سلامنقل قول:
چراغ اخطار درجه اب موقع باز کردنه سوییچ روشن نمیشه ؟
Printable View
سلامنقل قول:
چراغ اخطار درجه اب موقع باز کردنه سوییچ روشن نمیشه ؟
سلام وقتی سیم رو از فشنگی جدا کنم با چرخاندن سوییچ برای استارت خوردن روشن میشه
ولی وقتی سیم به فشنگی وصله سوییچ رو باز کنم روشن میشه وبا روشن شدن ماشین دیگه خاموش نمیشه
نقل قول:
وقتی که اتومبیل روشن، و چراغ اخطار هم روشن شده، خیلی آرام و آهسته سوئیچ استارت ماشین را به حالت خاموش کردن برگردانید و ببینین آیا در وضعیت روشن و خاموش شدن چراغ اخطار تغییری بوجود میاد؟
این وضعیت را روی ماشین خودم چک کردم و متوجه شدم اگر سوئیچ در آخرین مرحله قرار بگیره ( بیشترین مقدار چرخش و تا انتها) چراغ اخطار آب روشن باقی مانده و البته همه چیز به حالت عادی کار میکنه و فقط کافیه مقدار کمی سوئیچ از جای خودش به عقب برگرده تا چراغ اخطار خاموش بشه.
این قضیه مربوط به مغزی سوئیچ روی پوسته فرمان هست که در آخرین بخش خودش اتصال مستقیم را برای چراغ اخطار بوجود میاره و احتمالا به جهت تست چراغ اخطار و مدار مربوطه است.
اگر این تست را انجام دادید، و نتیجه نگرفتید، احتمالا نیاز به رگلاژ مغزی سوئیچ هست که با دو پیچ به روی پوسته بسته شده و با کمی شل کردن این دو پیچ، رگلاژ لازم را انجام بدید تا به نتیجه برسید.
اگر اتومبیل را جدیدا گرفتید، احتمالا این رگلاژها توسط صاحب قبلی درست انجام نشده و یا شاید هم این دوتا پیچ ، شل شده و رگلاژ بهم خورده.
حتما از مراحل انجام کار عکس بگیرید و منتشر کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیوک ریویرا 1971 مدل GS به قیمت 40.000$ آمریکا به فروش رفت ( به قیمت دلار امروز 13.700 تومان تقریبا حدود 548 میلیون تومان!)
وقتی سیم را جدا میکنی که ارتباطی وجود نداره که با بازکردنه سوییچ چراغ اخطار روشن بشه پس تا این قسمت سیم کشی ایرادی داره احتمال داره سیم لامپ اخطار به جایی اتصالی داره +و-پشت امپر اون سنسور یه منفی داره یه مثبت -که منفی به بدنه سنسور به بلوک متطله اون سوکت هم مثبت میشه میره به سوییچ واز سوییچ به قسمت دیگه متصل میشه که با باز کردن سوییچ چراغ اخصار هم روشن میشه بعضی مدلها هم سنسور چند سیم داره البته نمونه های تولید شده در امریکا بستگی به سال ونوع موتور دارهنقل قول:
معایب و محاسن حذف منبع اگزوز کوچک نوا چیه در جیپ چروکی 6 سیلندر این منبع کوچک وجود نداره و قطر لوله اگزوز اون حدودا نیم الی یک سانتیمتر کوچکتر از نوا هستش .
معمولا در هر اتومبیل دو منبع اگزوز ( و یا به قول آمریکایی ها muffler به معنی صدا خفکن) نصب میشه که در دهه های اخیر منبع اول که کوچکتر هست، حکم کتالیزور را داره بنابراین بطور مشخص برداشتن این منبع، میتونه در بیرون رفتن سریعتر دود کمک کرده و موتور مقدار کمی قدرت اسب بخار بیشتر پیدا بکنه،نقل قول:
در اینجا یکی از ست های اگزوز طراحی شده توسط شرکت آمریکایی WALDRON EXHAUST برای شورلت نوا 6 و 8 سیلندر مدلهای 75 تا 79 دیده مشه که ظاهرا با باریکتر کردن منبع اول، مسیر مستقیم و راحتتری برای خروج دود در نظر گرفته شده و همین باعث تنفس بهتر موتور خواهد شد
احتمالا در چروکی ، منبع دوم که بزرگتر هست، به نحوی طراحی شده که کار منبع اول را هم انجام بده و علاوه بر کم کردن صدای موتور، مسیر راحتی برای خروج دود داشته و تاثیر زیادی در قدرت موتور نگذاره ( اگر بطور استاندارد منبع اول نداشته باشه)
بنابراین من فکر میکنم حسن حذف کردن منبع اول، بهتر شدن تنفس موتور و احتمالا مقدار کمی قدرت بیشتر است، و نکته منفی، زیاد شدن صدای موتور در خروجی اگزوز که میشه با استفاده از یک منبع اگزوز مناسب دوم، مشکل صدای زیاد شده را حل کرد.
دو تا منبع اگزوز دارن 1.RESONATOR- .دومی هم MUFFLER --
MUFFLER -دراصل صدا خفه کن میشه امریکایی ها هم با این دو نام میشناسن
لاستیک دور درب را عوض کردم بعد از چند روز اکثر خارها از جای خودشون در میان می خواهم با چسب بچسبونم چه چسبی مناسب این کار هستش یا راه کار دیگه ای را پیشنهاد می کنید
متاسفانه این خارها اکثرا شل میشه و من هم همین مشکل را دارم.نقل قول:
بهترین راهی که پیدا کردم استفاده از چسب سلیکن ( چسب آکواریم) است چون اگر نیاز به جداسازی بود، به راحتی و بدون صدمه زدن به بدنه و رنگ، کنده میشه در حالیکه چسبهای دیگه معمولا باعث صدمه زدن به رنگ خواهند شد، مثل چسبهای دوقلو، چسب فوری 123 و خمیر چسب دوقلو
علاوه براین چسب آکواریم حالت ارتجاعی و انعطاف پذیر داره و با باز و بسته شدن درب، احتمال کنده شدن خیلی کمتر است همینطور درزها و شکافهای موجود در لاستیک آب بندی را به راحتی پر کرد به صورتی که تقریبا شکل خود لاستیک خواهد شد.
دوستان سلام
مشکل روشن ماندن چراغ آب از خرابی فشنگی بود اونی که روی ماشین نصب بود خراب بود و دومی هم که خریده بودم اصلا برای بیوک نبوده فروشنده به اشتباه فشنگی آمپر آب بهم داده بود چون تک فیش بود اشتباه کرده بود
خدارو شکر باتعویض فشنگی اصلی به قیمت ۱۵۰هزار تومن مشکل رفع شد
از دوستانی که راهنمایی کردن خیلی متشکرم
سلام به همه دوستای آمریکایی سوار
من تازه عضو شدم و خیلی چیزا از این محل یاد گرفتم
سلام مجدد
دوستان کسی عکس از تمام قطعات جلوبندی بیوک داره؟
نقل قول:
جلوبندی شورلت نوا، بیوک ایران، شورلت کامارو و پونتیاک تا حد بسیار زیادی با هم تشابه داره و فقط ممکنه در یک بخش جزئی، تفاوت داشته باشه ( بر اساس تجربه در قسمت راد وسط و سیبک بغل شاسی) که در ادامه توضیح میدم.
در این تصویر سگدست با فلش آبی ، طبق بالا با فلش قرمز، سیبک طبق بالا با فلش سبز، بوش طبق بالا با فلش بنفش ، طبق پایین با فلش زرد،فنر و کمک فنر با فلش سفید نشان داده شده.
در این تصویر نام قطعات بر اساس شماره:
1. دیسک ترمز جلو
2. سگدست
3.طبق بالا
4.سیبک طبق بالا
5.بوش طبق بالا ( هر طبق دو عدد دارد)
6.پایه طبق بالا ( واسطه اتصال طبق بالا به شاسی است)
7.طبق پایین
8.سیبک طبق پایین
9.بوش طبق پایین ( هر طبق دو عدد دارد)
10.کمک فنر جلو ( هر سمت یک عدد)
11.فنر مارپیچ جلو ( هر سمت یک عدد)
12.لاستیک ضربه گیر فنر جلو ( در بعضی مدلها نصب نشده و در بعضی دیگه برای بالا بردن ارتفاع جلوی ماشین استفاده میشه)
13.میل موجگیر ( یا میله ضد غلتش که در این تصویر بخشی از آن نشان داده شده)
14.بوش چاکدار ( یا شکم پاره برای نصب بر روی میل موجگیر)
15. بست بوش چاکدار ( روی بوش چاکدار نصب شده و به شاسی پیچ میشود)
در این تصویر راد ( یا روت ) وسط با فلش قرمز نشان داده شده که باعث اتصال چپوقی ( سر روتها) و بازوی محرک جعبه فرمان از یک سو و سیبک بغل شاسی ( با فلش سبز نشان داده شده)از سمت دیگه میشه
در این تصویر راد وسط بصورت مجزا نشان داده شده
در این تصویر بر اساس شماره:
1. سر راد یا چپوقی به تعداد 4 عدد
2. بست اتصال سر راد دو عدد
3.پایه میل موجگیر به تعداد دو عدد که هر کدام در یک سمت نصب شده ، یک سر آن به میل موجگیر و سر دیگه به طبق پایین متصل شده
4.بست میل موجگیر با بوش شکم پاره
5.بوشهای طبق بالا
6. بوشهای طبق پایین
7. سیبکهای طبق بالا
8. سیبکهای طبق پایین
بخشهای مختلف جلوبندی و میله ضد غلتش که با رنگ قرمز مشخص شده
میله ضد غلتش به همراه بوش و پایه ها
باعث خوشحالی است که مشکل چراغ اخطار آب حل شد، توصیه میکنم فشنگی را جداگانه با این روش چک کنید،
جناب کامارو درود برشما
شما مثل ویکی پدیا هستی
ماشاالاه چقدر کامل چقدر دقیق
زنده باشی برادر بزرگوار:n01:
نقل قول:
سپاسگزارم دوست گرامی
من هم مثل بقیه اعضاء بر اساس تجربه و آزمون و خطا، همچنین یادگرفتن از تجربه ها و کمک های فکری و فنی دیگران، چیزهایی فهمیدم و گرنه هیچکس نمیتواند ادعا کند که همه چیز را در مورد موضوعات مختلف ( مثلا اتومبیل ) میداند.
من مطمئن هستم شما هم تجربه های بسیار ارزشمندی دارید که به وقت خودش برای همه ما مفید و آموزنده خواهد بود، همانطور که تجربه مفیدی در مورد فشنگی اخطار حرارت داشتید و با بقیه به اشتراک گذاشتید.
//////////////////////////////
شیفتر دو حالته تعویض دنده اتوماتیک و اسپرتی که برای اولین بار در پونتیاک گراند پریکس و اولدزمبیل استارفایر دهه 60 استفاده شد.
در این شیفتر وضعیت سمت چپ، حالت تعویض دنده اتوماتیک به صورت عادی است و زمانی که در حالت سمت راست قرار بگیره، تعویض دنده به شکل دستی بوده و به ترتیب از دنده 1 تا 3 با حرکت دادن شیفتر در موقعیت هرکدام از دنده ها، انجام میشه.( تقریبا شبیه وضعیت L1 , L2 ) منتها دنده 3 نیز اضافه شده.
دلیل این طراحی استفاده از این وضعیت جدید برای زمان رانندگی اسپرتی و پر گاز بود ( که اکثرا آقایان انجام میدن) و همزمان با همین گیربکس امکان رانندگی به حالت اتوماتیک و معمولی هم وجود داشت ( که بیشتر باب میل خانمها بوده) و به نوعی شاید اولین شبهه تیپ ترونیک دوران خودش بود
در این نوع شیفتر،ضامن تعبیه شده برای جلوگیری از تغییر وضعیت شیفتر از یک حالت به حالت دیگه هم در نظر گرفته شده و حتی سوئیچ قفل کردن در حالت اتوماتیک معمولی تا همه امکان استفاده از حالت دنده های مستقیم و اسپرتی را نداشته باشند
اینطور که شنیدم ، در آمریکا معمولا مردم به کسی که اتومبیل با گیربکس دستی داشته باشه، به دید یک راننده حرفه ای نگاه میکنن چون تعویض دنده دستی و کار کردن مداوم با کلاچ و گاز و دنده ، کار نچندان عادی و معمولی بحساب میاد که همه کس از عده آن بر نمیاد و چندان به این روش تعویض دنده و گیربکسهای دستی، تمایلی ندارند ،بخصوص اگر اتومبیل یک مدل کلاسیک و ماسل باشه
سلام
درب سوپاپ را باز کردم وضعیت راکر ارم ها را بررسی کنم که دیدم موتور با توجه به تولید نمونه خوبی تولید شده ودارای PIVOT هست
حالا نمیدونم یادم نیست اکثرا همین PIVOTرا دارن یا نه
و EGR نصب نیست اما محل نصبش وجود داره ویه نمونه روی موتور کاپریس کلاسیک هست که ممکنه نصب بشه وباید تست کنم البته ترانزیستور EGRهم باید باشه
سلامنقل قول:
درموتورها یه سری قطعات با هم فرق دارن مثلا تکنولوژی تفاوت دارن
مثل همین pivot در راکر ارم ها یا اسبک ها در این موتور 350 الدزمبیل---درموتور 350 اسمال بلاک این سیستم را نداره تا جایی که دیدم
بعضی از راکر ارم ها یا اسبک ها یه رولبرینگ دارن که روی نوک میل سوپاپ قرار میگیره باعث میشه استهلاک قطعه کمتر بشه وبعضیها ندارن
این سیستم EGRو ترانزیستور EGR +سلونویید EGR +وکیوم ها جهت سیستم گردش گاز خروجی کنترل میشه که اکسید نیتروژن را در اگزوز موتور کاهش بده
موتورهایی که دارای سیستم E.F.I هستن توسط ترانزیستور وEGR فشار گازهای خروجی بوسیله ECU کنترل میشه ترانزیستور توسط وکیوم به EGR متصله و با هم درارتباط هستن
و دوقطعه دیگه هم در این سیستم EGR هست که توسط وکیوم ها خط سیگنال EGR را کنترل میکنن
TVSدردمای کمتر از 120 F
TVVدر دمای زیر 65 F
که در واقع همون سیستم کولانت حراررتی موتور را برعهده دارن و EGR از این دو قطعه کنترل فشار خروجی گازها را کنترل میکنه
ایرادهای این سیستم مثلا اگر وکیو م های این سیستم نشتی داشته داشته باشه یا واشر بین EGR به انتیک خرابی داشته باشه سیستم بهم میریزه و یه نمونه -خودرو بعضی وقتها خاموش میشه ویا کثیف شدن قسمت TUBE LEADING که سیگنال را کنترل میکنه وVALVEترانزیستور بازوبسته میشه و..
سلامنقل قول:
درموتورها یه سری قطعات با هم فرق دارن مثلا تکنولوژی تفاوت دارن
مثل همین pivot در راکر ارم ها یا اسبک ها در این موتور 350 الدزمبیل---درموتور 350 اسمال بلاک این سیستم را نداره تا جایی که دیدم
بعضی از راکر ارم ها یا اسبک ها یه رولبرینگ دارن که روی نوک میل سوپاپ قرار میگیره باعث میشه استهلاک قطعه کمتر بشه وبعضیها ندارن
این سیستم EGRو ترانزیستور EGR +سلونویید EGR +وکیوم ها جهت سیستم گردش گاز خروجی کنترل میشه که اکسید نیتروژن را در اگزوز موتور کاهش بده
موتورهایی که دارای سیستم E.F.I هستن توسط ترانزیستور وEGR فشار گازهای خروجی بوسیله ECU کنترل میشه ترانزیستور توسط وکیوم به EGR متصله و با هم درارتباط هستن
و دوقطعه دیگه هم در این سیستم EGR هست که توسط وکیوم ها خط سیگنال EGR را کنترل میکنن
TVSدردمای کمتر از 120 F
TVVدر دمای زیر 65 F
که در واقع همون سیستم کولانت حراررتی موتور را برعهده دارن و EGR از این دو قطعه کنترل فشار خروجی گازها را کنترل میکنه
ایرادهای این سیستم مثلا اگر وکیو م های این سیستم نشتی داشته داشته باشه یا واشر بین EGR به انتیک خرابی داشته باشه سیستم بهم میریزه و یه نمونه -خودرو بعضی وقتها خاموش میشه ویا کثیف شدن قسمت TUBE LEADING که سیگنال را کنترل میکنه وVALVEترانزیستور بازوبسته میشه و..
