باشه
سلام
این سایت مبین نت مثل اینکه تغییراتی توش انجام شده واسه اینکه از بدونم چقد از حجمم مونده کجا باید برم ؟؟
تعرفه 18 گیگ برای یکسال میشه 151200 تومن که باید مودمم تهیه کنید ... قیمت مودم 115500 + هزینه نصب بین 8تا 12 هزارتومن که هزینه کلی چیزی حدود 275 تا 280 میشه درحالیکه طرح یکساله 25 گیگ حجم دارید (یعنی 7 گیگ بیشتر) و هزینه کلی بالای 275000 تومن نمیشه ...نقل قول:
دوستان لينك صفحه مشتركين قبلي رو لطفا بدين . يادمه اولش 198 بود.
1. با اين تفاسير كه شما فرموديد يعني اين طرح هاي اقساطي مودم همراهش نيست و بايد مودمش جدا تهيه بشه درسته ؟نقل قول:
2. حالا من مثلا مودم از بيرون بخرم ميتونم اين طرح هارو فقط بردارم و استفاده كنم ؟
3. يه نكته مهم اونم اينكه اگر مودم از كسي بخرم كه سرعتش 128 بوده من نامه براي 512 داشته باشم ميتونم اقدام كنم يا بايد خوده اون فرد حتما نامه بنام خودش ببره ؟
4. هزينه نصب چيه ؟ من خودم 7 ساله Adsl دارم وايمكسم دوستام دارن مگه مودم فعلا تحويل نميدن هزينه نصب چه صيغه اي داره ؟
کسی تو آستارا مین نت گرفته؟وضعیت مبین نت تو آستارا چطوریه؟
اگه کسی گرفته لطفا نوع سرویسو نوع مدمش رو بگه:31:
سلام
الان من اگه بخوام تمدید بکنم کدوم طرح هستش که کیفیتش بهتر باشه؟
یک ساله 512 داشتم که آخرشه و کیفیتش هم خوب بود.
الان بهتر اینه که دیگه سالیانه نگیرم دیگه؟؟
فکر کنم 1 به 8 بود .الام دیگه ننوشته چیه ( می گفتن 1 به 8 ش بهتر از 1 به 4 بود :39: ) تو لیستشون که نگاه کردم خیلی مسخره بود...دیگه 512 4 گیگ نداره :41: !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب اشتباهي كردم ... سرويسم يك مگ بود اشتباهي 512 رو توي تغيير طرح اشتراكي انتخاب كردم. به صد كيلوبايت هم نميرسه , 70-80 . خير سرمون خواستيم اين يه ماه آخر تابستون دانلود كنيم شبا بازم, حالا بايد صبر كرد تا اين دوره تموم شه.
توسرعت شب سرعت 128و512و1024و2048 همه روی یه پایه هست.نقل قول:
با عرض سلام وخسته نباشید.
من چطوری میتونم پسورد و اسم وایفای (wifi) خودمو عوض کنم . ممنون میشم با جزییات واسم بگید.