لینک رو عوض کردم و یه review ازش گزاشتم .نقل قول:
مدل خوبیه فقط به نظر من cpu زیادی کمه . به جاش مدل fw 465j رو با cpu 2.5 پیشنهاد میکنم. (حدود 1450 قیمتشه)
لینک رو عوض کردم و یه review ازش گزاشتم .نقل قول:
مدل خوبیه فقط به نظر من cpu زیادی کمه . به جاش مدل fw 465j رو با cpu 2.5 پیشنهاد میکنم. (حدود 1450 قیمتشه)
نقل قول:
این مدل رو تا حالا ندیده بودم 465j یا 455j ?
بعد مشخصات این مدل رو دارین ؟
این مدل fw 465j رو باید بگردی تا پیدا کنی . خیلی کم پیدا میشه ولی اگه پیدا کنی می ارزه .نقل قول:
من تو پایتخت یه جا دیدم داشتش .
مشخصاتش هم تو همون لینک که دادم نوشته دیگه !!!!! :46:
اگر همونیه که پردازنده P8700 و گرافیک 9300M gs داره، نسبت به قیمتش خوبه. سری CS نمایشگرهای فوق العاده ای دارند. حتی کیفیت نمایشگرهاشون با سری Fw سونی هم قابل مقایسه نیست و بی نظیرن. از زاویه هم که نگاه کنی فرقی نمیکنه! فقط بدنه شون یکم خانمی و ظریف است.نقل قول:
این مورد هم مشخصات و قیمت تقریبا مشابه داره ولی بدنه محکمتری داره، اما نمایشگر و باطریش به سونی نمیرسه:
F81SE CORE2DOU-2.5-P8700 4096 500 ATI 4570 512 UP 2.3GB 14.1" DVD-RW VHP LED-FP
سلامنقل قول:
سری TT وزنش 1.8 کیلو و سری TZ ،حدود 1.2 کیلوگرم هستند، درسته؟
چرا مدلهای جدید اینقدر سنگین شدن؟
راستی کسی لنوو سریهای IdeaPad Y510 یا Ideapad Y530 که تولیدشون متوقف شده سراغ نداره؟ ظاهرشون بی نظیره.
سلام
به نظرتون HP بخرم یا SONY ?
HP DV6 1199 مشکل خاصی نداره؟
چیز بهتری تو مایه های قیمتش ( و پایینتر ) هست؟
اخه HP ساخت چینه . به نظرتون میشه روش حساب کرد؟
با تشکر
نظرتون راجع به نمایشگر سری SR چیه ؟
زاویه دید داره یا نه ؟ چون فیلم زیاد میبینم .
در مورد کیفیت ساخت لپتابهاب HP کلی تو این تاپیک ها در موردش صحبت شده و HP جوابشو پس داده از این بابت .نقل قول:
کلی مدل میتونم بهت از سونی پیشنهاد بدم مثلا از سری FW یا از همین HP.
یکم محدودتر کن نیازهاتو تا بتونم کمکت کنم .
Core 2 Duo
2.5 به بالا
1066 مگاهرتز
cache :6 MB
ram :4GB
ATI 4650 1GB DEDICATED
HDMI
و قیمت تقریبی 1.400.000 (البته هرچی کمتر بهتر)
ممنون
Sony VAIO VGN-FW490JAB
مشخصات کامل این مدل
کد:http://review.zdnet.com/product/laptops/sony-vaio-vgn-fw490jab-core-2-duo-p8700-253-ghz-164-tft/33723661
سلام دوستان
قبل از هر چیز از دوستانی که به سوالات پاسخ میدن تشکر میکنم.
قصد داشتم 1640 بخرم.اما وقتی پستهای مختلف رو خوندم ازش نا امید شدم.مخصوصا اینکه میگن داغ میکنه و کارت گرافیکشم که معلومه و به قول اساتید خوب هست ولی خیلی خوب نیست.حالا fw490 رو با چند کانفیگ دیدم.حالا مخواستم بدونم با 1800000 بهترین کانفیگی که از fw490 تو بازار هست چی میتونه باشه؟ممنون
سلام
یک لپ تاپ با این 3 خصوصیت می خوام بخرم:
1.پردازندش دو هسته ای یا بهتر باشد.
