این چوبات را نگه دار فورت بیاد خیلی لازممون می شه :31:نقل قول:
منم 3 روز بعد اینونتورم را می گذارم
ضمنا دوستانی که اینونتورشون را می گذارند بگند جمعا چه قدر اینونتور دارند ( پولی )
Printable View
این چوبات را نگه دار فورت بیاد خیلی لازممون می شه :31:نقل قول:
منم 3 روز بعد اینونتورم را می گذارم
ضمنا دوستانی که اینونتورشون را می گذارند بگند جمعا چه قدر اینونتور دارند ( پولی )
امروز 3-4 تا از شاخ های میدلتونی رو سر جاشون نشوندم :31:(همه جزء بهترین دوئلرهای ورد)
جالبه گنده هاشون که کتک خوردن این بچه Warrior of Hope اومده انتقام بگیره ! نامرد تا تونسته ویگور گرفته ولی بازم نتونست ببره و ضایع شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم کی از همونا که با رنک 9 دوئل همین ورد بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاغال اگه بشه یک عکس از اسکیلات بگذار ( می خواهعم برای خودم یک آنالیز بکنم )نقل قول:
اگر نمی گذاری حداقل بگو toughness چنده ؟؟
ضمنا برو به اینونتورش نگاه کن اینونتوره دوئل این طرف این نیست ست دوئل داره فکر کنم تازه از پس اوتی در اومده تو هم رفتی حسابش را رسیدی
معمولا اگه یک نفر پس اوت بشه ست دوئلش را می گذاره کنار می ره با لباسی کار می کنه که بیشترین لیبور را براش برای اون کار مورد نظرش بده
ضمنا من چند بارم قدیما :31: بهش آتاک داده بودم خوب خورده بود ولی برای انتقام اومد بیشتر از اونی زد من بهش آتاک داده بودم فکر کنم تاکتیک اصلا نداره و در عوض اپرنسش زیاده
به مقدار کافی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر نمی گذاری حداقل بگو toughness چنده ؟؟
اول یه اطلاعاتی از این بنده خدا بهت بدم (تو پروفایلش نوشته)نقل قول:
ضمنا برو به اینونتورش نگاه کن اینونتوره دوئل این طرف این نیست ست دوئل داره فکر کنم تازه از پس اوتی در اومده تو هم رفتی حسابش را رسیدی
معمولا اگه یک نفر پس اوت بشه ست دوئلش را می گذاره کنار می ره با لباسی کار می کنه که بیشترین لیبور را براش برای اون کار مورد نظرش بده
ضمنا من چند بارم قدیما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهش آتاک داده بودم خوب خورده بود ولی برای انتقام اومد بیشتر از اونی زد من بهش آتاک داده بودم فکر کنم تاکتیک اصلا نداره و در عوض اپرنسش زیاده
Best Dueling Rank : 4
Best Hit - 91
Best Duel - 610
یعنی اینکه ویگورش حدودا 60-65 ه و دوئلر مهاجمه !
در مورد لباساش هم اونموقعی که دوئل کردم این لباسهایی که الان پوشیده تنش نبود ! و اگر هم بود بازم فرقی نداشت !
( به نظرت با لباس میتونست بزنه ؟ )
خلاصه هر حالتی یه anti هم داره !
