پيشنهاد جالب فيگو به كاسانو ؛ رئال براي تو بهتر است ، به اينجا نيا
لوييس فيگو ستاره پرتغالي اينتر ميلان به كاسانو ستاره آ.اس.رم ايتاليا پيشنهاد كرد رئال مادريد را در اولويت قراردهد و راهي اينتر ميلان نشود.
لوييس فيگو گفت: "لوييس فيگو گفت: "كاسانو به درد رئال مادريد مي خورد. او مي تواند ثروت زيادي در مادريد داشته باشد و در عين حال در فوتبال حرفه اي نيز بسيار موفق عمل كند. اينتر ميلان و رئال مادريد دو باشگاه بزرگ هستند اما كاسانو بايد رئال مادريد را به اينتر ميلان ترجيح بدهد. او در فوتبال اسپانيا به يك ستاره تبديل خواهد شد."
علي پروين : با شکست از پرسپوليس رفتم امکان ندارد برگردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي پروين گفت: از پرسپوليس مي روم و مرا ديگر در استاديوم آزادي نميبينيد.مديرفني تيم فوتبال پرسپوليس پس از شكست مقابل فجرسپاسي اظهار داشت:
سال 67 ميخواستم از دنياي بازيگري خداحافظي كنم، همه گفتند نميتواني ولي ديديد كه اين كار را انجام دادم. امروز هم ميگويم ميروم و ديگر مرا در استاديوم آزادي نخواهيد ديد، مطمئن باشيد اين كار را انجام ميدهم.وي افزود: بازيهاي آينده پرسپوليس را از تلويزيون تماشا خواهم كرد. حالا آنهايي كه انتقاد ميكردند پرسپوليس ملك شخصي من است بيايند و تيم را جمع كنند.
پروين ادامه داد: قبل از اين بازي تصميم گرفته بودم در صورتي كه فجرسپاسي را شكست دهيم نيمكت را ترك كنم و از پرسپوليس بروم ولي حالا مجبورم با شكست اين كار را انجام دهم.
وي همچنين تأكيد كرد: ميتوانستم بمانم و همه را بيرون بيندازم و با يازده بازيكن اميد مسابقات را ادامه دهم ولي حالا سر حرفم هستم و خواهم رفت.
پروين در مورد اين شكست سنگين گفت: خودم نميدانم چرا اين اتفاق افتاد، در عمر فوتبالم تا به امروز سابقه باخت با چهار گل در استاديوم آزادي را نداشتم. نميدانم بازيكنان چرا اين كار را ميكنند؟
پروين در پايان در پاسخ به اين سؤال كه شما ناراحت هستيد و در ناراحتي اين تصميم را گرفتيد، اظهار داشت: امكان ندارد برگردم و بر تصميم خود پايبندم.