2.Ram قابلیت ارتقا به 4 گیگ را داشته باشد.
3.HDMI
4.چشم رو اذیت نکنه.(برای برنامه نویسی می خوام)
هیچ توقع دیگه ای هم ندارم! اگر قیمتش بالا باشه مجبورم که قسطی بخرم پس تا حد ممکن ارزونترین مدل باشه.
با تشکر
نقل قول:
Sony VGN-FW490DFB
قيمت : 17,500,000ريال
خوب با 1400 از سونی یا hp کش ۶ مگ نمیشه پیدا کنی . میتونم این مدل هارو بهت پیشنهاد بدم :نقل قول:
fw 490 jab : همه اینایی که گفتی داره فقط cpu 2.5 3 mb cache
hp dv6 1215 هم عالیه با همین cpu و هارد 500 (5400 rpm)
-----------------------------------
یه مدل دیگه هم هست که تو ایران یکی از بچه ها قبلا خریده بود . fw 490 dxb که cpu 3 6 mb cache بود .نقل قول:
البته اگه گیر هم بیاد احتمالا خیلی گرون شده باشه .
تفاوت کیفیت lcd سونی با اچ پی چقدره ؟ اونقدری هست که برای انتخاب تاثیر زیاد داشته باشه ؟
منظورم سری fw با dv6
من هم دقيقا سوالم همين بود كه بالاخره بايد سوني 490 بردارم يا اچ پي 1225 ، ولي دوستان ازينكه اين سوال را چند جا مطرح كردم ، ناراحت شده بودند و منم پوزش ميخوام ازشون .... اميدوارم بتونن راهنماييم كنن .نقل قول:
متشكر.
نقل قول:
اگه lcd خیلی براتون مهمه خوب آره ارزشش رو داره .نقل قول:
البته در در مورد کیفیت lcd های hp سری dv6 (رزولوشن 1366*768) من شما رو ارجاع میدم به صحبتی که pami_wega جان مطرح کردند .(البته در اونجا بحث سر full hd بودن بود که fw 490 اکثرا full hd نیستن و 1600*900 هستن)
اگه یه سرچی بزنین و یکم بگردین در این مورد خیلی بحث شده .کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4132381&postcount=39
ممنون از جوابتوننقل قول:
به نظرتون کش 3MB برای کارهای پردازشی سنگین جواب میده؟
من ارشد مخابرات قبول شدم میخام یه چیزی باشه که نرم افزارهای شبیه سازی مثل matlab رو با قدرت اجرا کنه
نظرتون در مورد acer چیه؟
مدل acer aspire 6930g تمام مشخصاتی رو که گفتم داره با قیمت 1.200.000
اینم مشخصاتش.
Intel® Core 2 Duo T9550 2.66GHz 6MB-FSB 1066 MHz
Memory 4 GB DDR2 800MHz (2X2G)
Hard Disk Capacity 500GB SATA
Optical Drive DVD-RW Super Multi Dual Layer
Graphic ATI Mobility Radeon HD4650 Hyper Memory 1GB Up to 2304 MB
Display 16" acer Cinecrystal HD16:9 + WebCam
Communication MODEM 56K
Gigabit Ehernet
802.11 a/b/g draft.n
Bluetooth
hdmi
eSATA
متاسفانه تا اومد پست من تایید بشه یک صفحه تاپیک جلو رفت و به فراموشی سپرده شد!نقل قول:
up!
این مدل رو دیگه سازگار وارد نمیکنه و جایی هم نمیتونی پیدا کنی.نقل قول:
ضمنا تو سایت acer ۶۹۳۰ کانفیگش فرق داره با این چیزی که سازگار معرفی کرده بود .
مثلا گرافیکش اصلا ۴۶۵۰ نیست .
