ممنون ..برای من این گزینه تیک داره ولی جدیدا یه ویروس و یه تروجان پیدا کرده و ندیدمم که بپرسه پاکش کنه یا نه! الان خودم باید پاکش کنم؟ اگه آره چه جورری؟نقل قول:
Printable View
ممنون ..برای من این گزینه تیک داره ولی جدیدا یه ویروس و یه تروجان پیدا کرده و ندیدمم که بپرسه پاکش کنه یا نه! الان خودم باید پاکش کنم؟ اگه آره چه جورری؟نقل قول:
روی صفحه اصلی کاسپر، همون جایی که با هشدار زرد و یا قرمز رنگ اعلام کرده که مخربی رو پیدا کرده کلیک کنید و در صفحه ای که باز میشه، سمت راست مربوط به مخرب پیدا شده، عبارت Fix رو کلیک کنید.نقل قول:
با سلام به دوستان عزیز.یکی از دوستام یک کلید اورجینال کسپر خریده،میخواستم بدونم اگه منم از کلید اون استفاده کنم کلیدش باطل میشه؟ اصلا کسپر چطور میفهمه من همون کاربر اورجینال هستم یا یکی دیگه؟!
با تشکر فراوان.
اگر تک کاربره باشه شما نمیتونی استفاده کنی.نقل قول:
خوب کسپر چطوری میفهمه این سریال رو من که خریدمش وارد کردم یا یکی دیگه؟نقل قول:
سلام.
یه سوالی داشتم.
من ویندوز7 نسخه 64 بیتی دارم .وقتی می خوام کاسپر را نصب کنم در program x86 نصب میشه.از جایی هم که دانلود کردم نوشته بود برای 32 بیت و 64 بیت. آیا و کارکرد آنتی ویروس یا گایین آوردم بیشتر سرعت تاثیری داره.
ممنون میشم کسی کمکم کنه
من یک فایل رو جزء استثناها قرار دادم, الان چطور میتونم اونو از لیست استثناها حذف کنم؟ (با ذکر مسیر باشه ممنون میشم)
بخش Exclusion Rules در پنجره Trusted Zone :نقل قول:
محتوای مخفی: Photo
من ميخوام براي 3 تا سيستم سريال (كد) بخرم .ولي قيمت هايي كه ميبينم باهم فرق دارن .58000- 75000-82500 تومان دارن ميفروشن. اينها واقعاً نمايندگي كسپر اسكاي هستن؟
فایل نصب کاسپر برای 32 و 64 بیت، یکسان هست و اون پوشه با نام x86 هم ربطی به قضیه نداره و مشکلی نیست.نقل قول:
اگر درست متوجه سوالتون شده باشم، هر آنتی ویروسی به هر حال حسب وظیفه اش، مقداری از منابع سیستم رو به خودش اختصاص میذه که این امر در کاسپراسکای کمی بیشتر هم هست. باید ببینید با توجه به سیستمتون این تا چه حد تاثیر داره.نقل قول:
آیا و کارکرد آنتی ویروس یا گایین آوردم بیشتر سرعت تاثیری داره.
مي توني از لينك زير نماينگي هاي كاسپرسكي رو ببينينقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو وبلاگم تجربه خريد خودم رو نوشتم شايد بدردت بخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( درضمن تخفيفي كه بخاطر نمايشگاه ميده فرصت مناسبيه )
من کاسپر نصب میکنم ویروس اتوران میگیره، چکارش کنم، همیشه هم آپدیته
یعنی جی دوست عزیز.کسپرسکی اتورانو میخوره.نقل قول:
همیچنین سلف قوی داره و امرن مشکلی بارش پیش بیاد.
پیشنهاد میکنم کسپرسکی. پاک کن با نرم افزار kaspresky removal tool سیستمو اسکن کن هر چی پیدا کرد پاکش کن بعد کسپرسکیو بنصب.
لینک دانلود:
[HTML]http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool/avptool11/setup_11.0.0.1245.x01_2011_12_15_14_23.exe[/HTML]
به نظر من با خود کاسپر و آپدیت کامل، میتونند فول اسکن کنند و مخرب ها رو از بین ببرند و نتیجه کار، فرقی با اسکن سیستم به وسیله این ابزار نخواهد داشت.نقل قول:
ضمنا در مواقعی هم که نیاز به استفاده از این برنامه پیش میاد، مثل بروز اختلال در عملکرد کاسپر و یا عدم امکان آپدیت، نیازی به پاک کردن کاسپر نیست و همزمان میشه از این ابزار استفاده کرد.
اینم بر و بچ اولیه کاسپراسکای. صاحابش هم همون آقای eugene kaspersky هست که اون جلو نشسته.
محتوای مخفی: Team
سلام.مسیر ذخیره آپدیتها توو ویندوز 7 رو میخواستم
ممنون :11:
نقل قول:پوشه UpdateDistribution همون آپدیتهای کسپرهکد:C:\ProgramData\Kaspersky Lab\AVP12\
چرا این پوشه واسه من خالیه؟؟نقل قول:
کسپرسکیدرستهنقل قول:
بله تلفظ اصلیش همین است.نقل قول:
شما اول طبق اون پستی که دوستمون گذاشتن تیک گزینه ...Copy رو بزارین و بعد از Ok کردن یه دور کسپر رو آپدیت کنین تا اون پوشه با آپدیتها پر بشه.:20:نقل قول:
سلام :20:
من یک کاسپر اینترنت سکوریتی 2011 نصب کردم
الان موقعی که از منوی استارت میرم روی آیکنش کلیک میکنم اصلا هیچ صفحه ای نمیاد مشکل از کجاست ؟
حتما جواب بدین ممنون :40:
آیکون برنامه در نوار وظیفه، کنار ساعت ویندوز وجود داره ؟ با کلیک روی اون، صفحه کاسپر باز میشه ؟نقل قول:
به قسمت add and remove programs برید و ببینید کاسپر در لیست برنامه های نصب شده، هست یا نه.
همزمان، آنتی ویروس یا برنامه دیگه ای نصب نکردبد ؟
آیکون برنامه در اونجا وجود نداره متاسفانه !! / در ضمن آیکون volume هم نیست :18:نقل قول:
آیکون برنامه در نوار وظیفه، کنار ساعت ویندوز وجود داره ؟ با کلیک روی اون، صفحه کاسپر باز میشه ؟
+
به این قسمت رفتم ، آره در لیست هستنقل قول:
به قسمت add and remove programs برید و ببینید کاسپر در لیست برنامه های نصب شده، هست یا نه.
نه به غیر از کاسپر آنتی ویروس دیگه ای نصب نکردمنقل قول:
همزمان، آنتی ویروس یا برنامه دیگه ای نصب نکردبد ؟
پ ن : خواستم یک تشکری هم از تون بکنم که زود جواب دادین :11:
سیستم رو اگر بعد از نصب، ریستارت نکردید، ریستارت کنید و نتیجه رو ببینید.نقل قول:
مشکل باقی بود، کاسپر رو پاک کنید، ریستارت، نصب مجدد، ریستارت، و نتیجه رو ببینید.
مشکل باقی بود برای اطمینان از آلوده نبودن سیستم، برنامه Malwarebaytes Anti-Malware رو نصب، آپدیت و کل سیستم رو باهاش اسکن کنید. و یا اگر مشکل دانلود ندارید این کار رو با برنامه kaspersky Removal Tool انجام بدید.
اگر مواردی شناسایی کرد، اون ها رو پاک و کاسپر رو به ترتیبی که گفتم نصب مجدد کنید.
برای بررسی بیشتر، میتونید گزارش سیستم رو هم اینجا قرار بدید :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6660634&postcount=10294
ممنون
ولی اینکه گفتید ری استارت کنم ،
من الان چند روزی هست که نصب کردم این کاسپر رو
اون روز اول مشکلی نداشته بعدا این موضوع پیش آمده :13:
خب پس موارد پیشنهادی بعدی من رو انجام بدید.نقل قول:
یعنی Malwarebaytes Anti-Malware را نصب کنم ؟نقل قول:
اول کاسپر رو به ترتیبی که گفتم،نصب مجدد کنید.نقل قول:
اگر مشکل باقی بود، سیستم رو با یکی از این دو برنامه که گفتم اسکن کنید.
مشکل از License نیست ؟نقل قول:
فکر نمیکنم. شما میگید که کاسپر اصلا اجرا نمیشه. حدس من، اختلال در عملکردش هست که با نصب مجدد باید برطرف بشه و یا آلوده بودن سیستم که مانع اجرای کاسپر میشه.نقل قول:
من يه نرم افزار نصب كردم كه دو تا فايل dll براي كرك داره ولي كاسپر به عنوان ويروس ميشناسدشون، و هر بار مي خوام نرم افزار رو اجرا كنم مجبورم كاسپر رو غيرفعال كنم، راهي هست كه بشه اين دو dll رو به نرمافزار كاسپر معرفي كرد كه ديگه ارور نگيره؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6669100&postcount=10324
نسخه جدید ورژن 10 دیسک نجات کاسپر هم در قالب سومین بسته بهبودی ( Maintenance Pack 3 ) در حال گذراندن مراحل آزمایشی هست.
به غیر از بعضی اصلاحات، یک Registry Editor و قابلیت ذخیره متنی گزارش ها هم اضافه خواهند شد.
مگه keylogger ها جزء برنامه های مخرب نیستند. پس چرا کسپر گزینه ای برای بلاک/حذف کردنش بهم نداده؟! من الان باید بهش اجازه بدم؟
به نظر عجیب میاد. میتونید فایل مخرب رو اینجا آپلود کنید ؟نقل قول:
فایلی درمیون نبود و خودش هم چیزی درمورد فایل بخصوصی نشون نداد (سیستم sleep بود بعد که از sleep دراوردم و وارد شدم, این پیغام ظاهر شد!)نقل قول:
به نظر عجیب میاد. میتونید فایل مخرب رو اینجا آپلود کنید ؟
سلام
شما گفتید باید کاسپر رو یونیستال کنم اما نمیشه :41:
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از قسمت Report شاید بتونید پیدا و بررسی کنید که مربوط به چه برنامه ای بوده. سیستم رو هم یه فول اسکن کنید بد نیست.نقل قول:
یه بار دیگه کاسپر رو پاک کنید و بذارید تا هر جا که ارور نداده بره و پاک کنه. اگر دوباره همین ارور رو داد، برنامه زبر رو اجرا کنید تا کامل پاکش کنه. بعد ریستارت کنید و کاسپر رو از نو نصب کنید.نقل قول:
کد:http://support.kaspersky.com/downloads/utils/kavremover.exe