درود
در ما بقی موادر نظری نمیدم، دوست هم ندارم که کل کل بشه :دی ولی
داداش من، مثل اینکه شما حرف من رو نمیگیری !؟ اصلا قضیه پرچم آتیش زدنی نبود اون روز ؛ آخه اصلا پیروزی نباخت توی آزادی به الغرافه ؛ خدمت شما هم عرض کردم :
خودم شاهد و زنده توی استادیوم بودم و دیدم ! فیلم چه باختی از پرسپولیس به الغرافه توی آزادی توی فیس بوک و ... پخش شد !؟ :دی آخه چرا همینطوری یه چیزی میگی ! پرسپولیس بازی رو اون روز 3 بر 1 توی آزادی برد! ای بابا :دی خواستم فیلم تشویق ها و گل هاش رو بذارم ؛ گفتم بگذریم :دی ولی شما یه سر برو به این لینک :
[PHP]http://www.the-afc.com/en/afc-champions-league-previous-comps/afc-champions-league-2009/schedule-a-results?view=Competitions&id=367[/PHP]و بعدش هم برو نتایج قسمت گروهی و گروه B رو ببین ؛ داری اصلا از خانه و ز بیخ و بن پایه نتایج رو ویران میگی چه برسه به مابقی ماجرا ها :دی
اینجا هم نفل قول میکنم که اگه کسی نخواست بره سایت AFC همینجا ببینه ؛ پرسپولیس توی آزادی 5 تا نخورد که بخواد پرچمی آتیش زده بشه ! 3 بر 1 برد و اون نتیجه مال برگشت و توی قطر بود !
فکر نمیکنم پستم هم بر خلاف قوانین باشه یا نظمی رو بر هم زده باشه :دی فقط خواستم که ابهام و اشتباهی نباشه برای همینم توی موارد دیگه بحثی نکردم؛ هر چند میتونم بگم که توی یک چیز با هم دیگه مشترک هستیم داداش گلم و اونم اینه که هر دومون این اعمال زشت معدود تماشاچیا رو محکوم میکنیم.
شاد و پیروز و سربلند و ایرانی باشید :10: