نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
Printable View
نقل قول:
نقل قول:
ببخشید واسه اسپما . این گوشی منم زده سرش بدبخت .
ببخشید
سلام دوستان
کسی از سرویس های وایرلس آراکس خبر داره؟
یا شرکت های دیگه که وایرلس میدن بجز لیوار فارس و همیارنت؟
ماتریکسو من دیدم سرویس میده ، الحق که هم سرعتش خوبه و هم پینگش.نقل قول:
من شیراز نیستم ولی یکی از آشناهامون شیراز از فراهوش وایرلس گرفته . من که بهترین نتی که تا حالا دیده بودم همین بود . پینگ گوگل 100 میداد لامصبنقل قول:
سرعت سرور ایرانش با سرور های دیگه هیچ فرقی نمیکنه !نقل قول:
پس چه دیتاسنتری تو ایرن سرعت دانلودش بالاست ؟؟
فراهوش همون ماتریکسه که بنده اشاره کردم :n02:نقل قول:
دوستان قضیه این ترافیک مازاد بیست نت چی هست ؟
از یه طرف داره مصرف ماهیانه رو حساب میکنه از یه طرف ترافیک مازاد
من ماه گذشته 8 گیگ پهنای مصرفی داشتم یعنی از 2 آذر تا 2 دی ماه متاسفانه یکم حجم مصرفیم قبل اون تاریخ بیشتر شد حدود 10 گیگ شد.
روز 3 دی یه صورت یک حساب جدید به اسم ترافیک مازاد اضاف شد!!! که نوشته بود 2 گیگ حجم اضاف مصرف شده تا اینجا قبول
حالا که وارد ماه جدید شدیم مگه نباید ترافیک مازاد رو بردارند و همان ترافیک معمول رو حساب کنند.
از 3 دی تا امروز، هم ترافیک معمول حساب میشه هم مازاد یعنی باید دو تا هزینه بدیم!!!
از دوستان کسی هست این مشکل رو داشته باشه یا اطلاع داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنه
اینترنتت محدود هست دیگه ؟نقل قول:
ببین زده چند ماه؟ مثلا 0.02 ماه یا 0.05 ماه؟نقل قول:
بعد 8 گیگ رو که همون 8000 مگابایت هست رو توی این عدد ضرب کن.
مثلا 8000*0.02 میشه 160 مگابایت.
یعنی شما توی 0.02 ماه میتونی 160 مگابایت دانلود کنی، درست؟ حالا اگه بیشتر از 160 مگابایت مصرف کرده باشی برات مازاد حساب میکنه (فعلا).
روزای بعد درست میشه، چون اون 0.02 ماه هی زیاد میشه و خلاصه تا آخر دوره اوکی میشه (احتمالا:n08:)
خودت هم فهمیدی چی گفتی :n02:نقل قول:
فراهوش قیمتش خیلی بالا بود!! الان تعرفه هاش خوبه؟نقل قول:
من الان از لیوار میگیرم مشکل خاصی ندارم جز این که اینترنت شبانه نداره!
ماتریکس قیمتش چطوره؟
همیارنت هم شنیدم بد نیس رفتم گفتن آنتن نمیده با دستگاهی که داریم!
آراکس هم داره وایرلس میده قیمتشم خوبه! فقط کیفیتش رو کسی اطلاعی نداره؟
:n02: آره قبول دارم خوب نمیتونم توضیح بدم چیزا رونقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین توی عکس، مثلا من اینترنت 4 گیگ دارم، و الان 2 روزه که این سرویسو گرفتم، که طبق محاسبه اینا توی سایتشون این 2 روز میشه 0.05 ماه.
حالا من مجاز بودم توی این 2 روز یا 0.05 ماه، 200 مگابایت مصرف کنم (0.05*4000=200).
اما بجای 200 مگابایت 967 مگابایت استفاده کردم.