-----------------کد:http://www.acer.ae/acer/product.do?LanguageISOCtxParam=ar&rcond5e.c2att92=305&inu49e.current.c2att92=305&link=ln314e&CountryISOCtxParam=MI&kcond47e.c2att92=305&rcond159e.att21k=1&kcond48e.c2att101=39825&rcond190e.att21k=1&acond23=MI&rcond4e.att21k=1&sp=page17e&rcond157e.c2att92=305&var9e=540&ctx1g.c2att92=305&rcond42e.att21k=1&kcond50e.c2att92=305&rcond45e.att21k=1&rcond158e.c2att1=24&ctx2.c2att1=24&inu53e.current.c2att92=305&rcond38e.c2att1=24&var13e=MI&rcond44e.c2att1=24&rcond186e.c2att92=305&rcond3e.c2att1=24&rcond28e.attN2B2F2EEF=3287&rcond189e.c2att1=24&ctx1.att21k=1&CRC=3767478099
در مورد کش هم اگه کارهای سنگین بخوای انجام بدی می ارزه یکم بیشتر هزینه کنی و 1199 یا 1225 رو بگیری .
ممنوننقل قول:
پس به نظر شما hp بخرم
نظر خودمم با توجه به سرچی که این چند روز کردم رو 1199
اما از hp با توجه به چینی بودنش میترسیدم که خیالم راحت شد . پس همینو میگیرم . sony fw 490dfb هم خیلی گرونه
ببخشید یه سوال دیگه
من اگه بیام تهران بگیرم ارزونتره یا از سایت به صورت اینترنتی بخرم ؟
تو تهران بهترین جا واسه خرید کجاست؟
بازم ممنون
توصیه اکید اینه که حتما حضوری بخرید .نقل قول:
اگه 1199 میخوای گارانتی ایران اچ بخر برو تو سایتش آدرسش رو نوشته .
میتونی 1225 رو با 60 بیشتر از رایانه همراه بخری.
تو تهران مجتمع تجاری پایتخت بهترین جاست. ولیعصر پاساژ ایران هم خوبه .
ببخشید میتونم بپرسم تو کدوم خیابونه ( مجتمع پاییتخت)؟:20::20:نقل قول:
الان قیمتی که من تو ایران اچپی دیدم
1199 1.490.000
1225 1.670.000
میتونم بدونم قیمت تو مجتمع پاییتخت همینه یا فرق میکنه؟
در ضمن فرق 1199 و 1225 فقط cpu یا بازهم فرقهایی دارند؟ ( البته منظورم فرق های اساسیه)
چون بقیه مشخصاتشون یکیه
اینطوری 1199 که خیلی باصرفه تره
یعنی واقعا فرقشون فقط 60 ؟
میتونم قیمتشون رو بدونم؟
الان یه مدل تو digikala دیدم که تا حالا ندیده بودم
Sony VAIO FW-41EH
1.470.000
نوع پردازنده Core 2 Duo
سرعت پردازنده 2.6 گيگاهرتز
حافظه Cache 6 مگابايت
سرعت Bus 1066 مگاهرتز
حافظه
حافظه RAM 4096 مگابايت
نوع حافظه RAM DDR2 SDRAM
هارد ديسك 500 گيگابايت
مشخصات هارد ديسك 5400 RPM
درايو نوري Bluray - DVD/RW
اندازه صفحه نمايش 16.4 اينچ
نوع صفحه نمايش XBrite
نسبت صفحه نمايش WXGA
حداكثر رزولوشن 900 × 1600
ساير مشخصات
كارت گرافيكي ATI 4650 - 3072 MB
شما تا حالا چیزی در موردش شنیدید؟
البته من از 1199 و 1225 خوشم میاد و به احتمال 99 درصد یکی از این دوتا رو میخرم
نمیدونم چرا !!!!!!!
رو دیجیکالا نمیتونی زیاد حساب کنی . من این مدل رو ندیدم تا حالا جایی داشته باشه ولی اگه پیدا کنی عالیه مخصوصا قیمتش .
من امروز پایتخت بودمنقل قول:
ایران hp که اصلا پیدا نکردم!
رایانه همراه 1225 رو 1550 یا یه کیف و موس میده
1199 هم میده 1490
ایران اچ پی نمایندگیش جای دیگس. برید تو سایتش میتونین پیدا کنین .نقل قول:
نمیدونم آدرس بدم اشکال داره یا نه .
