دوست عزیز من این رامو نصب کردم، ولی وقتی گوشی میخواد بیاد بالا، رو آرم موتورولا گیر میکنه، مشکل کارم میدونید کجاست؟
دوست عزیز من این رامو نصب کردم، ولی وقتی گوشی میخواد بیاد بالا، رو آرم موتورولا گیر میکنه، مشکل کارم میدونید کجاست؟
DEFY + ایران دلیور > 680 تومان :27:
نقل قول:
نوشته شده توسط dimoqwe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها دیفای من موقع دریافت اس ام اس ویبره نمیکنه :( چه وقتی سایلنت هست چه معمولی ولی ویبره زنگ کار میکنه. چی کار میشه کرد بجز فلش کردن؟ سر کلاس خیلی بهش نیاز دارم.
از اول اینطوری بوده یا یکدفعه اینطوری شد ؟
رامت چیه الان ؟
یکدفعه شد. مثلا زنگ معمولی ویبره دارم اما اس ام اس نه. رام رسمی 2.2.2 عربی.
قیمتش کاذبه فعلا فوق فوقش باید 50 تومن از Defy گرونتر باشه .. یه سی پی یو شده 1 یه باطری شده 1700نقل قول:
نمیدونم . اما فکر کنم 2-3 نفری که نصب کردن همین مشکل رو داشتن !! باید تو xda دنبال جواب باشی .نقل قول:
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
آره قیمت جهانیش اصلا" اینقدر بالا نیست . باید فوقش 450-470 باشه / اما خوب n8 هم یک زمان که اومد 2میلیون بود :27:نقل قول:
چه ربطی داره؟:31:
آرک اس با 100 تومن اختلاف وارد شده نه 300 تومن :27:
من n8 رو گفتم مهدی جان . از آرک خبر ندارم . n8 اولین بار که اومد تو بازار قیمتش 2 میلیون بود:13:نقل قول:
380 هزار اینجا داره . پول رو هم ظاهرا" بعد از تحویل جنس میگیرهنقل قول:
کد:http://www.mobile.ir/directory/view.aspx?terms=motorola&id=785
کسی مشکل من رو نداره؟ با 2.2 رسمی امارات ویبره اس ام اس دارید همه؟
ممکنه با یک برنامه ای تداخل داشته باشه؟ چی کار کنم؟ اگه ریست فاکتوری کنم همه برنامه هام میره؛ شماره تلفن ها هم میره؟
راهی هست که درست شه؟
یادم نیست 2.2 امارات این امکانات ویبره رو داشت یا نه ؟نقل قول:
اما شماره هاتو میتونی تو کارت حافظه کپی کنی . برنامه ها پاک میشن و باید دوباره نصب کنی . مسیج ها رو هم با برنامه بک آپ گیری بک آپ بگیر . البته باید روت کرده باشی که بتونی بک آپ بگیری .
به نظر من رام کاستوم بریز . خیلیی عالیه . یا سیانوژن یا miui بریز
مطئنم این رامها رو فلش بزنی دیگه حاظر نیستی به رام اصلی برگردی .