از این 967 مگابایت، 200 مگابایت رو مجانی حساب میکنه و توی قسمت مازاد نمیاد، اما 767 مگابایت مازاد بوده، که اگه اون سه طعرفه مازاد رو جمع بزنی میشه همین 767 مگابایت اضافی (0.25+0.025+0.267=0.767 گیگ)
حالا فردا که میشه 3 روز، این که الان 0.05 ماه هست مثلا میشه 0.08 ماه و محاسبات دوباره به صورت روزانه حساب میشه. آخرین روز بسته به اینکه دوره ماهیانه حساب بشه یا دو ماهه (طبق قبض تلفن که هر دو ماه میاد)، این عدد یا میشه 1 ماه یا 2 ماه، که بقیه حساب کتاب ها هم درست میشه :n09:
بله اینکه شما میگید درسته برای شما حالا مال من رو ببینیدنقل قول:
من گیرم به اینه که چرا الان که وارد ماه جدید شدیم هنوز داره مازاد رو حساب میکنه مگه هر ماه 8 گیگ نداریم خوب من اون ماه یعنی آذر جای 8 گیگ 10 استفاده کردم تا اینجا درست اما از 2 دی که وارد ماه جدید شدیم و باید مصرفم از 0 شروع بشه اون مازاد ماه قبل رو داره ادامه میده و هی کنتر میندازه:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماهیانه حساب نمیکنه، دوره ای حساب میکنه که هر دوره 2 ماه هست.
اما انگار ماه قبل رو همون 8 گیگ حساب کرده و برای ماه قبل حجم مازاد حساب نکرده. در عوض اون 5.393 گیگ اضافه رو همشو توی این ماه گذاشته.
ولی در کل قبول دارم حساب کتابشون مورد داره، نباید اینجوری باشه مال شما :n02:. الان برای ماه جدید همرو مازاد حساب کرده.
نکنه این حجمی که جلو سرویس نوشته 8گیگ برای کل دوره 2 ماه هست، نه هر ماه؟:n15:
آخخخخ جون چه برفی. قرار بذارید بریم یه جا بازی
داره برف می آد؟نقل قول:
آره ظهر ناجور برف میومد. الان کم شده.نقل قول:
البته این بحث مربوط به اینترنت هستا! سوتفاهم نشه، برای اونایی که وایرلس دارن بی اهمیت نیست
ای ول بچه های مخابرات از دیروز که خواستن برن خونه تنظیم کردن تا شنبه سرعت برنگرده سرجای اولش.:n08:
اره سرعت نامحدود من از ساعت 9 صبح آمده پایین برای دوستانی دیگر اینطوری شده ساعت 12 ظهر بود که............نقل قول:
بچه ها من 1 مگ داشتم شبی 2 گیگ دان میکردم الان کردمش 512 نامحدود سرعتم از 110 اومد روی 16!!!!! گزینه تغییر تعرفم از منو ها رف!!! به 2020 زنگ زدم گف شنبه بزنگ!!
این سرعت نامحدودش همینه!!! 16؟؟؟؟؟ حالا واسم برشمیگردونن!!؟
عزیز شما باید اول میپرسیدی تو تاپیک .... بله همینه متاسفانه ..نقل قول:
احتمال زیاد عوض میکنند اما تو سایت گفته هر دوره فقط یک بار
میشه تغییر داد...
tapatalk
سلام من نامحدود 2 مگ دارم میخوام کنم حجمی بهتر نامحدود هست لطفا بگید شبانه رایگان سرعتش چطوره
پس از نه صبح بوده ...
من ساعت 10 اومدم گذاشتم دانلود دیدم کلا سرعت پایینه...
اینا میخوان هر جور شده همه نامحدود رو بیخیال بشن
نقل قول:
بعد از اینکه کلی ذوق سرعت بالام رو میکردم الان یه هفتست که دانلودم میانیگن رو 18 هست.از 130 اومده رو 18!!.جای به درد بخور سراغ ندارید؟میخوام از بیست نت برم.