رایانه همراه خیلی داره 1225 رو خوب میده . تازه کیف و موس رو مثل اینکه اضافه کردن اینطور که شما میگید.
سلام دوست عزیزنقل قول:
این مورد خوبه:
LENOVO N500-6NG
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Intel Dual Core 2.16GHz 1MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2GB DDR2 667MHz,320GB HDD [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nvidia GForce 9300 256MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Price: 699,000T
رمش یک عدد 2 گیگ است که یک اسلات دیگه داره و میتونی 2 گیگ دیگه بهش اضافه کنی.
سی پی یو دو هسته ای مناسبی داره و برای برنامه نویسی با سی پی یو 2.8GHz و 6 مگ کش زیاد فرقی نداره.
خروجی HDMI هم داره.
عمر باطری و استحکام بدنش هم خوبه. قیمتش با گارانتی سازگار 680 تا 700 تومانه.
برای برنامه نویسی و سایر امور روزمره کاملا مناسبه.
این مورد هم از ایسوس:
ASUS X5CQ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Intel Core 2 Duo 2.10GHz 2MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DDRII 2GB+500GB SATA HDD [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Intel GMA 4500M [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Price: 825,000 T
این یکی سی پی یوش یکم قویتره و نمایشگرش بهتره اما عمر باطری کمتری داره ومودم نداره. 130 تومان هم گرونتره. HDMI دارد.
چند تومان میخوای باشه؟
نمایشگرش چند اینچ باشه؟
زیاد جا به جاش میکنی؟
این گارانتی های لپ تاپ چطورن هر کدوم ؟
1- پلازا
2- رایانه همراه
3- امرتات
4- بورس
5- ایران نوت بوک
6- اریس
اریس هم کمی تا حدودی تخصصی هست
پرشین پلازا داره جا میفته کم کم و توزیع کننده رسمی سونی میشه
بقیه رو هم بگذریم
کیفیت اسپیکرهای HP بهتر و صدا نیز بلند تر هست
پاییتخت گرونتر هست ولی خرید مطمئن تر خواهد بود
MSI هم داره رشد خوبی میکنه ، تو چند سری داره به شدت فعالیت میکنه : لپ تاپ های Gaming و Netbook ها و همینطور لوارم جانبی
با تشکرنقل قول:
قدرت خرید نقدم 550 تومان می باشد اگر بالاتر شد بصورت قستی میخرم.(حدااکثر در حد همین Asus که معرفی کردید )
15 اینچ خوبه.
زیاد جابجاش نمی کنم.در صورت جابجایی هم مشکلی برای حملش ندارم.
از Asus خوشم اومد ولی می ترسم این بی مودمیش بعضی جاها باعث پشیمونیم بشه. لنو وا هم خوبه و جوابگوی من هست.مشکل اصلی هم همینه که اکثر لپ تاپ ها کار منو راه می ندازه و همین یک خورده گیجم کرده.
