رایان جان ببخشید من تازه نظرت را خواندم
ممنون از پاسخگویی
بین مدل e21 eu با only rs728 نظر شما روی کدام مدل است؟
کدام مدل برای موزیک. نرمالتر است
و کدوم ارزش خرید بیشتر دارد
Printable View
رایان جان ببخشید من تازه نظرت را خواندم
ممنون از پاسخگویی
بین مدل e21 eu با only rs728 نظر شما روی کدام مدل است؟
کدام مدل برای موزیک. نرمالتر است
و کدوم ارزش خرید بیشتر دارد
چرا مدل پایونیر را برای موزیک زیاد مناسب نمیدانید؟
هر دو مدل برای تست تو فروشگاهشون هست.بهنرین کار اینه که شما بری و از نزدیک تست کنی بعد تصمیم بگیری.
سلام بعد از تست خریدم
مدل sr 728
بسیار کیفیتش بالاست
صدا شفاف
بیس نیرومند
ممنون از راهنماییتون
فقط میمونه یک میز تلویزیون. که این ساب و آمپلی و کیس pc جا شود
هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم
توی آمازون هولدر سوراند وجود داشت که میتونستی نصب کنی و زاویه باند روی دیوار را تغییر بدی
کسی می دونه هولدر را کجا میفروشند
میز را چه کار کنم
برای هولدر میتونی از محصولات LCDarm استفاده کنی.تو سایتش نگاه احتمالا چیز مناسبی پیدا کنی.نقل قول:
سلام خدمت دوستان
لطفاً چند مدل سینما خانگی بلوری که باند های عقبش هم بیسیم باشه معرفی کنید
سلام. تفاوت دو اسپیکر با 4 تایی چیه؟ 4تا اسپسکر با بلوتوث به هم وصل هستند؟
سلام..
یک ست سینمایی زیر دو ملیون می خواهم بدون امپ..چون پایونر 923 دارم...قبلا یادمه جامو426 به شدت توصیه می شد..حالا چی ؟؟توصیه می شود...الان قیمتش حدودا چند است؟؟؟
سلام به همه بزرگواران
من در زمینه صدا و تجهیزات صوتی تخصص و تجربه زیادی ندارم
الان می خوام یه سینما خانگی بخرم تا حداکثر 2.5 میلیون تومن
در ضمن برای من بیشتر امکانات جانبی اش مهمه تا صدای خروجی
ما تو آپارتمانیم و همین الان تلویزیون سامسونگمون که کلا بلندگوهاش 20 وات خروجی داره ما هیچ وقت بیشترین صداش رو هنوز تجریه نکردیم!!!!!
یعنی یه جورایی 500 وات هم برامون خییییییییلیه!!!!!!!
اما امکاناتی که مدنظره ایناس
- حتما بلندگوهاش بیسیم باشه چون میخوام 2 تا تو پذیرایی بذارم 2 تا هم تو اتاق خواب ها که همه جای خونه صدا داشته باشم!!!1
- اینکه صدای گوشی رو تو بلندگوها بندازه و برعکس داشته باشه
- قابلیت اتصال میکروفون رو هم داشته باشه خیلی خوبه
- بلوری داشته باشه چه بهتر
اینایی که گفتم به ترتیب اولویته ، هرچی بیشتر داشته باشه چه بهتر:n06:
دوستان یک کمکی برسونن که خریدی خوب داشته باشیم ما رو شرمنده می کنن
با تشکر
ای بابا هیچکس مارو تحویل نگرفت !!!!! :n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03:
درود به همگی...
