TP = Technical Previewنقل قول:
Printable View
TP = Technical Previewنقل قول:
خودش داره میگه که شما نسخه محلی دیگه ای روی سیستم دارید.نقل قول:
نسخه قبلی اگه بتا بوده از طریق کنترل پنل کاملا حذفش کنید و بعد از ریستارت،یکی از نسخه های نهایی که در صفحه های قبل هستند رو نصب کنید(هندی انگلیسی و آمریکایی تفاوتی با هم ندارند)بعد ریستارت،آپدیت،ریستارت
ميگم كه روي سيستم نسخه ٢٠١٤ بتا دارمنقل قول:
الان با ايپاد اومدم نميتونم بزارم
چيكار كنمش
اها باشهنقل قول:
كسپر پاك كننده كاملي داره
کاربر گرامی آقا محمد - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - براتون توضیح دادن که نسخه قبلی رو بطور کامل پاک کرده و نسخه نهایی کشور آمریکا رو نصب کنیدنقل قول:
فقط یادتون نره که اگه لایسنس شما تریال نیست، موقع حذف برنامه، تیک گزینه ی License زده بشه تا بعد از نصب نسخه ی جدید، لایسنس شما از دست نره
:n16:
بله دوست عزیز بعد اون پست دیدم پست ایشونو جواب هم دادم برای پاک کردن کامل از appremoveاستفاده کردمنقل قول:
برای من تریال هستش سریال پیدا میشه ؟
سریال که متاسفانه خیر، چون فعلا و یا شایدم بطور حتم کسپر دیگه از فعالسازی از طریق کلید اقدام نکنه و کاربرا رو به خریدن کد فعالسازی مجبور کنه که البته هنوز صددرصد معلوم نیست :n13:نقل قول:
شما نسخه ی 2013 رو نصب کنید، با کلید که بالای 150 روز هستش فعال کنید و حذف کنید و دوباره نسخه ی 2014 رو نصب کنید
فقط موقع حذف تو پست قبلی گفتم که تیک نگهداریه لایسنس یادتون نره
و اینم تاپیک مخصوص کلیدهای کسپر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان خبر ندارید این kav remover و kasper updater کی میخواد آپدیت شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من الان kis 2014 رو یه سری تنظیماتش رو تغییر دادم ولی مثل اینکه سازگار نبوده ، الان هر کاری هم میکنم درست نمیشه ، حتی پاک کردم ، دوباره نصب کردم ولی بازم درست نشد.این kav remover هم 2014 رو ساپورت نمیکنه.
بعدش این kasper updater هم 2014 رو ساپورنت نمیکنه.در این صورت نمیتونم آپ کنم کسپر رو.
توی فروم کسپر معلوم نیست اینا کی آپ میشن؟؟؟:n13:
سلامنقل قول:
برای آپدیت اون برنامه ها باید منتظر باشید که نسخه 2014 در سایت رسمی کسپر هم منتشر بشه.
شما کسپر رو دوباره کاملا حذف کن بعد از ریستارت،به پوشه program files برو و اگه پوشه kaspersky lab هنوز موجود بود پاکش کن(البته اگه محصول دیگری از کسپر ندارید)
و چون احتمال زیاد در پوشه های temp هم اثرات کسپر باقی مونده،از طریق برنامه ccleaner اون پوشه رو خالی کن.
بعد از ریستارت،کسپر رو مجددا نصب کن.
دوستان تو نسخه 2014 تنظیماتی برای اسکن بصورت کاستوم نداره؟ منظورم اینکه من هر چی گشتم گزینه ای نبود که فایل های زیپ شده رو اسکن بکنه یا نه. تنظیمات اسکنش خیلی ساده بود.مثه نسخه های قبلی کاستوم نمیشه کرد. یا من خوب نگشتم. اگه تو قسمت دیگه ای هست ممنون میشم کمکم کنید.