به مقدار کافی یعنی چه ؟؟ :13:نقل قول:
یعنی نمی گی toughness چند داری ؟
ببین اگه نگی وقتی به یه شهری برم می یام حسابت را می رسم آآآآآ :31: :46::46:
فقط میتونم بگم resistance تقریبا 160 ه حالا خودت حدس بزن :31:نقل قول:
یعنی در بد ترین حالت 80 تا دمیج کم میکنم حالا میخواد اسلحه سرد باشه یا گرم :27:
هر موقع هم دوست داشتی با من دوئل کن . خدا رو چه دیدی شاید قضیه بر عکس شد :46:
خوب الان ماکسیمم هیت من 200 است ( البته لول 40 بودم اون موقع الان 46 هستم ( یکم مونده 46 بشم ))نقل قول:
کمترینم هم 130 پس فکر کنم 50 تا 120 در هر ضربه بتونم بزنمت باید بهت یک آتاک بدم
البته این آتاک به منظور برد و ... نمی باشد فقط می خواهم یک آنالیز کرده باشم
1 ماه بعد می رم یک شهری اون موقع امتحان می کنم :31::18:
دیروز به یکی حمله کردم تو ورلد 2 زدم کشتمش چند ساعت بعد بهم پیغام داد تو پیغامش بهم فحش مادر داده :41:
چطوری اطلاع بدم به ادمین بنش کنن تا دیگه ازین غلطا نکنه ؟
آخه مگه میشه رنج اتک بین 130 تا 200 باشه ! :18:نقل قول:
احتمالا اون 200 رو توی سر زدی ! الان شوتینگت چنده ؟
با این حال من کتک خورم ملسه در خدمت دوستان هستم :27:
عزیزم کنار دکمه reply یه همچنین دکمه ای هستش برای گزارش دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته یخورده کوچیک تر از این) :27:نقل قول:
دیروز به یکی حمله کردم تو ورلد 2 زدم کشتمش چند ساعت بعد بهم پیغام داد تو پیغامش بهم فحش مادر داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری اطلاع بدم به ادمین بنش کنن تا دیگه ازین غلطا نکنه ؟
toughness چند تا داری :31:نقل قول:
اون 200 تا در سر بود البته اون موقع لولم کم بود الان 6 لول آپ کردم یعنی 18 اسکیل و 6 تا دکستریتی :31:
فقط بگم شوتینگ به حد کافی دارم :31:
تجربه به من میگه حد اکثر دمیجی که الان میتونی بزنی 140-145 ه و از من میشنوی با این دمیج فکر دوئل با من رو از سرت بیرون کن :27:نقل قول:
(این یک تهدید نیست !! این یک خواهشه) :31:
منظورت اینه که آتاک بدم بهت می بازم ؟؟نقل قول:
:9::9:
آخرین آتاکی که زدم مربوط می شه به : Duel: vitamin2002 vs. Force10 On 6/30/09 at 9:26 AM
من کی همچین حرفی زدم !نقل قول:
منظورت اینه که آتاک بدم بهت می بازم ؟؟
ولی جدا الان طلبه شدم بهم اتک بدی یه کار کن یه حرکتی بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا زیاد طرف سلاح گرم ها نمیرم بدم نمیاد ببینم میتون بزنم یا کتک میخورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول!نقل قول:
دوئل کردین بذارین اینجا ما هم ببینیم یاد بگیریم::20:
ورلد ده اومد ؟
نه نیومد قرارم نیست به این زودیا هم بیاد چون به خاطر فورت کمبود سرور دارند :31:نقل قول:
به به میبینم چند روزی نسیتم خوب تاپیک میره جلو :دی
دوستان فعلا سفر من تمدید شد و حالا حالا ها نیستم(شما حال میکنید که حرف های مفت منو نمیخونید:دی)
خوب اگه خبری یا اتفاقی مربوط به من بود یا هست یا باید بدمنم رو به من پ.خ کنید:دی
چون حوصله خوندن تاپیک ندارم و سرعت اینجا هم از ذغالی بد تره
موفق باشید
آرش:40:
ورلد ده نیومد ؟
اينترنتم خرابه!! صبح خواستم جواب بدم قطع شد!! اوضاعي داريم واقعا!! الانم حوصله ندارم!!
دوتا دوئل با يه نفر داشتم خواستم بزارم هركاري كردم بالا نيومد مجبور شدم آدرسش رو براتون بزارم!!
