شما باید بهترین پینگ رو داشته باشید همین چند هفته پیش پینگ 88 بود بعد الان شده 135 .همش ور می رن و خراب می کنن .نمی دونم واقعا چی بگمنقل قول:
Printable View
شما باید بهترین پینگ رو داشته باشید همین چند هفته پیش پینگ 88 بود بعد الان شده 135 .همش ور می رن و خراب می کنن .نمی دونم واقعا چی بگمنقل قول:
نه والا عزیز من، نداریم. وضعیت تو تهران به شدت بهتره نسبت به اینجا. متاسفانه زیرساخت خیلی ضعیفه کاری نمیشه کرد... پشتیبانی هم میگی بیچاره ها حرفی ندارن، میگن پینگ با ۸.۸.۸.۸ ملاکه که اونم پینگم ۴۵ هست باهاش، ولی چه فایده، سرور گیم ها رو ۸.۸.۸.۸ نیست که، خلاصه بهترین پینگی که میشه گرفت همین ۷۰-۷۵ هست اونم «اکثرا» تهران.. اون ۶۵ خیلی به ندرت پیش میاد، البته پینگ من با روسیه خیلی خوبه، ۵۹ تا ۶۴ هست. (که البته امروز رو ۹۰ رفته بود حالا فردا دوباره چک میکنم)نقل قول:
الان با wifi هستم. به lan وصل شدم حتما انجام میدمنقل قول:
کمپین ماندگارنقل قول:
------
راهی نداره رو wifi هم سرعت 200 مگابیت رو بگیریم؟
لپتاپ مدل N56
مودم هم مدله hg8245h
سلام.باید ببینید استاندارد وایرلس لپ تاپتون چه ورژنی هست و سرچ کنید این استاندارد تا چه سرعتی را ساپورت میکنه.
سرعتی که شما باwifi میگیرید برای اکثر مردم آرزو هست....
مبارکتون باشه.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
واقعاً مبارک باشه, هوای خوب, دریای خوب, جنگل خوب, حیاط خوب, مردمه خوب, زنان خوب, غذای خوب, سرعت خوب, پینگ خوب, به به... کجای مازندرانی ما هم بیاییم;)
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rx optical power چنده ؟
ی اسکرین میتونی بزاری از قسمت optical information
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
البته منطقیش همینه که با کمتر بودن فاصله پینگ بهتر بشه مشکل اینجا اینه که زیرساخته که اینترنت رو تو دستش داره و مجاری های کشور دستشه اگرنه نباید با یک ارتباط قطع شدن پینگ کل کشور به هم بریزه!نقل قول:
سلامنقل قول:
کشفش کردم
باید مودم رو رو 40 مگاهرتز گذاشت تا با سرعت بیشتر ولی برد کمتر وصل بشه
لپتاب سرعتش اوکی شد ولی نه در حد لن ولی گوشی رو همون 50مگابیت سرعتش موند با اینکه گوشی هم ورژن وای فایش بالاست.
قربونت. اینجاها که تند تند دارن فیبر میکشن. یه جورایی پیمانکار صبح شروع میکنن تا شب تو خیابون در حال کابل کشی برای مشترکینی هستن که میخواننقل قول:
ایشالله زودتر همگانی بشه:»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمیدونم اینا چیه. خوبه یا بده؟ :rolleye:
راستی مخابرات هم خودش زنگ زد گفت پینگتون بالاست اگر بازی میکنید براتون پینگ بیاریم پایین. گفتم نه بازی که نمیکنم :wac:
:blink: نه انگار واقعا آخر دنیا نزدیکهنقل قول: