نمیدونید سرعت Art 3 چقدره ؟نقل قول:
Printable View
نمیدونید سرعت Art 3 چقدره ؟نقل قول:
خدا وکیلی دیگه دارم کلافه میشم. چند شبه از هیچ سایتی نمیتونم دانلود کنم. نه از ریپیدشر نه مدیا فایر نه مگا آپلود از هیچ کدوم . با اکو 512 سرعت رو چند باشه خوبه؟ میزنه 2 کیلو بایت. خدا بیامرزه Dial Up رو. همون بهتر بود. یکی بگه مشکل از کجاست. کسی از این سایتها فیلم دانلود داره شبا. از شما چطوره همین مشکل هست؟
کلا از اول ماه مبارک سرویس هاش افتضاح شده ... افتضاح
نگو از اول ماه مبارک بگو از وقتی که 3 گیگ رو بهتون دادن چون واسه ما که داره مثل توپ کار میکنه.....:31:نقل قول:
سلام بچه ها
سرعت 2 مگ شاتل حجم دانلودش 3گیگه
خیلی کمه
فقط هم 1 ماهه ارائه میدن
نمیدونم چرا
ولی به نظر من 3 گیگه کمه
تا کی میتونی استفاده کنی مطمئنید دیگه؟نقل قول:
این هزینه نصب 15 تومنی دیگه چیه؟
به دوره بعد انتقال پیدا نمیکنهنقل قول:
باید در مدت دورتون تموم کنیدش
این هزینه برای ثبت نام شما در مرکز مخابراتی هستشنقل قول:
برای مخابراته
اره تا پایان دوره هست.نقل قول:هزينهي راهاندازي و نصب سرويس در مرکز مخابرات و منزل... که با داشتن کارت تخفیف میشه 5 تومان:31:نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه 3 گیگ باشه + شبانه رایگان که خوبه یعنی عالیه:31:
الان همه ی سرویس های eco یک ماهه همین 3 گیگ را دارن
ولی اگه شبانه رایگان نداشته باشه که اصلا بدرد نمیخوره
ایا کسی اطلاع دارد که سرویس 2 مگ شبانه 1تا7 رایگان دارد یا نه و در اصفهان برای تبدیل اکو 512 به این سرویس ایا دوباره باید نامه ومجوز واز این قبیل برد یا روی همان پرونده اقدام میکنند
2 مگ فعلا برای مشهد هست...نقل قول:
یه سوال به خونه بیشتر از 128 نمیده شاتل؟ باید چه شرایطی داشته باشی که 256 بده؟
چرا میده ولی باید نامه از دانشگاه یا مهر و شماره ثبت شرکت داشته باشی...نقل قول:
آره شبانه هم رایگانهنقل قول:
یعنی میارزه بگیرم؟
ایول پس شبانه رایگان هم داره:8:نقل قول:
اره خیلی میارزه تو 1 ماه میتونی 150 گیگ دانلود کنی:18:
به اندازه ی دانلود 5 ماهه 512
شماره تلفن ما داره کابل برگردون میشهنقل قول:
الان هم دایال آپم
بمحض تموم شدن کابل برگردون
میرم 2 مگ:5::40: میگیرم
اره بابا چرا نیرزه دست کم میتونب 4 گیگ دانلود کنی که این خودش فوق العاده اس ولی باید دید سرعت شبانه فرقی دارد با روزانه یا نهنقل قول:
موفق باشید
برو بگیر نتیجه دانلودتم به ما بگو معلوم نیست کی همه گیر میشدنقل قول:
موفق باشید
نقل قول:
ببین من به این نتیجه رسیدم که بستگی به لینکی داره که میزارن توی رپید شیر... من دیشب می خواستم یه فیلم کارتون دانلود کنم هیچ کدوم از لینکهای رپیدشیر و مگا آپلود که واسم گذاشتن نتونستم دانلود کنم سرعت دانلودم میشد 1K ... یا حتی 700 بایت :18::18:
ولی نیم ساعت بعدش یه آهنگ 4 مگی رو توی 20 ثانیه ( توی همون رپیدشیر ) دانلود کردم!!!!!!
کلا هر چی فیلم می زارن تو رپیدشیر سرعت دانلود من میاد روی 1-2 کیلو بایت:18: نمی شه دانلود کرد
نقل قول:
سلام ...
اولا تشکر می کنم از شما بابت آی پی آدرس ... ولی متاسفانه من بازهم نمی تونم تو یوتیوب فیلم ببینم قطع و وصل میشه... یعنی واقعا با 512 نمی شه تو یوتوب فیلم دید؟!!:18:
یعنی این 3 گیگ ترافیک اضافه شده رو من اگه تمدید کنم به دوره بعد نمیره ؟؟مطمئنید ؟؟
یه سوال دیگه اینکه من تازه دیروز متوجه شدم از کی تا حالا این 3 گیگ رئ اضافه کرددند ؟؟
3- من شدیدا با راپید شیر مشکل دارم سرعت دانلود 5 کیلوبایت و غیر ممکنم هست دانلود رو تموم کنه آیا راهه حلی داره ؟؟آیا مشکل از شاتله ؟؟
بله صد در صد نخواهی تونست به ماه بعد انتقال بدی باید همین ماه تمومش کنینقل قول:
یه چند وقتی میشه دیگه:دی
شما با اکانت دانلود میکنی؟ من الان یه اکانت رپیدشر دارم باهاش هم راحت دانلود میکنم هیچ مشکلی ندارم
البته دو-سه شب پیش چیزی دانلود نمیکرد ولی امشب که خیلی خوب دانلود کردم..
خیلی بعید است که نرم افزاری نصب کرده باشند که بتواند لینکهای رپید را تفکیک کند و مثلاً فیلمهایش را اجازه دانلود ندهد!نقل قول:
ممکن است محدودیت حجمی برای لینک های رپید گذاشته باشند!
میگیرمنقل قول:
بهتون میگم چه جوره
فقط دعا کنید کابل برگردونه سریع تر تموم شه:18:
نقل قول:
سرعتش حدود 36KB/s هست.
شما با اکانت از ریپدشر دانلود میکنید یا به صورت free ?نقل قول:
اگه به صورت free دانلود میکنید که این مشکلات طبیعی هست
چون دانلود بدون اکانت با 1 سری محدودیت ها مواجهه
شدیداً میارزه. من اگه پول داشتم میگرفتم :31::31:نقل قول:
نه هيچ ترفندري وجود نداره!نقل قول:
اتفاقاً خيلي هم براي بازي جالب هست. منم خودم آنلاين ميزنم و پينگ زير 250 هيچ مشكلي نداره. تازه با پينگ 300 و حتي كمي بيشتر هم ميشه 95% بدون مشكل بازي كرد.نقل قول:
تازه بايد 16 بايد و 20-21 هست. طبيعي هست. اين كل اينترنت ايران هست كه غير طبيعيه!نقل قول:
اينكه ميگيد بايد اكانت داشته باشم يعني چي ؟؟؟پوليه ؟؟چند تومنه ؟؟
اکانتاش الان اروزن شده ولی موقته....
من ping 4.2.2.4 رو که میزنم صفحه سریع بسته میشه، ویندوزم ویستا هست! نمیتونم نتیجه رو ببینم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا کابل لن رو میزنم به مودم دی سی میشه!!! مودم بیلیون و ویندوز سون و ویستا
مثلاً اين دستور رو اجرا كنيد كه بسته نشه:نقل قول:
ping yahoo.com -t
سلام
من از سرویس شاتل در شیراز استفاده میکنم.
می خواستم بدونم ساعات رایگانش برایه دانلود کردن کی هست و اصلا داره؟
دوستان مشکلم حل شد.............
مشکل ار پینگ من نبود !
یه سرور پدر مادر دار گیر اوردم وصل شدم کره ! پدرشونو در اوردم :دی
منم همین مشکل رو دارم با 2 تا وصل میشم ... هم لبتاب و هم pc... ولی سرعت اینترنتم روی لبتاپ اصلا با pc قابل مقایسه نیست و خیلی بیشتره!!:18:نقل قول:
همون نسبت 70 به 14 هستش!!!
بقیه که 2 تا سیستم همزمان استفاده می کنین میشه بگین مال شما چطوریه؟ اصلا علتش چیه که یه سیستم سرعت بیشتری داره( با کانفیگیورشن یکسان!)؟؟؟
در تمام کشور از ساعت 1 بامداد تا 7 صبح رایگان هستشنقل قول:
نقل قول:
[B]فکر کنم اصفهان هم باشه، چون تبلیغاش همه جای شهر هست.[B]