یه نمونه EGR+ترانزیستور که قسمت TUBE متصل به انتیک مشخصه
نقل قول:
سلام آقا اینایی که نوشتی که بازم معلوم نیست چی به چیه !!:n03:
اینهمه اسمای عجیب غریب نوشتی خب فارسی بنویس اسمها و اصطلاحای فارسی که ما هم بفهمیم چیه؟ egr fegr tub tub leding ,و....نمیدونم چی چی اینا حتما اسم معادل فارسی هم داره دیگه !:n13:
نداره؟!:n35:
ببین ببخشیدا یه جوری قشنگ و واضح مثل آقا kcnc و آقا camarolt که ادم وقتی میخونه هم قشنگ میفهمه داستان چیه هم با شکل و عکس نشون میدن و توضیح قشنگ میدن.:n01:
اینجوری که شما نوشتی اصلا معلوم نیست جریان چیه؟؟!!:n36:
سلام دوستان عزیز آمریکایی باز:n18:
من بیژن هستم و خیلی وقته دارم نوشته های این کلوپ دنبال میکنم و خدایی باید بگم اینجا خیلی باحاله چون هم مطلب آموزنده داره و هم سرگرمی. شاید باورتون نشه اما از توی راهنمایی هایی که میخونم حتی تونستم مشکلای ماشینای دیگه هم درست کنم مثل پراید و سمند و اینجور ماشینا
متاسفانه چون همیشه مهمون بودم بعضی چیزا نمیتونستم بخونم ناچاری اومدم عضو شدم و حالا هم خوشحالم جزو شما هستم
راستی اینم بگم که من ماشین آمریکایی ندارم فقط الان یه پراید دارم و گاهی برو بچه ها یکیشون آمریکایی داشته باشه میرم نگاهی میکنم و لذت میبرم آخه من جای کافی و اطلاعات فنی زیادی از این ماشینای باحال شماها ندارم و میدونم اگه یه روزی هم بخرم باید قبلش خیلی چیزا از شماها یاد بگیرم تا بتونم خوب ازش نگهداری کنم.
حرف یاد گرفتن شد و اطلاعات فنی اینجا خیلی ها هستن که مطلب مینویسن توی تمام این 1000 و خرده ای صفحه همیشه یه تعدادی بیشتر از بقیه فعالن و خداییش اونا نباشن گروه راکده کسایی مثل MJ1970 و as5778 و usa302 و خیلیهای دیگه که اسمشون زیاده اما دوتا هستن که من خیلی از نوشته هاشون خوشم میاد یکی kcnc که معلومه خیلی وارده و یکی هم camarolt که آدم لذت میبره مطلبش بخونه:n12:
امیدوارم منم کنارتون چیزای زیادی یاد بگیرم و حالا ماشین آمریکایی ندارم ولی عوضش تجربه پیدا میکنم.
ما که نفهمیدیم بازم همون اسمهای خارجی نوشتی فارسی و درست بنویس ببینم داستان چیه؟نقل قول:
:n03:
من بیژن هستم و خیلی وقته دارم نوشته های این کلوپ دنبال میکنم و خدایی باید بگم اینجا خیلی باحاله چون هم مطلب آموزنده داره و هم سرگرمی. شاید باورتون نشه اما از توی راهنمایی هایی که میخونم حتی تونستم مشکلای ماشینای دیگه هم درست کنم مثل پراید و سمند و اینجور ماشینا
متاسفانه چون همیشه مهمون بودم بعضی چیزا نمیتونستم بخونم ناچاری اومدم عضو شدم و حالا هم خوشحالم جزو شما هستم
راستی اینم بگم که من ماشین آمریکایی ندارم :n03:فقط الان یه پراید دارم و گاهی برو بچه ها یکیشون آمریکایی داشته باشه میرم نگاهی میکنم و لذت میبرم آخه من جای کافی و اطلاعات فنی زیادی از این ماشینای باحال شماها ندارم و میدونم اگه یه روزی هم بخرم باید قبلش خیلی چیزا از شماها یاد بگیرم تا بتونم خوب ازش نگهداری کنم.
حرف یاد گرفتن شد و اطلاعات فنی اینجا خیلی ها هستن که مطلب مینویسن توی تمام این 1000 و خرده ای صفحه همیشه یه تعدادی بیشتر از بقیه فعالن و خداییش اونا نباشن گروه راکده کسایی مثل MJ1970 و as5778 و usa302 و خیلیهای دیگه که اسمشون زیاده اما دوتا هستن که من خیلی از نوشته هاشون خوشم میاد یکی kcnc که معلومه خیلی وارده و یکی هم camarolt که آدم لذت میبره مطلبش بخونه:n12:
امیدوارم منم کنارتون چیزای زیادی یاد بگیرم و حالا ماشین آمریکایی ندارم ولی عوضش تجربه پیدا میکنم.