کیفیت صدای انتقالی به سینمای خانگی با کابل (HDMI (ARC چه تفاوتی با کابل اپتیکال داره؟
اگه اپتیکال کیفیت بیشتری داره یک کابل با کیفیت هم برای خرید اگه معرفی کنید ممنون میشم
سلامنقل قول:
کابل اپتیکال نهایتاً از صدای 5.1 پشتیبانی میکنه اما کابل HDMI بخاطر پهنای باند بیشتری که داره از صدای 7.1 و بیشتر هم پشتیبانی میکنه و میتونه کیفیت بالاتری رو هم ارائه بده (بسته به سورس)
اینکه از کدوم استفاده کنید بستگی به این داره که میخواید چی رو به چی متصل کنید و چه استفاده ای دارید. اگه توضیح بدید میگم کدوم برای شما بهتره
درمورد ARC هم یک قابلیته روی کابل HDMI که مخفف این جمله هست: Audio Return Channel به معنای کانال برگشت صدا
این ویژگی امکان انتقال دو طرفه صدا رو فراهم میکنه. یعنی دو وسیله ای که از این طریق به هم متصل شده باشن صداشون بطور همزمان به همدیگه منتقل میشه
به عبارتی بجای اینکه صدای دو تا دستگاه رو از طریق دو تا کابل مختلف به هم منتقل کنید ، با یک کابل این کار رو انجام میدید
مثلاً اگه شما یه سینمای خانگی رو با کابل HDMI به پورت ARC تلویزیون متصل کنید ، هم صدای سینمای خانگی به تلویزیون منتقل میشه و هم صدا تلویزیون به سینمای خانگی
عزیزان سلام
این فیلمای 5 کاناله و 7 کاناله که تو نت موجوده رو چطور میشه از روی لپتاپ پخش کرد روی tv و خروجی صدا رو از سینما خانگی تفکیک شده و با کیفیت دریافت کرد؟؟
این روش ممکنه؟ :
اتصال لپتاپ به tv به پورت معمولی hdmi و اتصال سینما خانگی به tv با پورت hdmi arc - یعنی صدا و تصویر از لپتاب وارد tv بشه و همزمان صدا از tv بره به سینما و 5 یا 7 کانال پخش بشه؟؟
چه همه توضیح دادم:n13:
سلامنقل قول:
لپتاپ شما خروجی اپتیکال نداره؟
نه نداره، اما من تو وب خوندم اپتیکال تا 5.1 ساپورت می کنه و برای7.1 از hdmi استفاده میشه، درست؟؟نقل قول:
درود خدمت اساتید محترم
دوستان بنده ست جامو S526 بهمراه آمپ 1020K پاونییر دارم
اولویت بنده موزیک هستش
چندتا سوال خدمتتون داشتم
۱- پلیر بنده PC هستش با یک کارت صدای معمولی کریتیو که صدارو آنالوگ به صورت استریو برای موزیک به آمپ دادم و قصد ارتقاء کارت صدا به مدل تیتانیوم HD رو دارم چونکه خروجی RCA داره و با یک کابل با کیفیت میخوام موزیکو آنالوگ گوش کنم ، حالا چقدر میتونه به کیفیت صدا کمک کنه یا اینکه یک آمپ استریو بگیرم به صورت کومبو ببندم ؟ کدوم بهتر هستش ؟
۲-آمپ بنده قابلیت Biamp رو داره و میخواستم Biamp ببندم که کاتالوگ بلندگوهارو دیدم هشدار در مورد بی آمپ نوشته بود و منصرف شدم ، حالا هر جا جستجو کردم در مورد قابلیت Biamp بستن باند جامو S526 پیدا نکردم ممنون میشم اگر کسی تجربه شو داره توضیحی بده ؛ نکته ای که بهش برای کانکتورهای بلندگوها بر خوردم ننوشته شدن Low و High بود که معمولا این اسپیکرها باید داشته باشند O_o
۳- برای دیدن فیلم هم صدای ۵.۱ رو بیشتر میپسندم و قصد خرید کارت گرافیک 1050ti رو که محتوای 4k رو راحت پردازش میکنه که گاها بازی هم بشه باهاش کرد حالا برای دیدن فیلم های اورجینال bluray محدودیتی با درایو اپتیکال روی PC ایجاد نمیشه ؟ یا اینکه قید کارت گرافیک و درایو اپتیکالو بزنم PS4 PRO بگیرم بهتره ؟
و از همه مهمتر اینکه آمپ 1080 هستش برای انتقال همزمان تصویر و صدا به تی وی برای رزو 4K مشکل هستش باید صدا رو با کابل کواکسیال منتقل کرد
فقط صدارو میشه با HDMI منتقل کرد ؟ تا حالا تست نکردم :D
ببخشید خیلی حرف زدم :I
Sent from my Primo76 using Tapatalk
بله درسته منتهی معنیش این نیست که صدای 7.1 رو منتقل نکنه. فقط تبدیل به 5.1 میشهنقل قول:
خودم الان اندرویدباکس دارم که از طریق اپتیکال وصلش کردم به سینمای خانگی
صداهای Dolby TrueHD و DTS-HD MA که هر دو 7.1 هستن رو بدون مشکل منتقل میکنه ولی تبدیل به Dolby Didital و DTS میشن ، یعنی 5.1 کاناله میشن