اين دوئل موقع حمله:
اين دوئل موقع دفاع:کد:http://www.the-west.net/duel.swf?phpVariable=0|0|0|0|85|0|0|112|121|65|115|0|63|61|85|0|2|2|4|4|2|2|4|4|2|2|2|3|2|2|2|3|1&textResult=yugal14%20wins%20the%20duel,%20gains%2046%20experience%20points%20and%20steals%20$18%20from%20HajAmoo.
کد:http://www.the-west.net/duel.swf?phpVariable=96|102|73|0|94|0|0|0|136|0|0|0|0|63|99|0|3|3|4|4|3|3|4|4|2|2|2|3|2|2|2|3|2&textResult=HajAmoo%20wins%20the%20duel,%20gains%20195%20experience%20points%20and%20steals%20$48%20from%20yugal14.
ایول حاجی:33:...رو سفیدمون کردی:46:نقل قول:
چرا این قدر اینجا خلوته؟:41:
.خوب حالا یه سوال بپرسم تاپیک بیاد بالا:20:
من الان با این لیاسایی که دارم 17 تا به شوتیگ و 13 تا به اپرنس اضافه می کنه.
خواستم یه چند تا لباس بخرم که شوتینگ بشه 24+ و اپرنس 18+ بشه...
اما بعد پیش خودم گفتم من که تاکتیک ندارم اگه قید اپرنس رو بزنم و فقط لباسایی که شوتینگ بیشتری میده بگیرم واسه ی دفاع هم خوب میشه.
در ضمن وقتی توی پروفایل دوئلر های حرفه ای رو می بینم اکثرا فقط لباسای شوتیگ دارند...
من تخصصي در زمينه پخش دوئل و از اين كار ندارم ولي به عنوان يك هيچ كاره ميگم بهتر اينه كه يا فقط روي آپارانس كار كني يا روي تاكتيك!! مثلا من الان دوئلر دفاعي هستم آپارانسم صفره با لباس كردمش 20!!نقل قول:
چرا این قدر اینجا خلوته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.خوب حالا یه سوال بپرسم تاپیک بیاد بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان با این لیاسایی که دارم 17 تا به شوتیگ و 13 تا به اپرنس اضافه می کنه.
خواستم یه چند تا لباس بخرم که شوتینگ بشه 24+ و اپرنس 18+ بشه...
اما بعد پیش خودم گفتم من که تاکتیک ندارم اگه قید اپرنس رو بزنم و فقط لباسایی که شوتینگ بیشتری میده بگیرم واسه ی دفاع هم خوب میشه.
در ضمن وقتی توی پروفایل دوئلر های حرفه ای رو می بینم اکثرا فقط لباسای شوتیگ دارند...
===
من مي خوام از اين به بعد به جاي Picking Agaves دوئل كنم!! با اين كاره هر دو ساعت بيشتر از 100 تا تجربه نميده ولي توي دوئول با همين دوساعت مي تونم بين 300 تا 400 تا تجربه بزنم به جيب بعلاوه پول اگه گير بياد!! خوبه؟!
من اومده بودم شهرتون چون توي جنگ هست محل خوبي برا دوئلر دفاعي!! ولي ظاهرا اين چيزي جز اون يارو چارل پرنس كه آخر عاقبت دوئل باهاش معلومه عايد ما نميشه!! مجبور شدم با اين آپارانس نيمه و ناقص خودم دست به كار بشم چهار تا دوئل انجام دادم سه تاش رو بردم يكيش رو هم باختم!! روي هم 492 تا تجربه گرفتم ! دوتا لول دوئلم رفت بالا يكي هم لول خودم!!