دو تا سوال داشتم:
1.در صورت ارتقای رم گارانتی میپره؟
2.چند تا لپ تاپ که من دیدم یک مشکلی داشتند.در صورتی که با visual Studio کار کرده باشید اگر با کیبورد کامپیوتر عادت داشته باشید یا به طور کل دستاتون با کیبورد فاصله زیادی نداشته باشد دستتون روی اون قسمت پایین مربوط به موس تماس پیدا میکنه و جای اشاره گر موس توی Visual Studio عوض میشه که خیلی عصاب خورد کن هست! البته می دونم بعد از مدتی کار با لپ تاپ عادت میکنید که حرفه ای با کیبورد تایپ کنید ولی ایا لپ تاپی هست که در اون این فاصله(فاصله دکمه های کیبورد با قسمت موس پایینی) زیاد تر باشد؟!(:18:) یا اگر نیست که فکر کنم نباشه(:21:) آیا این امکان وجود دارد که در لپ تاپ ها قسمت موس خود لپ تاپ را غیر فعال کرد؟
از نظر داغ کردن لپ تاپ های سری dv6 بیشتر داغ میکنن یا fw490 ؟
لپ تاپ 1215 اچ پی رو کجا تولید میکنه با چه کیفیتی ؟
سی پی یو 2.53 سری های dv6 و fw490 ها یکیه کاملا ؟ آخه بعضی جاها زده p6500 جای دیگه زده p8700
کیبورد dv6 بهتره یا fw490 و کدوم ها راحت تر / مرغوبتر / جنس بهتر هستن ؟
ممنون
دوستان نظرتون در مورد گارانتی دلیران چیه؟
در حد زیگورات هست؟
نقل قول:
1- بله بیشتر داغ می کنند ، تقریبا 1.2 برابر
2- چین ، با کیفیت چین در جه 1 (تا حالا پرینتر HP چینی دیدی ؟ بهترین توی کیفیت هست ، پس اینم همونطوره)
3- کلا پروسسورها همینه... سری DV6 و همچنین سونی با پروسسورهای مختلف عرضه شدند
4- مسلما که سری DV-6 اچ پی بهترین کیبوردها را از لحاظ کامل بودن داره : Numpad ! هر دو نرم هستند
سلام
امروز پاتخت بودم.رفتم زیگورات در مورد 1640 و گیر دادم چرا کانفیگ جدید نمیارید.یه جورایی رفته بودم با همین کانفیگ بگیرمش ولی بهم گفت به احتمال زیاد تا یک ماه دیگه میاد و گفت اگه میتونی دست نگهدار
برگشته به من میگه اگه 5 تا با کانفیگ جدید بخوای واستون زود میارم ولی باید بهم پول بدید تا بدونم الان بیارم رو دستم نمیمونه.از دوستان میخوام نظرشون رو در رابطه با این پیشنهاده بی شرمانه بدن:31:
خلاصه دوستان اگه از 1640 خوشتون میاد ولی بخاطر کارت گرافیکش که کمی ضعیفتر از کارتهای دیگه هست دو دل هستید کمی صبر کنید که انتظارها به سر خواهد امد.
با سلام...دینقل قول:
سلام
امروز پاتخت بودم.رفتم زیگورات در مورد 1640 و گیر دادم چرا کانفیگ جدید نمیارید.یه جورایی رفته بودم با همین کانفیگ بگیرمش ولی بهم گفت به احتمال زیاد تا یک ماه دیگه میاد و گفت اگه میتونی دست نگهدار
برگشته به من میگه اگه 5 تا با کانفیگ جدید بخوای واستون زود میارم ولی باید بهم پول بدید تا بدونم الان بیارم رو دستم نمیمونه.از دوستان میخوام نظرشون رو در رابطه با این پیشنهاده بی شرمانه بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه دوستان اگه از 1640 خوشتون میاد ولی بخاطر کارت گرافیکش که کمی ضعیفتر از کارتهای دیگه هست دو دل هستید کمی صبر کنید که انتظارها به سر خواهد امد.
قیمتش چند بود؟$$$$$$$:دی
قیمت رو تو تاپیک خودش بپرس لطفانقل قول:
1650 با گارانتی زیگورات
سلام
لپتاپ برای کارای معمولی:اینترنت+برنامه های mathlab &labview+c+و برنامه های مهندسی ساده+دیدن فیلم و....
وزن کم (کوچیکی )+جون سگی(sorry)+زیبایی مهم نیست+باتری خوب +دیگر موارد مورد نیاز معقول...
می خوام از دبی بگیرم
تفاوت قیمتیش با بازارای ایران(تهران)
tnx......
راستی بودجم 500 /600
ایسر 5738z بگیر .نقل قول:
سلام
لپتاپ برای کارای معمولی:اینترنت+برنامه های mathlab &labview+c+و برنامه های مهندسی ساده+دیدن فیلم و....
وزن کم (کوچیکی )+جون سگی(sorry)+زیبایی مهم نیست+باتری خوب +دیگر موارد مورد نیاز معقول...
می خوام از دبی بگیرم
تفاوت قیمتیش با بازارای ایران(تهران)
tnx......
تاپیکشو نیگاه کنی و خوب بررسی کنی فردا میخریش .
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=322488