ضمن اینکه با توجه به توضیحاتت احتمالاً سینمای خانگی شما 5.1 هست پس در هر صورت صدای 7.1 نخواهی داشت
اون رَوِشی هم که گفتی بطور کلی شاید صدا منتقل بشه اما معلوم نیست صدای 5.1 رو بتونی بگیری یا نه
تلویزیون شما صدای 5.1 و 7.1 روپشتیبانی میکنه؟
اگر هم پشتیبانی کنه آیا فقط دالبی هست یا DTS رو هم ساپورت میکنه؟
و مهمتر اینکه آیا قابلیت انتقال اون به پورت HDMI ARC رو داره یا نه؟
سینمای خانگی شما چیه؟ چه ورودی هایی داره؟
سلامنقل قول:
سوالهای 1 و 2 رو بنده اطلاعی ندارم
کارت گرافیک شما یک خروجی HDMI داره و اگه میخواین از رزولوشن 4K استفاده کنید چاره ای ندارید جز اینکه مستقیم به TV متصلش کنید
پس برای انتقال صدا فقط میتونید از کابل اپتیکال اشتفاده کنید
اما به نظرم اگر هدف شما فیلم دیدن هست بهتر اینه که یه کارت گرافیک بخرید فقط برای بازی
و برای فیلم دیدن هم یه بلوری پلیر 4K بخرید که دو خروجی HDMI داشته باشه
خروجی اول به تلویزیون وصل میشه برای انتقال تصویر ، و خروجی دوم به امپ متصل میشه برای صدا
البته این در صورتی هست که فقط قصد دیدن فیلمهای اورجینال رو داشته باشید که در غیر این صورت راه های دیگری هم وجود داشت
ممنون از توضیحاتتون دوست عزیز
صدا رو با کارت صدا منتقل میکنم نیازی به خرید پلیر نیست ، منظور بنده محدودیت تو پخش از طریق بلوری رایتر برای فیلم های اورجینال هستش
سلام..دوست یک سوال دارمنقل قول:
اون ست جامو را چند خرید ؟؟؟ واز صدا در حالت موسیقی و کل سیستم درحالت فیلم نگاه کردن چطوری است؟؟
من خودم امپ پایونر VXS923 دارم دنبال ست سینمایی هستم یا جامو 426 ازاین بلندگوهای بزرگ. ویک ساب یعنی ست 2.1
.[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
پکیج بدون ساب هستش ۲.۱۰۰ گرفتمنقل قول:
جامو صدایی بیشتر از هزینه شما بهتون میده
برای بنده کاملا راضی کننده ست طوری که نیاز به خرید ساب ووفر هم ندارید
میتونید تو فروشگاه ارمغان پاساژ شرکا صداشو بشنوید
خواهش میکنمنقل قول:
شما پرسیدید:
آمپ 1080 هستش برای انتقال همزمان تصویر و صدا به تی وی برای رزو 4K مشکل هستش باید صدا رو با کابل کواکسیال منتقل کرد"
صدا رو میشه با HDMI منتقل کرد؟ تا حالا تست نکردم"
من هم به این سوالتون پاسخ دادم
ولی درمورد این سوالی که الان مطرح کردید اطلاعی ندارم
دوست گرامی ، سیستم سینمایی نیاز به یک کانال LFE مجزا برای پخش فرکانس های پایین در سیستم های دالبی و DTS داره و این ارتباطی به بیس ندارهنقل قول:
پس وجود حداقل یک ساب ووفر الزامی هست
البته ببخشید قصد دخالت ندارم
من سینما خانگی ندارم می خوام بخرمنقل قول:
سوال من به شکل ساده اینه که فیلمای 7 کاناله که دانلود میکنیم رو میشه لپتاپ صداش منقل بشه به سینما تصویر به tv یا خیر، لپتاپم فقط خروجی hdmi داره و tv خروجی arc
با BiAmp ستاپ کردن لو فرکانس هم از کانال فرانت پخش میشه دوست عزیز البته نه به حجم کانال مجزانقل قول:
سلام..اقا مهدی...
این پکیج جامو که خریدید از جامو ۴۲۶ بهتر بود؟؟؟قیمت ۴۲۶ دارید؟؟؟ستهای دیگر را گوش کردید که به این ست رسیدید؟؟؟؟؟
توی کلیپهای یوتوب مثل این جامودر حالت فیلم خوب بودند امادر حالت موسیقی صدای جالبی نداشتند.....برای همین پرسیدم...
تشکر...
اگه هنوز نخریدید بودجه رو بفرمائید تا سینمای خانگی به شما پیشنهاد بدم که علاوه بر خروجی HDMI چند ورودی HDMI هم داشته باشهنقل قول:
خروجی HDMI لپتاپ رو وصل میکنید به سینمای خانگی و خروجی سینمای خانگی رو وصل میکنید به تلویزیون
ضمن اینکه اگر دستگاههای دیگه ای هم با خروجی HDMI داشته باشید میتونید همزمان همه رو به سینمای خانگی وصل کنید
سلام.نقل قول:
تا حداکثر 2 میلیون چی پیشنهاد میدهید؟ کاربرد هم بیشتر موسیقی تا فیلم.
سلامنقل قول:
برای موسیقی اگه سیستم استریو بگیرید بهتره ؛ ضمن اینکه برای موسیقی نیازی به HDMI هم نیست
البته من خیلی تو زمینه تجهیزات صوتی اطلاعات ندارم
ولی اگه میخواید سینمای خانگی بخرید که برای فیلم هم بشه استفاده کرد و چند ورودی HDMI هم مد نظرتون هست پیشنهاد من تا سقف 2 میلیون این هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیزنقل قول:
باید این موضوع رو همیشه مد نظر قرار بدید که چقدر بودجه دارید و اجناس موجود تو بازار چی هست نباید فراموش کرد که ما توو ایران زندگی میکنیم و موارد پیش رو خیلی اندک هستن ، بنده قبلا صدای S506 رو با یه سورس خوب شنیده بودم و برام راضی کننده بود و جامو رو باور داشتم
بنده صدای ۴۲۶ رو متاسفانه نشنیدم و اینکه این پکیج رو چند هفته ای هست خرید کردم و بدلیل مشغله فرصت برای تست دقیقش رو نداشتم و اینکه به دنبال کارت صدای Creative Titanium HD هستم که به صورت آنالوگ تست کنم
مطمئن باشید تو این رنج قیمت جامو بهترین ست هارو داره
درمورد صدای موزیک این ست هم تا شما کامپوننت های حداقل استاندارد رو نداشته باشید نمیشه نظر داد
بنده فعلا با یه کارت صدای خیلی معمولی 24bit 96khz و آمپ 1020k در حالت Pure Direct صدای موسیقی بدی نمیشنوم ازش
درود
تودوروکی RS 777 پایونیر دارم. به تازگی بیس سابش در حالتی که در منوی تنظیمات آمپلی، بلندگوهای جلو روی Small و ساب Yes گذاشته شود، کم شده و هوای کمی هم از جلوی پورت ساب جابجا میشه. این در حالیه که پیش از این با همین تنظیمات، صدای بم ساب خونه به لرزه می آنداخت. پیچ ولوم ساب هم از روی خودش روی 2/3 است. Phase بر روی 0 و فرکانس کراس اوور هم از روی ساب و هم در منوی آمپ 100Hz گذاشته شده است.
راهی برای افزایش صدای بم ساب هست؟
از تنظیمات آمپ عکس بزار بهتون بگم مشکل چیهنقل قول:
شرمنده نتونستم تو آپلود سنتر خود انجمن آپلود کنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا بلندگوهات روی اسمال هست؟ اسمال برای بلندگوهای ماهواره ای کوچیک هست. بزار روی لارجنقل قول:
ساب ووفرم باید روی حالت YES PLUS باشه
فرکانس کراس اور بزار روی 40 هرتز
دی بی کانال اصلی بزار روی 5+
دی بی ساب ووفر بزار روی +5 تا+8
این تنظیمات انجام بده بازم مشکلی بود بگو
سلام سینما سونی تا حداکثر 2 چی پیشنهاد مکنید فیلموموزیک
بلندگوهای جلو لارج ساب پلاس دی بی همه مثبت ۵ فرکانس ساب و آمپ ۵۰ هرتز ولی همچنان بیس ساب کمهنقل قول:
بلندگوهای جلو لارج ساب (هم در حالت یس و هم پلاس) دی بی همه مثبت ۵ فرکانس ساب و آمپ ۵۰ هرتز کردم ولی همچنان بیس ساب کمهنقل قول:
مشکل یا از تنظیمات امپ هست یا ضعیف شدن بخش آمپ خود ساب ووفرنقل قول:
ساب جدا کن و به تنهایی تست کنن
ضربه هنگام جابجایی میتونه دلیلش بوده باشه؟نقل قول:
آزمون جداگانه ساب چگونه است؟
ساب ساخت مالزیه مگه میتونه به این زودی آسیب ببینه؟!
یه کابل جک 3.5 میلیمتری به RCA تهیه کنید و ساب مستقیم به گوشی موبایل یا هر وسلیه صوتی که دارید متصل کنید ببینید باز هم صداش ضعیف هست.نقل قول:
ساخت مالزی چی. تودوروکی پایونیر کیفیت ساختش اینقدر پایین هست که حتی یکی از ووفرهای بلندگوهاش پسیو و به نوعی دکوری است. کراس اور ندارن. یه خازن لحیم کردن به تویتر. ساب ووفرهای تودوروکی اگر باز کنید متوجه فاجعه ساختش میشید. ووفر 12 اینچی یه مگنت فسقلی داره. از ارزون ترین قطعات درش استفاده شده است.
سونی هم به همین شکل افتضاح است.