===
بعد عمري يه كوئست كه بشه انجام داد برام باز شد:
نه قرار نیست که من روی تاکتیک کار کنم منظورم این بود که لباسایی که میگیرم بهتر نیست که فقط به شوتینگ اضافه کنه تا به هر دوتاشون(شوتینگ و اپرنس).و الا من اسکیل هام رو فقط روی شوتینگ و اپرنس می ذارم...:8:نقل قول:
خوبه! من اگه جاي شما بودم لباس مي گرفتم كه به دو تاش اضافه كنه! چرا؟ نميدونم!! سليقه اي! در مورد اين كه اسكيلاتون رو فقط رو شوتينگ و آپارانس ميزاريد به نظرم كار خوبيه!!نقل قول:
نه قرار نیست که من روی تاکتیک کار کنم منظورم این بود که لباسایی که میگیرم بهتر نیست که فقط به شوتینگ اضافه کنه تا به هر دوتاشون(شوتینگ و اپرنس).والا من اسکیل هام رو فقط روی شوتینگ و اپرنس می ذارم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد منتظر باشي تا اهل فن نظر بدن. از بچه هاي نسبتا جديد استاد چاقال و آق ويتامين هستن كه تخصص دارن و از بچه هاي با تجربه هم ميشه به هادي بازيگر (!) و عزيزي كه اسم يوزرش m_r نميدونم چي بود، اشاره كرد !!!
یک نظرم من بدم لباسای خوبی که می تونم براتون برای دوئل برای دوئلر های با سلاح گرم بدم ایناست :
Fancy leather hat و یا Fancy felt hat که مونده به شرایط اسکیلاتون
Blue shawl که در این مورد با هادی اختلاف نظر داریم چون اون Black shawl را مناسب می دونه ولی اگه یک حساب کتاب آسون بکنید می بینید که برای دوئلر های مهاجم و سلاح گرمی مناسب تره
Black coat ( فقط این لباس خوبه و بقیه اش را بی خیال شو )
Brown boots ( فقط این کفش و بقیه اش را بی خیال شو )
الان من اسکیلام را روی شوتینگ و اپرنس و ایم گذاشتم الان 6 تا روی اپرنس که بگذارم و 9 تا روی شوتینگ بگذارم دیگه اسکیلام را روی رزیستانت می گذارم ( طوری روی رزیستانس می گذارم که Toughness و reflex با لباسام مساوی باشه )
الان من اصلا اسکیلی به جر اسکیلای دوئل ندارم چون همشون را برگردوندم
الانم از شهر در اومدم ( 13 روزه ) پشت سرهم کارای پر تجربه انجام می دهم تا زود زود لول آپ بشم الان در لول 46 هستم
کارای پر تجربم : ( الان روزی 1050 تا 1250 تجربه می تونم از کارا به دست بیارم )
Hunting grizzly bears 78%
Building a fort 71%
Hunting wolves 63%
Charlatan 50%
Exploration 45%
می باشد
خدا زيادش كنه!!نقل قول:
Hunting grizzly bears 78%
Building a fort 71%
Hunting wolves 63%
Charlatan 50%
Exploration 45%
من ميخوام اسناد سري وزارت اطلاعات شهر كورش كه بخشي از اون پيشه منه رو فاش كنم!!(تلگرام ها منظورمه!!)
نظرتون چيه؟!!
به نظرت کمه یا زیاده ؟؟ من آخر به این نتیجه رسیدم که وقتی دوئل می کنم از این کمتر تجربه برام در هر روز عایدم می شه و ریسکه پس اوتی هم کم می شه چون برای انجام این کارا باید ست مخصوصه اون کار را بپوشم تا بتونم انجامش بدم و ست لباس هانتینگ و building a fort لباسای خوبی برای دوئل نیست و امکان زیاد خوردن هستنقل قول:
و اگه پس اوت بشم اون مدت زمانیکه برای خوابیدن و تجدید انرژی صرف کرده از بین می ره و آخر دیدم اگه از شهر در بیام خوبه :31:
من به یه نتیجه ای رسیدم!
جدیدا هر پستی که تو این تاپیک میدم تاپیک چندین ساعت بی حرکت می مونه!:41:...واسه همین دیگه پست نمیدم تا تاپیک سرعتش کم نشه...به عنوان آخرین پستم تو این تاپیک یه سوال دارم:
این یارو به من حمله کرد و بد جوری کتکم زد....چرا من که شوتینگم 50 و اپرنسم 22ه فقط 20 تا تونستم بهش ضربه بزنم؟:13:
ببخشيد اين رزيستانس چي بيده؟نقل قول:
واقعا ممنون.نقل قول:
اما من فعلا نمیتونم از این لباسا استفاده کنم چون نه پولم میرسه نه لولم:41::41:
البته سعی میکنم یه برنامه بریزم که کم کم اینا رو بخرم...
راستی این Building a fort چجوری باز شده برات؟اخه اسکیلای مورد نیازش اصلا جور نیست.هر جور حساب میکنم جور در نمیاد:14:. یعنی باید حدود 140 تا setting traps داشته باشی:42:. پس بقیه چی میشه؟:34:
لازم نیست برای انجام یک کاری حتما اسکیلات را حروم کنی برو ست لباسش را بخر تا لیبورت بره بالا الان ست لباسم برای این کار :نقل قول:
lincolns top hat
fancy tie
yellow cotton jacket
black riding boots
است که در کل این ست لباس برام 125 لیبور پوینت می ده :21::27::31: که فکر کنم دیگه احتیاجی برای ستینگ تراپ نباشه البته با در نظر گرفتن اینکه 46 تا دکستریتی دارم :31: ( 46 مرحله )
به مجموع Toughness و reflex رسیستانس می گویند ( Resistance ) که برای کاهش کتک خوردن بسیار مفیده :31:نقل قول:
مرسي معلوماتم زياد شد:11:نقل قول:
بقول محمد dodging بهتره! چون اول ضربه نخور اگر خوردي بعدش كم بخور.:31: البته كار خوب تعطيل ميشه:18:
اينم اينونتوري من:
کد:http://www.weststats.com/Inventory/505a6e2e92ebc0944f5cd02186f744bf/
بعد چند وقت این 2-3 روز اومدم دوئل کردم یه حالی از میدتون ها گرفتم اما نامردا یه بلایی سرم اوردن که اون سرش نا پیداس :41:
Subject Sent
Duel: RoadRnr vs. MortalWarrior Today at 12:29 AM
Duel: PaperCut vs. MortalWarrior Today at 12:29 AM
Duel: Neronn vs. MortalWarrior Today at 12:28 AM
Duel: MortalWarrior vs. Mongo1970 Today at 12:27 AM
یعنی تا از هتل پاشدم این 3 تا ریختن سرم !!!!!
البته مهم نیست تو این 2-3 روز رنک دوئلم از 350 رسید به 200 :31:
البته به لول و پول ادم هم بستگی دارهنقل قول:
مثلا ست چارلاتان از لول 45 به بعد با ست دوئل برابری میکنه با این تفاوت که شما حداقل 20830$ (برای ست دوئل)18680+ (برای اسلحه تقریبا برابر با چالاتان) 2150لازم دارید در صورتی که ست چارلاتان 11908$ لازم داره
اسکیل این 2 ست :
tough HP reflex dodg Aim shoting tactic app
19 9 30 9 27 40 6 1
13 10 2 22 13 28 36 15
البته من خودم ست دوئل با بلک شاول رو ترجیح میدم و از اول هم سعی میکنم کم کم اونا رو بخرم
دوباز پست اومد
ادامه بالایی رو اینجا مینویسم
البته واضحه که ست دوئل بهتره چون از لول 55 به بعد اسلحه بهتر از چارلاتان میتونید داشته باشید و با خرید اسلحه ست چارلاتان از بین میره
نقل قول:
اينم اينونتوري من:
????!!!!!!نقل قول:
Total buy price: $115032
===
ست جختل من نوشته كه اگه داشته ياشي 15 تا لابور پوينت ميده! يعني چي؟ به همه كار ها 15 تا لابور اضافه مي كنه؟!!