بله چشبنقل قول:
حقیقتا نام اصلی این قطعات همینی هست که عرض کردم ودر کنار اون توضیحاتش را دادم به عنوان مثال =
pivot در راکر ارم ها یا اسبک ها در این موتور 350 الدزمبیل---درموتور 350 اسمال بلاک این سیستم را نداره تا جایی که دیدم =درعکس این قطعات را مشخص میکنم=
شماره 1=pivot
شماره 2=راکرارم ها یا اسبک ها ی سوپاپ
این سیستم EGRو ترانزیستور EGR +سلونویید EGR +وکیوم ها =سیستم گردش گاز خروجی کنترل=میکنه که اکسید نیتروژن را در اگزوز موتور کاهش بده
شماره 1=tube قسمت EGR که روی انتیک یا منیفولد هوا نصب میشه
وشماره 2= EGR وترانزیستور البته در عکس مشخص نیست اما در اینترنت سرچ کنید میبیند
موتورهایی که دارای سیستم E.F.I هستن=مخفف ELECTRONIC FUEL INJECTION همون خودرهای انژکتوری قدیمی کادیلاک یا ...هست که ecu دارن
TVSدردمای کمتر از 120 F
TVVدر دمای زیر 65 F
TVS قطعه ای هست که سوییچ وکیوم حرارتی روی قسمت مسیر خنک کاری موتور روی بلوک موتور نصب میشه ودارای 3یا 4 تا خروجی هوا هستش و به این خروجی ها وکیوم یا شلنگ متصل میشه وقسمت سر دیگر وکیوم به EGR و...نصب میشه
TVV=قطعه ای هست که تقریبا مثل tvs منتهی در قسمت سر سیلندر سمت راست روی بلوک نصب میشه
اینایی که گفتین بازم زیاد واضح نبود اما باشه فعلا تا همینجا خوبه آخه میخوام چیزایی در مورد ماشینای آمریکایی یاد بگیرم ببینم کار به کجا میرسه شاید خریدم:n01:نقل قول:
راستی اینم بگم که من ماشین آمریکایی ندارم :n03:فقط الان یه پراید دارم و گاهی برو بچه ها یکیشون آمریکایی داشته باشه میرم نگاهی میکنم و لذت میبرم آخه من جای کافی و اطلاعات فنی زیادی از این ماشینای باحال شماها ندارم و میدونم اگه یه روزی هم بخرم باید قبلش خیلی چیزا از شماها یاد بگیرم تا بتونم خوب ازش نگهداری کنم.
اقا کامنت گذاشتن اینجا چرا اینقدر دردسر داره؟:n03:
کلی سوال دارم و حرف ولی هرچی مینویسم نمیشه فقط شانسی دیروز پست شد
- - - Updated - - -
سلام دوستان عزیز آمریکایی باز
راستی اینم بگم که من ماشین آمریکایی ندارم فقط الان یه پراید دارم و گاهی برو بچه ها یکیشون آمریکایی داشته باشه میرم نگاهی میکنم و لذت میبرم آخه من جای کافی و اطلاعات فنی زیادی از این ماشینای باحال شماها ندارم و میدونم اگه یه روزی هم بخرم باید قبلش خیلی چیزا از شماها یاد بگیرم تا بتونم خوب ازش نگهداری کنم.
حرف یاد گرفتن شد و اطلاعات فنی اینجا خیلی ها هستن که مطلب مینویسن توی تمام این 1000 و خرده ای صفحه همیشه یه تعدادی بیشتر از بقیه فعالن و خداییش اونا نباشن گروه راکده کسایی مثل MJ1970 و as5778 و usa302 و خیلیهای دیگه که اسمشون زیاده اما دوتا هستن که من خیلی از نوشته هاشون خوشم میاد یکی kcnc که معلومه خیلی وارده و یکی هم camarolt که آدم لذت میبره مطلبش بخونه
اقا شرمنده ها ولی توضیحاتی که میدی اصلا قابل درک نیست خیلی سرسری نوشتی انگار خودتم نمیدونی چی نوشتی میگم مثل آقا camarolt واضح و درست بنویس عکس بذار توضیح فارسی بده تجربه های خودت بگو اینجوری میشه متوجه شد وگرنه بدرد نمیخوره ببخشیدنقل قول:
:n03:
سلامنقل قول:
ببخشید اینطور که شما نوشتید خودم هم نمیدونم چی نوشتم جالب نیست منم بهر حال وقت گذاشتم وتوضیح دادم
توضیحاتی که دادم مسائلی بود که تجربه کردم همونطور که دیدید موتور وقطعات که میخواستم باز کنم با عکس به شما توضیح دادم حالا کم یا زیاد ببخشید
اینطور که متوجه شدم شاید شما اشناییت کافی درمورد این قطعات ندارید
عکس هم قرار دادم وتوضیح دادم مگر اینکه عکسها باز نشده باشه
نه عزیز نگرفتی چی گفتم:n01:نقل قول:
الان شما به توضیحایی که آقا camarolt برای جلوبندی ماشین داده نگا کن ببین چقدر قشنگ نوشته:n12:
همه چیو واضح نوشته با عکس و توضیح اضافه جوری که منم که اصلا هیچی بلد نیستم الان یه نگا بندازم به ماشین سریع میفهمم قضیه چی؟:n39:
الان شما اون آهنایی که وسط دوتا اهرمها هست و بهشون شماره 1 دادی برای چیه؟ کارشون چیه؟ چرا توی این ماشین هست اما میگی ماشینای دیگه ندارن؟ بودن و نبودنشون چیه؟ اصلا چرا ساخته شده؟ اگه نباشه چی میشه؟:n13:
خب همینا باید درست بنویسی که بشه اسمش یاد دادن گذاشت وگرنه منم بلدم چندتا عکس بندازم و بگم این اسمش اینه اینم اونه و هیچی هم درست نگم:n02:
راستی تا یادم نرفته واسه شماره نوشتن اینقدر کج و کوله نزن! برو توی برنامه پینت و از فلشها و کادر نوشتن و شماره استفاده کن که یانقدر خرچنگ قورباغه نباشه!!:n08:
ببین آقا کامارو چقدر قشنگ شماره زده و فلش رنگی و مرتب گذاشته:n01:
نقل قول:
اون جلوبندی که فرمودید بله منم اکثر اونا دارم --اما قطعاتی مثل egr وترانزیستور و...حتی نیست کمیابه و قسمتهای داخلی اونا را هر کسی نداره مگر اینکه با عکس از اینترنت کپی کنه بخشهای اونا را به شما نشون بده که منم گفتم شما میتونید سرچ کیند --اینکه هر کدام قطعات این قطعه را برای شما توضیح بدیم تقریبا طولانی هستش منم مختصر توضیح دادم کارشون چیه شما نخوندید ؟
اسم قطعات را براتون نوشتم وتوضیح دادم دیگه چطوری باید بنویسم نمیدونم
درمورد شماره ها مشکلی نداره من برنامه خاصی ندارم وفقط این برنامه را دارم که مهم نیست حالا اگر شما دنبال زیبایی و...هستید شرمنده برنامه خاصی ندارم که به صورت قشنگ وزیبا علامت بزنم
یه لطفی بفرمایید در نوشته هاتون دقت کنید یه مقدار احترام حفظ بشه --البته منظوری ندارم
ممنون
چند روز پیش میخواستم این بیوک 59 موتور ابی را تعمیر موتور کنم به گفته فروشنده واشر سرسیلندر خراب شده
-به کد نامبر کاربراتور دقت کردم متوجه شدم نوع شورلتی هست -وبرای خودروهای گیربکس منوال هست و فابریکی بیوک نیست اما کد سال را 1978 ذکر شده
به هر صورت کلا اگرکسی شناختی دراین موضوعات و...داشته باشه میتونه کمکی برای خرید باشه
قبلا قیمت kit واشر کامل موتور را پرسیدم حدودا 800هزاز تومن بود حالا نمیدونم الان قیمت چقدر هست
نقل قول:شرمنده آرمیندوبیل جان من میگم شما درست توضیح نمیدی توضیح باید مث مال آقا کامارو باشه دقیق واضح و تمیز که همه متوجه بشن عکس هم اگه نداری از جای دیگه برمیداری باید واضح باشه همه چیزا رو نشون بدی و توی نقشه ها اینجوری بگی که فلان چیز کارش چیه و کجا نصب شده و اگه باشه چیکار میکنه و نباشه چی میشه؟ :n01:نقل قول:
اینکه دیگه ناراحتی نداره منم دارم خیلی رفاقتی باهات حرف میزنم یاد بگیری مخصوصن برای برنامه پینت که همه چی داره منتها نمیدونم چرا هنوز ازش استفاده درست نمیکنی؟:n41:
حالا این ماشین که نشون دادی حالا خریدی؟ میخای درستش کنی؟
بلدی درست کنی؟ اگه وارد نباشی خیلی دردسر میکشی البته اینجا استاد خوب داره میتونی ازشون یاد بگیری منم واسه همین اینجا عضو شدم:n02:
راستی خودمو معرفی کنم اسمم بیژن و ماشین آمریکایی دوست دارم اما جا و علم لازم واسه تعمیرش ندارم بعضی وقتا دوستام ماشین آمریکایی میخرن منم باحاش حال میکنم خودم فعلا پراید دارم :n06:بخاطر همین بیشتر میام اینجا و چیز یاد میگیرم مخصوصا از چند نفری که کارشون درسته مثل mj1970 و kcnc که خیلی قشنگ کار میکنن همینطور چندتای دیگه که گاهی گاهی کار میکنن اسماشون زیاده اما آقا camarolt واقعا خیلی خوب توضیح میده و عکس و نوشته هاش جالبه حتی کسی که هیچی بلد نباشه هم ازش خوب یاد میگیره دمش گرم خیلی استاده:n16:
آقا ارمن دوبیل جان من دارم راهنماییت میکنم بهتر بنویسی آخه اینجوری هیشکی نمیدونه چی گفتی؟:n02: اینکه ناراحتی نداره الان اینهمه مطلب تیو اینجا نوشتن آدم میخونه لذت میبره ولی مال شما همیشه یهجورایی ناقصه آدم متوجه نمیشه توضیح درست نمیدی اون برنامه پینت هم نمیدونم چرا درست ازش استفاده نمیکنی؟؟؟:n36:نقل قول:
حالا بگذریم این حرفا رفاقتیه نباید ناراحت بشی:n02:
الان عکس این ماشین کاربرات داره گذاشتی خریدی؟ میخای درستش کنی؟ بلدی؟
مواظب باش سرت کلاه نذارن الان کار خوبی کردی راهنمایی میخای چون آدم ناوارد تو ماشین آمریکایی بدجوری سرش کلاه میره البته اینجا استاد زیاده خوب راهنماییت میکنن اگه یاد بگیری :n06:
خودمو معرفی نکردم اسمم بیژن ماشین آمریکایی دوست دارم ولی ندارم چون جا و هزینش ندارم میام اینجا یاد بگیرم ببینم بعدا چی میشه
