نقل قول:
بستگی به خودت داره ولی با این قیمت 65100 هم گزینه ی مناسبی هست
Printable View
نقل قول:
بستگی به خودت داره ولی با این قیمت 65100 هم گزینه ی مناسبی هست
نه متاسفانه هیچ راه حلی نداره البته اینم بگم که بقیه تلویزیون های 2011 الجی(65100 9800 و...)هم این مشکل (یعنی خطوط هاله ای از بالا به پایین تصویر ربطی به میزان هرتز و اینام نداره هرتز مال صحنه های سریع که تصویر سایه میندازه) رو دارن 2012 رو نمیدونم من حتی تلویزیون 6920 سامسونگم دیدم ولی این مشکل خیلی خیلی توش کمتر بود باید با دقت زیاد میدیدیش ولی تو الجی بدجوری تو چشمه من خودم بیشترین استفادم از تلویزیون دیدن فوتباله که بد جور خورد تو ذوقم یه توصیه هم دارم به دوستانی که جدیدا تلویزیون می خرن به نظر من smart بودن یه چیز واقعا چرند 4 تا اپلیکیشن بی مزه اصلا ارزش پول دادن نداره بیخودی اسیر تبلیغات نشین ولی ساپورت فرمت های مختلف مزیت خیلی خوبیه ولی از همه بالاتر کیفیت تصویر تو تصاویر دو بعدیه اون باید خوب باشه بقیه یه راه حلی دارهنقل قول:
ای بابا :42:
دیگه کاملا گیج دارم میشم.اما خب واقعا یه سیستمی که تمامی امکاناتو داشته باشه و بی عیب و نقص هم باشه واقعا نداریم.......در مورد سری های lm کسی اطلاعاتی داره ؟
سری های lv زیر نویس و ساپورت فرمتاش چطوره؟
من هم موندم به خدا حق داری
من خودم تصمیم گرفتم 5700 بخرم اما اونقدر نقد منفی در مورد هاله و نمی دونم دیدم که کم کمک دارم پشیمون میشم بخرمش.
اگه کسی از این سری های 2012 خریده خبر بده ببینیم چی شد؟؟؟
بهتر شده ؟؟؟
اگه بهتر شده باشه حالا یک فکری به خریدش میکنیم
اگه یه مورد خوب سراغ داری یاعلی...معرفی کن.نقل قول:
منتظریم داداش
این فروشنده ها کلا خیلی دیگه پیاز داغشو زیاد میکنن.....خیلی نمیشه به حرفشون اعتماد کرد
سلام
دوستان همرده مدل 65100 در سری های 2012 چه مدلی هست؟
آیا تو ایران اومده؟
لطفا حدود قیمت رو هم بفرمایید
با تشکر
lفکر می کنم مدل 66100 یا 67100 در این نزدیکی های مدل 65100 باشه و قیمتشون هم در سایز 47 3300000 هست
مشخصات کاملتر رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونی اینجا ببینی برای قیمت دیدن و مدل دیدن بد نیست
دوست عزیز شما چجوری همه این مدل هارو تست زدید بخصوص موقع پخش فوتبال..!!؟؟؟ :44:نقل قول:
خدائیش کمی پیاز داغ رو زیاد کردی دیگه نگو نه.. بیشتر منظورت این بود که سامسونگ خوب است!
فک کنم تو تاپیک LW57000 من خودم پرسیده بودم که آیا همه دوستان موقع فوتبال مشکل دارن، که خیلی ها گفتن ما که هیــــچ مشکلی نداریم!
من الان بیشتر از نظر هزینه با ال جی مشکل پیدا کردم و الا از نظر سه بعدی فقط ال جی و در دو بعدی هم تا این حد که شما میگی نیست.. :5:
این ال ای دیا بیشترشون egde هستن واسه همین مشکل یه نواخت نبودن نور تو همشون کم و زیاد هست.