واسه منم همینطور بودنقل قول:
Printable View
واسه منم همینطور بودنقل قول:
می تونید بعد از خرید ترافیک هم شبانه رایگان دانلود کنید.نقل قول:
از بچه ها کسی هست که مثل من شبهاش مشکل داشته باشه شاتل؟
رایگانش؟
البته یه نکته ای که باید بهش توجه کنیم اینه که اکثر ماها(اولیش خودم) تقریبا به صورت عقده ای می خواهیم از اینترنت شبانه برای دانلود استفاده کنیم(البته قصد توهین به دوستان رو ندارم. کسی به خودش نگیره لطفا!!!). یعنی مثلا عین هر شب میخوایم یه گیگ رو دی ال کنیم. خوب خداییش هم بخواین حساب کنید خیلی به ضرر پارس (و هر ISP دیگه ای) میشه دیگه.
خیلی از اقوام و دوستان که به صورت معمولی از نت استفاده میکنن (نه فقط برای دانلود های حجیم) چه از صبانت و چه از پارس و چه از شاتل خیلی هم راضی وخوشحالند.
تازه حداقل پینگ صبانت و شاتل (که دوستان اینقدر بهشون لطف دارن) بهتر از پارسه و برای کسانی که فقط در روز دارن از نت استفاده میکنن خیلی هم عالیه.(هر چند خودم به خاطر مشکل دانلود شبانه از صبا به پارس کوچ کردم)
این رو که راست میگی
من خودمم همینطورم الان هم میخوام از مخابرات سرویس بگیرم چون محدودیت نداره
راستی شما هم مثل من توی دانلود شبانه از شاتل مشکل دارید؟
سرعتتون افت میکنه؟
من شاتل ندارم. ولی اقوام که دارن و دایم دی ال نمیکنن یعنی بعضی شبا فقط ، مشکلی ندارن و سرعتشون خوبه.نقل قول:
همشون برن بمیرن... با این همه دزدی و گرون فروشی... خبر مرگشون باید سرویس خوب بدننقل قول:
چه کار میشه کرد دادا فقط تحمل و سوختن ساختن حسرت خوردن سرعتهای اون وریانقل قول:
30 مگ 24 دلار
کی میخواد وضعیت ISP ها توی این مملکت درست بشه خدااااااااااا:19:
اگه به سرعت پیشرفت این مملکت به نسبت پیشرفت کشورهای دیگه نگاه کنید میبیند که وضع همیشه بدتر میشه نه بهترنقل قول: