ایـــشــــاالله:40::40::40::40:نقل قول:
همه به خاطر پیروزی کونامی بیاین از من تشکر کنین :31::31::31:
Printable View
ایـــشــــاالله:40::40::40::40:نقل قول:
همه به خاطر پیروزی کونامی بیاین از من تشکر کنین :31::31::31:
مطمئنید بازی فردا عرضه میشه ؟ یعنی فردا میتونیم pes11 بزنیم
هیچ کس از هیچ چیز مطمئن نیست :5:نقل قول:
يه سوال . قرق پي اس pc با كسنول چيه (فيفا كه خيلي فرق داره ولي pes رو نيمدونم)
pes پی سی و کنسول با هم فرقی ندارن. مثل هم می مونن...
این سایت بازیو واسه فروش گذاشته . پس دیگه باید اومده باشه .
کد:http://astore.amazon.de/prorevo-21/detail/B003Z0C2LM
آخیش !
بالاخره این بازی هم اومد . از اینجا به بعد تمام بحث های مربوط به این بازی در این قسمت انجام بشه .
من از این به بعد تمام بررسی هام رو از این بازی زیبا براتون می نویسم تا زمانی ه شما هم بازی رو ببینید .
با تشکر
Emando
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
بازی PES 2011 شاهکار جدید شرکت کونامی .
دیگه از برتری و شهرت دشمن قدیمی ، فیفا خبری نیست ، چون سوکر 2011 تمام لیسانس ها و گواهی نامه های لیگ های معتبر رو در اختیار داره و تمامی لیگ های معروف جهان این بازی رو زمینه ای برای شهرت جهانی انتخاب کرده اند .
کنترل بازی نسبت به سوکر 10 شدیدا سخت شده ( البته در این چند بازی ای که من انجام دادم این طور نشون داده )
آمارهای این چند بازیکن واقعا وحشتناکه : مسی - ژاوی - توتی - اینیستا - کریس رونالدو - اوزیل - پویول - پیکه - لمپارد -
دنی آلوز که واقعا وحشتناکه و توی پست خودش نمره 95 رو در اختیار داره . در کل اگه شما هم بازی کردید ، در این بخش نظرات و راهنمایی ها تون رو ارسال کنید .
با تشکر
Emando
اومده لینکاش پخش شده خواستید میزارم !
اگه کسی لینکی از رپیدشر داره برای من پ.خ کنه
ممنون
لینک سالم توی سایت نیست....
باید صبر کرد دیسکش بیاد!!
البته امیدوارم دست کاریش نکنن مثل پس. فارسیش کنن.
من اولین 2010 که داشتم رفته بودن بازیکن ساخته بودن بعد ملیتش رو قاطی پاتی گذاشته بودن.
توی تیم ملی هلند.کعبی بود و کریمی و نمیدونم چند تا دیگه از این بازیکنهایی ایرانی.
گند زده بودن تو تیمهای دیگه!!
امیدوارم اصلش گیرم بیاد!!!