اینجا مطالبش خیلی خوبه مال چند نفر همیشه میخونم عالیه مث mj1970 و kcnc و چندتای دیگه که گاهی گاهی میان و مینویسن اما آقا camarolt وقتی مینویسه آدم خیلی حال میکنه هم عکسایی که میذاره هم توضیحاتش خیلی خوبه آدم قشنگ حالیش میشه خیلی خوبه که اینجا همچین کسایی داره دم آقا کامارو گرم:n40:
سلام اقا بیژن گلنقل قول:
اون برنامه را متوجه شدم واز لطفت ممنون اون فلشها و...کار من را راحت کرد وعالیه
باور کن من اصلا ناراحت نشدم فقط بخاطر قوانین سایت گفتم وگرنه شما هر چی بگی تاج سری مشکلی نیست
بله از راهنمایی شما ودوستان ممنونم اتفاقا یه اقایی چند روز پیش میگفت یه شورلت نوا خواستم بخرم تمیز بود وبعد متوجه شدم شماره موتور دستکوب هست واگه میخریدم به دردسر میوفتادم
یعنی شما تا حالا خودرو امریکایی نداشتید ؟
اون بیوک مدتی قبل رفتم بخرم که موتور ایراد داره و گفتم تعمیر کنم یه مسائلی بلدم
و پیگیر مدارک شدم متوجه شدم سند نداره وفروشنده میگه طرف یزد هست و میگه خریدار بیاد یزد سند بزنم و....درکل قولنامه شده فعلا ---بعد این موارد دردسر سازه و مشخص نیست فروشنده دقیقا چی میگه و فقط میخواد بفروشه
این وضعیت موتور بیوک که مدتی قبل رفتم بخرم که موتور ایراد داره و گفتم تعمیر کنم
نقل قول:نقل قول:
دوست گرامی BJN_CAR
به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید
قطعه ای که به آن اشاره کردید، (BRIDGED به معنای پل که با فلش قرمز مشخص شده) نام داره که بر روی PIVOT ( که در واقع همان واشر نیم کروی است با فلش سبز) و همچنین اسبک ( با فلش قهوه ای ) بسته شده.
وظیفه این قطعه تا جایی که من متوجه شدم، هماهنگی باز و بسته شدن بهتر دو سوپاپ در کنار یکدیگر است و ظاهرا سوپاپهای همسان ( هر دو دود یا هوا باشد) از این قطعه استفاده میکنند بنابراین اینکه چرا در خودروی دارای دو سوپاپ برای هر سیلندر نصب شده،( یکی دود و یکی هوا) چندان اطلاعی ندارم ، بنابراین سعی میکنم بعد از پیدا کردن اطلاعات صحیح در همین کلوپ توضیح بدم.
موردی که تمنا دارم حتما رعایت کنید، حفظ احترام در موقع خطاب قرار دادن دیگر اعضاء است و از شما خواهش میکنم از بکار بردن لغات و کلمات و اصطلاحاتی که جنبه طنز ، شوخی ، متلک و..داره جدا خودداری کنید.
همانطور که میبینید این کلوپ بواسطه وجود تک تک اعضاء پدید آمده، چه آنها که از قدیم بودند و حالا دیگه حضور ندارند، چه آنهایی که مانند شما بتازگی به جمع ملحق شدند، و البته هیچکس در اینجا ادعا نمیکنه که از همه چیز اطلاع داره، و همانطور که میبینید من هم در خیلی از موارد اطلاع کافی نداشته و برای بدست آوردن اطلاعات مناسب جستجو کرده و تحقیق میکنم،
گاهی قطعات دارای اسامی معادل فارسی نیستند و ممکنه از همان اسامی مورد استفاده در زبان اصلی ( مثل انگلیسی ) استفاده بشه، مثل PIVOT که من در اینجا به واشر نیم کروی معنی کردم، و خیلی از قطعات دیگه نیز ممکنه همین وضعیت را داشته باشه، بنابراین گاهی افراد ناچارا مجبور به استفاده از همان نام اصلی و انگلیسی هستند و چاره ای نیست.
در نهایت از لطفی که به من و بقیه اعضاء دارید سپاسگزارم و امیدوارم از تجربه های شما هم، هر چقدر کم و اندک ، استفاده کنیم.
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عکسی که قرار دادید از بخشهای مختلف از راکرارم ها وpivotو...نمیدونم برای چه نوع موتوی هست وقسمت PIVOT نام واشر نیم کروی در اصل نیست وBRIDGED نام نداره
اون قطعه که من عرض کردم PIVOT نام داره و نام کامل ROCKER ARM PIVOT هست و موتور 350 الدوزمبیل نصبه واگر خواستید عکس اصلی طبق گفته جنرال موتور را قرا ر میدم
سلام آقا camarolt جان من خیلی مخلص شمام هرچی شما بگی قبوله چشم سعی میکنم نوشتهه هام متلک نداشته باشه و اینجا از شما و بقیه یاد بگیرم:n01:
اما واقعا نمیشه بین نوشته های شما و چندتا دیگه از دوستا که قشنگ مینویسن، با مال آقا ارمن دوبیل تفاوت نذاشت:n41:
شما اینقده قشنگ مینویسی توضیح میدی آدم حض میکنه :n12:
میگم ببخشید شما نویسنده نیستی؟ آخه انگاری یه جورایی دست به نوشتن داری و بلدی جطوری با نوشته ها قشنگ مطلبو برسونی...