من زنگ زدم دیگه اب پاکی را ریخت رو دستم گفت نامحدود از همین هم بدتر بشه برید حجمی بگیرید.نقل قول:
××××××××××××××××××××××××× ×××××
×××××× ملت از بیست نت نگیرید ××××××××
من داخل کار مخابرات ماندم اینها که با نامحدود مخالف هستند چرا باز داخل بیست نت تعرفه اش هست این چه سیاستی هست
چند روز پیش زنگ زدم در مورد تعرفه نا محدود که دوباره داخل سایته پرسیدم ، گفتن این تعرفه ها مال قدیمه و اشتباهی آپدیت قدیم اومده رو سایت :n08:
نقل قول:
اون بالا که لوگو مخابرات رو زده یعنی به درد نمیخورهنقل قول:
دادا اگه صدات به این اقا بالا سری ها میرسه بهشون بگو
این تبلیغات فایده نداره بجاش یه فکری برای پینگ و کیفت بکنن
کیفیت بهترین تبلیغه
نقل قول:××××××××××××××××××××××××× ×××××
××××××××ملت از های وب نگیرید××××××××
خوب آسیاتکـ شریک تجاریه مخابراته.نقل قول:
خودشون خوب میدونن
مشکل ، انحصار و گرونی پهنای باند هست
هر وقت این صدا سیما خصوصی تونست بشه این هم خصوصی میشهنقل قول:
میخوان کنترل از دستشون خارج نشه
ماده 2 قانون اسای امریکا ازادی بیان و تفکر هست
حالا مال ما چیه؟
خو پس از کجا بگیریم ؟ دیگه isp نمونده که دزد نباشه .نقل قول:
مگه های وب چشه ؟ من میخواستم بیام های وب . یعنی از این مخایراتم بدتره ؟
دوستان پارس آنلاین یا صبا نت چه طورن ؟
چه جور مودم بیسیم رایگانی ه که 56 تونم پولشه ؟ تعرفه ای که مودم داره مثل اون یکیه فقط 56 تومن گرون تره .نقل قول:
دقیقا رایگان یعنی چی واسه اینا ؟ حتما ساعت رایگان دانلودشونم همینجوری حساب میکنن .
من از این آسیاتک داغ دیدم و اگه دوتا مودمم بده سمتش نمیرم دیگه .
مگه نمیبینی این تبلیغاشونقل قول:
بی پدر پینگ میده شبا فضایی
من دیشب زنگ زدم مخابرات دزد و سرویسم رو از نامحدود کردم 2 مگ 8 هشت گیگ حجم و دانلود شبانه رایگان و ساعت 1 برای دانلود شبانه مثلا رایگان کامپیوتر رو روشن کردن و تنظیم کردم تا 7 صبح دان کنه و راس ساعت خودم بیدار بودم و خاموش شد کامپیوتر و اول رفتم تو پانل کاربر هیچ گزینه ای ندیدم که بزنه من چقدر حجم دارم و چقدر مصرف شده و زنگ زدم دزد نت اپراتور گفت دو گیگ از حجمتون کم شد و گفتم مرده حسابی من دیشب تازه گرفتم و تو ساعت رایگان هم گزاشتم برا دانلود و گفت شنبه زنگ بزن رسیدگی میکنیم:n04:
حالا یکی به من بگه من باید چه جوری بفهمم چقدر از حجمم مونده و حتما باید زنگ بزنم اپراتور و اگه اینجوری باشه که من همین فردا جمع میکنم میرم و اینجوری اگه مثل الان حقمون رو بخورن من از کجا باید بفهمم و دمه دقه که نمیتونم زنگ بزنم دزد نت؟؟؟؟؟؟
ریز کارکرد در پانل کاربری هم هیچی نزده که چقدر حجم مونده و فقط زده چقدر مصرف کردی.