اقا ارمن دوبیل ببخشیدا شما چرا اینجوری؟؟!!!:n15:
منکه دیروز ازت سوال کردم این آهن کجه چیه و واسه چی ساخته شده کارش چیه؟ هیچی نگفتی بلد نبودی حتا اسمشم اشتباه گفتی بعد آقا کامارو اومده به این قشنگی توضیح داده تازه به رخت هم نکشیده اشتباه نوشتی عکس هم گذاشته اونوقخت میگی اشتباهه؟!:n04:
ببخشیدا شما اگه بلد بودی چرا دیروز که سوال کردم مث آقا کامارو توضیح ندادی؟!:n13:
اصن چرا همون عکسی که میگی دیروز نذاشتی و توضیحش هم ندادی؟!:n41:
من رفتم با همین چیزایی که آقا کامارو گفته گشتم و دیدیم خودشه حالا شمام میگی نیست، خب همون عکس بذار توضیح دقیق و کامل هم بده یاد بگیریم دیگه!! مگه شما نمیگی بلدی؟ خب بگو دیگه!!:n36:
سلامنقل قول:
خوبی اقا بیژن
من صفحات قبل توضیح دادم --و نام قطعه کجه به قوله شما-- pivot هست البته اینو به شما بگم عکس در اینترنت زیاده ممکنه قطعات موتور تفاوتی داشته باشه که قبلا گفتم
من طبق اینترنت زیاد صحبت نمیکنم چیزی که گفتم خود جنرال موتور امریکا توضیح داده یعنی من منوال تعمیرات این خودرو ها را از قدیم از امریکا خریدم حدودا 5000صفحه هست
مشخصا سازنده این خودرو ها جنرال موتور بوده و طبق منوال موتورهای تولید شده خودش را توضیح داده واشتباه نمیکنه
حالا ممکنه در اینترنت عکسهایی باشه تفاوت جزیی داشته باشه من اطلاعی ندارم وپیگیر اینترنت و ...نیستم
اون عکس را باید در فایل هام پیدا میکردم و...برای شما میذاشتم منتهی به دلیل وقت نداشتن نتونستم ببخشید
ایشون هممون عکسی که قراداده حالا با تفاوت جزیی توضیح داده که قطعات چه کارایی دارن
بهرحال اگر متوجه نشدید بگید کدوم قسمت را میفرمایید
باز هم از شما میخواهم در مورد کلماتی که مینویسید یه مقدار رعایت بفرمایید مثل این جملات =
توضیح داده تازه به رخت هم نکشیده اشتباه نوشتی عکس هم گذاشته اونوقخت میگی اشتباهه؟!:n04:
ببخشیدا شما اگه بلد بودی چرا دیروز که سوال کردم مث آقا کامارو توضیح ندادی؟!:n13:
اصن چرا همون عکسی که میگی دیروز نذاشتی و توضیحش هم ندادی؟!:n41:
ممنون
سلام آقا ارمن دابلی :n18:
میگم انگاری مارو گرفتیا...!!:n07:
من چی میگم شما چی چی میگی...!!!:n09:
آخه من چی چیو رعایت بفرماین عزیزم؟؟!! :n36:
یه چیزایی میگی آدم میمونه چی بگه؟؟!!:n13:
حرف بد که نزدم میگم اینایی که باس میگفتی نگفتی حالا میگی که بازم ناقصه رفیق گلم..!!:n16:
اصن بیخیال ولش کن شما درست میگی من چیکار دارم بهت :n31:
همون توضیحای آقا کامارو خوبه می خونم شمام هرچی دوست داری بنویس کی به کیه؟؟!!:n41:
سلامنقل قول:
دوست عزیز اقا بیزن
در این دنیا فقط یه نفر نیست که بلد باشه افراد زیادی هستن
اینکه شما منظور منو متوجه نشدید و...دیگه عذرخواهی میکنم
حالانوشته های خاص را شما دوست دارید این مشکلی نیست اکثرا میتوننن همه بنویسن چیز خاصی نیست که نشه----مهم یادگیری قطعات واشنایی با موتور و..هست
حالا شما نمیدونم چقدر اشناییت با موتور دارید یا اصلا خودرو امریکایی داشتید ؟
من نمیگن زیاد میدونم اما چند سالی هست که خودرو داشتم وتعمیراتی انجام دادم اونم طبق گفته شرکت سازنده جنرال موتور --اینا منوال دارن کامل با جزییات توضیح داده
اینایی که من گفتم درخودروهای پیشرفته تر هست مثل کادیلاک انژکتور --درشورلت نوا این قطعات نصب نیست وهمینطور بیوک ----چیزی که دیدم
البته مثلا کاپریس مدل 90 قطعاتش تقریبا با این موتورها فرق داره مثلا لیفتر ها از نوع رولبرینگ دارهست که استرس سوپپاپ ها کمتر بشه و..
درود بر همه دوستان
دوست عزیز میشه یه توضیحی در باره اینکه پارت نامبر کاربراتو از کجا نگاه کنم واینکه برای بیوک باید چه شماره ای باشه
منظورم اینه که گفتید اون کاربراتور روی بیوک نوع شورلتی هست من چطور متوجه بشم برای خودم رو
متشکرم:n40: